2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gel canım birlikte yapalım alışverişimizi..
Gerçi ben daha beklemedeyim ama az kaldı..

yaaa nasıl sevinirdimm.istanbuldaki gibi çeşit neredeeeeeeeeeeeee?????????????bne alışveriş derken odayı kastettim cnm cımmm. Odayı büyüttümm.şimdi cinsiyeti ni bekliyoruzz. Boyatmak için.

selam arkadaşlar,cimcimesude hoşgeldin nasılsın canım benim..arkdaşlar bu arada gittigidiyor.comda çok güzel ve uygun fiyatta var bakın derim mobilyalara

valla çok uzun zamandır kız istiyorum aslında ben..ama şimdilerde çokda fark etmiyo amakız olursa iyi olur ..süslü süslü..kokoş kokoş gezidiririm onu
inşallah kızın olur canım. Allah gönlüne göre verir inşallah. eşim ve ben kız diye deli oluyorduk,oğlan bebekler itici gelirdi ikimizede, oğlan çıktı. hala alışamadım, içimde ukte kaldı kız. benim yaşadığımı sen yaşama inşallah.

allah herşeyin hayırlısını versin canım benim,

oğlanlar içinde güzel güzel kıyafetler var..küçük prens gibi geziyolar..
bakalım bizimki ne olacak? pembemi mavimi ?
benim kız istememde en büyük etken yiğenim.hatçe sultan.
ilk o olduğu için prensesimiz bizim. ben de direk kız istedim hep

Son düzenleme:
çok güzel anlatmışsın tşk....
geçmiş olsun hemen geçsin inşallah

canım hastanede yaptırın dermatolog gözetiminde iyi olur ben hastanede yaptırıyordum dr olunca ticari kaygı da yok

bebişim için

Hakkında her şeyi duymak istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan
Her şeyi tek tek anlat istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan

Nil Karaibrahimgil

günaydın ilk kez anne olacaklar acayip bir duygu söyliyim hiç birşeye benzemiyo bambaşka bişey bu aşk değilde ne demişsiniz ya çok çok tuhaf ve inanılmaz bişey bölünüyosun ya doğumda o parça hep seninle ama yani içindeyken nasılsa dışardaykende öyle hep seninle evlat hiç kopmuyo yüreğin onunla bir ömür görünmez kopmaz ipler var sanki hala alışamadım hamileliğime 1. çok heyecenlıydı bu çok hüzünlü hem beklenmedik hemde abisiyle cebeleşiyoruz sütü bıraktırmam çok duygusal yaptı beni hepimize bu mutluluğu sağlıkla sıhhatle tatmayı diliyorum

selam kızlar...
listemizi saydım 7 kız 7 erkek görünüyor..güncellendiyse prens ve prenseslerimiz eşit... :))

bişi sorcam dişetlerim bu ara durup dururken kanıyor..varmı bu şekilde olan..bıktım bu durumdannn

canım kalsiyumu artırmalısın. bebeğin kemik yapısı güçlendikçe bizden kalsiyum çalıyor. benim şimdilik hiç kanamıyor, benim kalsiyum alımımı yazayım sana. her sabah 300 ml koca bardak süt.,kahvaltıda sigara paketi kadar peynir, saat 10da 200 gr lık yoğurtlar varya ayran kadar, ondan bir tane yiyorum. akşam da yatmadan önce kocaman bir kase annemin mayaladığı yoğurttan yiyorum. günde 1 tane de elevit içiyorum. elevitte de kalsiyum var.

süt ve peynir tüketiyorum ama senin kdr değil..yoğurt sevmediğim için yemiyorum ben..elevitiçmedimde folik asiti bıraktım demir ve vitamin verdi doktor ona devam ediyorum..

simrancım kalsiyum çok gerekli haklısın, yalnız doktorun veya diyetisyenin verdiği ölçünün üstünde süt ürünleri tüketirsek, kansızlık ve demir eksikliğine yol açıyor, buna da dikkat etmemiz lazım canım, A vitaminin de fazlası bebeğe ciddi hasarlar verebiliyor, yani doktorun önerisiyse bilemem ben tabi ama bana anlattıkların biraz fazla geldi, bir sor istersen

yok tatlım doktorum biliyor bunları yediğimi. bişi demedi. sizler ne kadar yiyorsunuz ki? ben normali boyle sanıyordum. süt peynir yoğurt tüketiminiz nasıl sizin?

yok tatlım doktorum biliyor bunları yediğimi. bişi demedi. sizler ne kadar yiyorsunuz ki? ben normali boyle sanıyordum. süt peynir yoğurt tüketiminiz nasıl sizin?

canım ben daha yeni yeni süt, yoğurt yiyebiliyorum, bundan önce kalsiyum ihtiyacımı dondurma ve peynirden karşılıyordum, henüz bir düzen oluşturamadım yani ama bana çok da yeme kansızlık yapmasın demişti doktor, senin de anlattıkların biraz fazla gibi gelmişti bana, ama doktorun biliyosa normalmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…