2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

al al canım güle güle kullanın inşallah bide hediye balon yolluyorlar birsürü :)

merhaba ocak anneleri...
ben şubat annesi olacaktım ama oglum son dakka golü atıp
31 ocakta geldi...
size sorum rota virüsü aşısı yaptıran varmı.
bi problem oldumu...

ben yaptırdım 114 tl 3 dozun 1. sini yaptırdık 4. ayda 2. si 6. ayda 3. dozu yaptıracaz

Anneler bebekleri disari cikarurken sapka kullaniormusuniz.

ben dışarıda şapka kullanıyorum canım

oğlum bugün pek mızmız söylene söylene uyudu.. 2 gündür böyle mızıldana mızıldana uyuyor neyse yine uyuyor ya fazla dert yanmıyorum ben de ama neden böyle yapıyor bilemedim

oğlum bugün pek mızmız söylene söylene uyudu.. 2 gündür böyle mızıldana mızıldana uyuyor neyse yine uyuyor ya fazla dert yanmıyorum ben de ama neden böyle yapıyor bilemedim

benim kız da bugünlerde nerdeysse beni yiyecekmiş gibi sinirli sinir bakarak uyuyor nedense :) hıııı hıııı yaparak

benim kız da bugünlerde nerdeysse beni yiyecekmiş gibi sinirli sinir bakarak uyuyor nedense :) hıııı hıııı yaparak

tavana bakıyor önce gülücükler çığlıklar atıyor sonra bir bakıyorum işin rengi değişiyor memnuniyetsiz sesler çıkarıyor mızıldana mızıldana uyuyor. ebe büyüme atağı diyor ama benim gözüm korktu pek bir memnuniyetsiz oldu oğlum

bebekleriniz kakasını sızdırıyor mu? bizim mutlaka günde bir çıtçıtlı badimiz kirleniyor. birazdan çamaşırlarını yıkıycam. önce elimde kirli yerlerini yıkayıp sonra makineye atıyorum. yok mu basit bir çözümü??

bence günlük kakasını yapması güzel bir nimet kirletmesini problem etme.benim kızım 4-5 günde bir kaka yapıyor. 5 güne sarkarsa yalvarıyorum "hadi bebeğim yap istediğin gibi kirlet rahat ol" diye :) kaka yaptığı gün evde bir bayram havası

evet doğru söylüyosun,olmasa da öyle düşünürüm herhalde.

seni çok iiyi anlıyorum ben 2 aylıkken koltuktan düşürmüştüm aklımı oynatacam sandım onu yerde görünce. ama banada çok iyi bir ders oldu artık çok daha dikkatliyim aklıma heran her olasılık geliyor sana nedesem her aklına geldiğinde için yanacak ama çok şükür et bişe olmamış bakk geçmiş olsun sanada kuzunada

sorma yaa sızdırmak ne kelime önceleri acemilik iyi bağlayamıyorum bezini dedim dikkat ettim yine taştı kakalar prima kullanıyordum haggies aldım yine taştı şimdilerde molfix kullanyorum dahaiyi gibi oğlan öyle tazyikli yapıyorki onu durduracak bir bez yok sanırımm

kızlar biz yarın oğlanla memlekete gidiyoz 25 günlüğüne hayatım boyunca hiç bu kadar evde oturmamıştım sıyırmaya 5 kala yolculuk vakti geldii :18ğlan uçakta beni rezil etmez umarım ağlarsa ne yaparım bilmiyorum:44: ordanda takip etmeye çalışacam ne kadar anne de olsam annemin yanına gidip nazlanacağım için çok mutluyum allah annelerimize uzun ömür versin

+. ay aşısı mahvetti oğlumu, 2 saattir ateş nöbetindeyim, aşı vurulurken zaten yıkmıştı ortalığı, şimdi de 37.9 ateşle bekliyoruz bakalım.

