2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneler dün gece kızımı anakucagıyla beraber büyükçe bi sehpanın üzerine koymustuk bizde akşam yemeğimizi yiyorduk aynı göz hizasında olalım canı sıkılmasın diye böyle salakça bi girişimde bulunduk bulunmaz olaydık.sabah kahvaltısında da aynı sekildeydi ama birşey olmamıştı.akşam yemeğinde tüm önlemleri almamıza ragmen bi anda kızımı yere düşerken gördüm gerisini hatırlamıyorm bagrıslar cagrıslar kabus gibi bir geceydi sadece agladı yüzü koyun düştüğü için çok çok şükür bişeyi yok ama dün geceden beri uyumuyorm nasıl bir anneyim diye kendimi suçluyorm nasıl böyle birşey yaptım benim yüzümden diye.çok kötüyüm anlatamam en sonunda size yazayım dedim hala düşündükçe elim ayağım boşalıyor.çok kötüyüm..

Canım benim hiç suçlama kendini, çok şükür ki yavrunun bişeyi yok. Hem artık 3 aylık olmuştur o da, çok yüksekten düşmedikçe zarar vermez kendisine korkma. Bak tecrübe oldu sana, bir daha öyle bırakmazsın. Ben oğlumu İstanbul'da yıkayım derken betona düşürüyordum neredeyse, anlıyorum korkunu ama kendini suçlayacak bişey yok, yapma bunu.

öyle bir de benim üzüldüğüm yetmiyormuş gibi annemin bugün bi çocuga bakamadın demesi herşeyi altüst etti tabi!

canım yamuk değil de bazı yerlerinde boşluklar var!! nedir anlaymadım ama oralar doluyormuş araştırdım.Seniki de düzelir 8. ayında tam olarak şekle giriyormuş.Sen de diğer traf yatırmaya çalış da düzelsin :)

aynen benim gibisin yaa annem kaç kere söyleme aldığı kiloyu diyor ben de bir heves herkese söylüyorum şu kadar aldı diye

canım benim üzme kendini bilerek bebeğine zarar vermek istemezdin ki olan olmuş artık kendini suçlamanın bir faydası yok bebeğine de birşey olmamış bu yönden bak. hepimizin başına gelebilirdi sadece bu ders olsun hepimize çok daha fazla dikkat edicez demek ki bundan sonra meleklerimize. ama sen nolur yıpratma artık kendini

Canım ya..Çok üzüldüm..Ben bebekken mama iskemlesinden düşmüşüm böyle..Hastaneye götürmüşler..24 saat beklemişler falan..Annem hala aklına geldikçe kızar kendine, "nasıl sahip çıkamadım ben sana" diye..Oysa ki benim annem çok ilgili, çok anlayışlı..kısacası çok çok iyi bir annedir..Kısaca demek istediğim, her annenin boş bulunduğu, nasıl yaptım ben bunu dediği anlar olur, olacaktır..Ama bu onu yetersiz bir anne yapmaz..Sen iyi bir annesin..Eğer olmasaydın şu anda bunları yazıyor olmazdın..Ne kadar üzüldüğün belli..Ama geçmiş bitmiş..Allah yavrunu korumuş..Sakın kendini suçlama..Sen üzülürsen bebişin de hisseder, o da üzülür sonra..Allah bir ömür seni yavrundan ayırmasın

maşallah canım boyuna posuna hep böyle gider inlh ama tam atak geçirmiş senin kuzu :)

Anneler bebekleri disari cikarurken sapka kullaniormusuniz.
esiyosa penye şapka takıyorum kpalı mekanda çıkatıyorum

geçmiş olsun canım iyimiş bebeiğin üzme kendini

Sapka konsunda cvplar icin tesekkurler kizlar.bu arada feryal ben heyet raporunu aldim..1aylik.sonra yine vercekler.allaha sukur..

çalışan anneler çok zor bebeklerinizden ayrı kalmak allah kolaylık versin sizlere işlerinizi halledip bol bol kullanırsınız umarım izinlerinizi

cilvilbebeden bende aldım bişiler...gerçi kargosu bedava olanları takip ediyorum ben

maşallah canım oğluşunaa

Anneler bebekleri disari cikarurken sapka kullaniormusuniz.

maalesef takamıyorum basıyor çığlığı her seferinde...alıştıramadım

zaten dünden beri aksilikler hiç bitmiyor nazar mı değdi bilmiyorm evde kırılmadık şey kalmadı üzerimdede çok fena bi agırlık var

amin canlarım benim şuan daha iyi hissediyorm kendimi her söylediğiniz şey için teşekkür ederim kendini yalnız hissetmemek gibisi yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…