- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.701
bizimki de ilk günler gazdan hiçç uyuyamıyordu sabahlıyorduk şimdi onların acısını çıkartıyor sanırımben bile bu kadar özlüyorsam eşime yazık garibim sadece sabahları biraz koklaşabiliyorlar okadar sık sık arıyor telefona versene diye doruk oğlummm napıyorsun diyor eğer şanlıysa bizimki bir aguuu yolluyor babasına o da bununla yetiniyor
neden canım benim bir derdi mi var acaba:26:
gunebkn..
evet canım düzenini oluşturdu oğlum güzel uyuyor artıkgece uykusuna 7de yattığı için babamız göremiyor malesef sabahları hasret gideriyorlar çok özlüyorlar bebeklerini. ama haklılar özlenmez mi hiçç bu kuzular ya
kübra canım gunebkn doğru söylüyor büyüme atağında olabilir. ozaman huysuz oluyorlar biraz. doruk memeden ayrılmak istemiyordu geceleri sık sık uyanıyordu ben de korkmuştum huyu mu değişiyor diye ebe büyüme atağı birkaç güne geçer demişti gerçekten de geçti daha bile huzurlu oldu oğlum ondan sonra
geceleri 3 kez uyanıo yaaönceden 1 kez emer devam ederdi uyumuya mızmız oldu valla
eşim aradı geliyormuş erken gelicem bugün dedi
cidden büyüme atağında olabilir ozman doruk da sık uyanıyordugeçen gün arkadaşıma bahsettim ne var benim ki saat başı kalkıyor dedi ve çocuk 1buçuk yaşında gözüm korktu
tam zaman veremem ama epeydir aguluyoanneler bişey sorucam bebekleriniz agulamaya başladımı başladıysa ne zaman başladı benim kızım sadece hııı hıııı gibisesler çıkarıyor sabırsızlanıyorum konusmaya calısmasını izlemeyi..
ay nasılmuhabbet ediyoruz bizde sormayın odadan çıkar çıkmaz arkmdan başlıyo çağarmayamerhaba canım oğluşla günlük masal okuma seansımı yaptık şu an kendisi oyun halısında sporunu yapıyor malum yaz geliyor kızlara fit görünmek lazım
normalde 8e kadar uyuyor hep canım ama bukadarını ben de beklemiyordum hep aynı saatte uyanıyor diye güvendim ben de sıpayacanım eşime ve yakın çevreme göre benim çenemden kurtulmak biraz rahata kavuşmak için seviyormuş bukadar uykuyu amaa ben biliyorum ki oğlum anasının çenesine bayılıyor çok seviyor benimle sohbet etmeyi valla küçücük bebek ne anlarmış sohbetten diyenler oluyor örnek olarak oğlumu gösteriyorum çünkü biz bayağ bayağ sohbet ediyoruz
çiğ yiyeceğine hiç yeme bence başka besinlerden al vitaminini derimSlm anneler.bisey sormak istiorum ben ppismis yumurta yiemiorum.ancak sutle bildircin yumurtasi i bi dikisle iciorum.simdi emzirme doneminde cig icsem sicak sutle bildircini bebege bisey olur
Ukii
gözünaydıın cnmhadı oglus uykuya gecmiştir babasıda geelıo mutlu aıle tablosu tamamdır
kızlar aranızda humana still tee kullanan varmı
kızlar aranızda humana still tee kullanan varmı
Anneler ben Mayısta nasipse işe başlayacagım fakat kızım 2 saatte bir anne sütü emmeye devam ediyor.Aranızda işe başlayanlar var mı?Varsa şayet nasıl bi strateji geliştirdi,bebegini nasıl besliyor?ve ya siz benim gibi mayısta baslasaydınız ne gibi bir yol izlerdiniz yani ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim aklım çok karışık öpüyorum hepinizi..
ben hala kullanyorumkızlar aranızda humana still tee kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?