Ay marmelattem canim uzuldum..yazik kuzuma bisey olmasin annesi dikkat et.ben atesten cok korkuorumm..elim ayagim tutusur bisey yapamazsam die.alllahim korusun cumlemizin bebegini.bizim pasa da emmek icin uyandi.bi uyandi tam uyandi..simdi uyucak diesaniye sayiyoruz..

Peki siz b ebeklerinize ne giydiriorsunuz .evde gece gunudz;disarda gunduz aksam kac katt neler giydiriorsunuz..

Son düzenleme:

ben çıtçıtlı badi, altına ayaklı pijama üstüne de alt üst takım veya tulum giydiriyodum, hava ısındığı için içine giydirdiğim pijamayı sadece dışarı çıkarken giydiriyorum.aadışarıda da üstüne bi yelek, şapka, bi de penye bi battaniye örtüyorum ayaklarına arabasında otururken...

Sağol canım, ilaçla soğuk bezle falan 37.9dan 37.2ye düşürdük, bekliyoruz işte öyle. Kuzumun halsiz haline hiç alışık değilmişim meğer.

Ben kendim ne giyersem onu giydiriyorum, iç badisi, bir de takım ya da tulum. Eğer dışarıda uyursa battaniyesini göğüs altından örtüyorum, o kadar. Geceleri de eğer dışarısı soğuksa hep yanımda taşıdığım bir polar takımı ya da polar tulumunu üzerine geçiriyorum.

+. ay aşısı mahvetti oğlumu, 2 saattir ateş nöbetindeyim, aşı vurulurken zaten yıkmıştı ortalığı, şimdi de 37.9 ateşle bekliyoruz bakalım.

canım çok geçmiş olsun umarım rahat geçirmişsinizdir geceyi aklım sizde kaldı şimdi.. nasılsınız canım oğlun nasıl keyfi yerine gelmiştir umarım ya.

canım çok geçmiş olsun umarım rahat geçirmişsinizdir geceyi aklım sizde kaldı şimdi.. nasılsınız canım oğlun nasıl keyfi yerine gelmiştir umarım ya.

Gece boyu hiç uyumadım, oğlum 5e doğru artık ateşinden mi uykusuzluktan mı acıdan mı bilmem, sızdı biraz,7ye kadar, 7de tekrar uyandı. Bu sefer demir ilacını verdiğim için yarım saat de açlıktan ağladı. Şimdi ağlaya ağlaya uyudu, bakalım ne kadar uyur. Ben ölüyorum uykusuzluktan ama geri uyanamam, ateşini kaçırırım diye de uyuyamıyorum, eşim de uykusuz bir halde işe gitti, artık hakimin savcının karşısında saçmalamadan ne kadar işini yapar, bilmiyorum.

Çok zor bir geceydi yani.

kızlar oğlum 2 gündür biraz mızmız diyordum ya bugün tavan yaptı 9gibi uyur normalde bir başladı ağlamaya 1 saate yakın ağladı nasıl bir ağlamak ama katıla katıla yatağına yatırdım yok anakucağına koydum yok emzik verdim yok meme verdim yok sıkı sıkı sarıldım yine yok yok yok:26: ağrısı bir derdimi var acaba dedim ama arada durup gülücük atmayı da ihmal etmedi. hiçç yapmam dediğim sallamayı bile denedim yok daha beter ağladı son ses ve katıla katıla ağladı ne yapacağımı şaşırdım sonra bıaktım yatağına yavaş yavaş kapandı gözleri acaba ben sakinleştirmeye çalışırken mi yordum yoksa bir derdi mi vardı ne oldu anlamadım içim pek rahat değil

canım benim ya çok geçmiş olsun. umarım bugün çok daha iyi olur oğlun. bebeğin uyurken sen de dinlenmeye çalış ki ona daha çok yardımcı olabilesin yarım saat uyusan bile biraz dinlenmiş olursun uyanamam diye korkuyorsan eğer saatini kurabilirsin canım ben ilk günler yapıyordum hep umarım rahatlar bugün kuzun ya dertlerini de anlatamıyorlar ya insan daha beter üzülüyor anlamayınca tam olarak nesi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…