- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.721
Anneler ben Mayısta nasipse işe başlayacagım fakat kızım 2 saatte bir anne sütü emmeye devam ediyor.Aranızda işe başlayanlar var mı?Varsa şayet nasıl bi strateji geliştirdi,bebegini nasıl besliyor?ve ya siz benim gibi mayısta baslasaydınız ne gibi bir yol izlerdiniz yani ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim aklım çok karışık öpüyorum hepinizi..
şuan sana sarılmak istiyorum aile faciasının önüne geçtin akşam eşimi boğmayı düşünüyordum dasenin kullandığın hangisi ama canım primanın
pampers dediğin gibi güzel kokuyor mendilin kumaşıda hoş galiba arkadaşların bahsettiği farklı bir model. ben canbebenin mendilinide çok seviyorum.
kızlar aranızda humana still tee kullanan varmı
Ben kullanıyorum günde 2 bardak içiyorum
canım bende 1 mayısta işe başlayacağım bebeğime annem bakacak ona alışkın zaten benim kızımda 2 satte bir emiyor
ben sütümü sağıp dolaba koyuyorum annem ben yokken 1 kere verecek tokken zeten ananesine alışkın olduğu için sorun çıkarmayacak inşallahh
bugün kimsecikler yok herkes pazar keyfi yapıo sanırıım
babamız evde olsaydı yapardık da keyfi maalesef yokbende ev temzledim belim koptu neyseki kızım uyudu da annesine müsade etti o da işini yapabildi az önce uyandı emdi şimdi tekrar dalışa geçti bişey sorucam sizin bebekleriniz de uyumadan önce çok huysuzlanıyor muu benim kız deli gibi ağlıyo sanki saatlerdir uykusuzmuş gibi bagırıp duruyo sonra küt diye uykuya geçiyor pışpış eşliğinde
bizde bugün evdeydikkızım bu saatlerde uyucagı zaman huysuzluk yapıo diğer zamanlarda kendı kendıne bayılıo valla
bende sütümü sağdım ama nasıl ytecek bilmiyorum peki günde 1 kere derken sen yokken sadece 1 keremi anne sütü alacak?Mama vermeyi düşünüyormusun peki canım
babamız evde olsaydı yapardık da keyfi maalesef yokbende ev temzledim belim koptu neyseki kızım uyudu da annesine müsade etti o da işini yapabildi az önce uyandı emdi şimdi tekrar dalışa geçti bişey sorucam sizin bebekleriniz de uyumadan önce çok huysuzlanıyor muu benim kız deli gibi ağlıyo sanki saatlerdir uykusuzmuş gibi bagırıp duruyo sonra küt diye uykuya geçiyor pışpış eşliğinde
Canim bnm de ole.simdi anneleri daha iyi anliorum;derdim hep nie agrir ki ne var ki..ama ole deilmis dogumdan beri bacaklarimm kemiklerim hep agriyor.diz kapaklarimdan yel esiyor sanki.olurmus canim drum dedi 6 ay sikintili donemmis.umarim sadece 6ay cekeriz:)
Bence de canim vazgecerlerbiz de caktirmayallim bari demeyelim hic.oglumu besikten alirken felan kiriliyor her yerim.ama ben kalsiyumda iddiali deilim.az aldim hele bi de ise baslayinca nasil bu halde verim saglanir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?