- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.821
çok sağolun kızlar hemen cevap verdinizlcw ben de çok seviyorum küçük adam gibi oluyor oğlum ama bana sıra gelmiyor babası her denk geldiğinde birşey alıp geliyor hem hoşuma gidiyor hem sinir oluyorum
civilbebebeden birşeyler beğendim alsam mı almasam mı dedim alıyorum ozaman filiz:))
merhaba ocak anneleri...
ben şubat annesi olacaktım ama oglum son dakka golü atıp
31 ocakta geldi...
size sorum rota virüsü aşısı yaptıran varmı.
bi problem oldumu...
Anneler bebekleri disari cikarurken sapka kullaniormusuniz.
feryal ve marmelat sizin kuzularada maşallah
darısı bize inşallah :)
Teşekkürler :) DARISI BAŞINIZA :)maşallah canım oğluşunaa
oğlum bugün pek mızmız söylene söylene uyudu.. 2 gündür böyle mızıldana mızıldana uyuyorneyse yine uyuyor ya fazla dert yanmıyorum ben de ama neden böyle yapıyor bilemedim
benim kız da bugünlerde nerdeysse beni yiyecekmiş gibi sinirli sinir bakarak uyuyor nedense :) hıııı hıııı yaparak
bebekleriniz kakasını sızdırıyor mu? bizim mutlaka günde bir çıtçıtlı badimiz kirleniyor. birazdan çamaşırlarını yıkıycam. önce elimde kirli yerlerini yıkayıp sonra makineye atıyorum. yok mu basit bir çözümü??
bence günlük kakasını yapması güzel bir nimet kirletmesini problem etme.benim kızım 4-5 günde bir kaka yapıyor. 5 güne sarkarsa yalvarıyorum "hadi bebeğim yap istediğin gibi kirlet rahat ol" diye :) kaka yaptığı gün evde bir bayram havası
anneler dün gece kızımı anakucagıyla beraber büyükçe bi sehpanın üzerine koymustuk bizde akşam yemeğimizi yiyorduk aynı göz hizasında olalım canı sıkılmasın diye böyle salakça bi girişimde bulunduk bulunmaz olaydık.sabah kahvaltısında da aynı sekildeydi ama birşey olmamıştı.akşam yemeğinde tüm önlemleri almamıza ragmen bi anda kızımı yere düşerken gördüm gerisini hatırlamıyorm bagrıslar cagrıslar kabus gibi bir geceydi sadece agladı yüzü koyun düştüğü için çok çok şükür bişeyi yok ama dün geceden beri uyumuyorm nasıl bir anneyim diye kendimi suçluyorm nasıl böyle birşey yaptım benim yüzümden diye.çok kötüyüm anlatamam en sonunda size yazayım dedim hala düşündükçe elim ayağım boşalıyor.çok kötüyüm..
bebekleriniz kakasını sızdırıyor mu? bizim mutlaka günde bir çıtçıtlı badimiz kirleniyor. birazdan çamaşırlarını yıkıycam. önce elimde kirli yerlerini yıkayıp sonra makineye atıyorum. yok mu basit bir çözümü??
Ay marmelattem canim uzuldum..yazik kuzuma bisey olmasin annesi dikkat et.ben atesten cok korkuorumm..elim ayagim tutusur bisey yapamazsam die.alllahim korusun cumlemizin bebegini.bizim pasa da emmek icin uyandi.bi uyandi tam uyandi..simdi uyucak diesaniye sayiyoruz..
Peki siz b ebeklerinize ne giydiriorsunuz .evde gece gunudz;disarda gunduz aksam kac katt neler giydiriorsunuz..
Ay marmelattem canim uzuldum..yazik kuzuma bisey olmasin annesi dikkat et.ben atesten cok korkuorumm..elim ayagim tutusur bisey yapamazsam die.alllahim korusun cumlemizin bebegini.bizim pasa da emmek icin uyandi.bi uyandi tam uyandi..simdi uyucak diesaniye sayiyoruz..
Peki siz b ebeklerinize ne giydiriorsunuz .evde gece gunudz;disarda gunduz aksam kac katt neler giydiriorsunuz..
+. ay aşısı mahvetti oğlumu, 2 saattir ateş nöbetindeyim, aşı vurulurken zaten yıkmıştı ortalığı, şimdi de 37.9 ateşle bekliyoruz bakalım.
canım çok geçmiş olsun umarım rahat geçirmişsinizdir geceyi aklım sizde kaldı şimdi.. nasılsınız canım oğlun nasıl keyfi yerine gelmiştir umarım ya.
Gece boyu hiç uyumadım, oğlum 5e doğru artık ateşinden mi uykusuzluktan mı acıdan mı bilmem, sızdı biraz,7ye kadar, 7de tekrar uyandı. Bu sefer demir ilacını verdiğim için yarım saat de açlıktan ağladı. Şimdi ağlaya ağlaya uyudu, bakalım ne kadar uyur. Ben ölüyorum uykusuzluktan ama geri uyanamam, ateşini kaçırırım diye de uyuyamıyorum, eşim de uykusuz bir halde işe gitti, artık hakimin savcının karşısında saçmalamadan ne kadar işini yapar, bilmiyorum.
Çok zor bir geceydi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?