2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah oğluna uykusu güzelsebizimki hala gazlı hele dün ağladı durdu yavrum(
babamız bizim pek şanslı değil bu konuda sabahları erken gidiyor oğlum uyumuş oluyor..akşam geldiğinde işte biraz ilgilenebiliyor.

kübra canım gunebkn doğru söylüyor büyüme atağında olabilir. ozaman huysuz oluyorlar biraz. doruk memeden ayrılmak istemiyordu geceleri sık sık uyanıyordu ben de korkmuştum huyu mu değişiyor diye ebe büyüme atağı birkaç güne geçer demişti gerçekten de geçti daha bile huzurlu oldu oğlum ondan sonra

gunebkn..

evet canım düzenini oluşturdu oğlum güzel uyuyor artık gece uykusuna 7de yattığı için babamız göremiyor malesef sabahları hasret gideriyorlar çok özlüyorlar bebeklerini. ama haklılar özlenmez mi hiçç bu kuzular ya

Son düzenleme:

aman aman kocaman bi maşallah senin oğluna..
evet canım bebişlerimiz özlenmez olur mu ya..yazık babalarına :)) her akşam gözümde tüttü oğlum nerde diye giriyor kapıdan babamız

geceleri 3 kez uyanıo yaaönceden 1 kez emer devam ederdi uyumuya mızmız oldu valla

tam zaman veremem ama epeydir aguluyo

ay nasılmuhabbet ediyoruz bizde sormayın odadan çıkar çıkmaz arkmdan başlıyo çağarmaya

Slm anneler.bisey sormak istiorum ben ppismis yumurta yiemiorum.ancak sutle bildircin yumurtasi i bi dikisle iciorum.simdi emzirme doneminde cig icsem sicak sutle bildircini bebege bisey olur
Ukii
çiğ yiyeceğine hiç yeme bence başka besinlerden al vitaminini derim

Anneler ben Mayısta nasipse işe başlayacagım fakat kızım 2 saatte bir anne sütü emmeye devam ediyor.Aranızda işe başlayanlar var mı?Varsa şayet nasıl bi strateji geliştirdi,bebegini nasıl besliyor?ve ya siz benim gibi mayısta baslasaydınız ne gibi bir yol izlerdiniz yani ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim aklım çok karışık öpüyorum hepinizi..

merhaba:)öncelikle bebişinize kim bakacak.eğer bakacak biri varsa en mantıklısı sütünüzü sağmanız.hatta şimdiden sağıp dolapta saklamanız derim.ben çalışmıyorum ama aklıma ilk gelen bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…