- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.921
canım , benim randevu 5 - 6 ağustos gibi..
sabırsızlıkla bekliyoruz :97:göstersin artık neyi varsa
gel canım birlikte yapalım alışverişimizi..
Gerçi ben daha beklemedeyim ama az kaldı..
inşallah.5 ağustosta benimde randevum var. ayrıntılı ultrason. ne istiyorsun sen? kız/erkek?
inşallah kızın olur canım. Allah gönlüne göre verir inşallah. eşim ve ben kız diye deli oluyorduk,oğlan bebekler itici gelirdi ikimizede, oğlan çıktı. hala alışamadım, içimde ukte kaldı kız. benim yaşadığımı sen yaşama inşallah.valla çok uzun zamandır kız istiyorum aslında ben..ama şimdilerde çokda fark etmiyo amakız olursa iyi olur ..süslü süslü..kokoş kokoş gezidiririm onu
inşallah kızın olur canım. Allah gönlüne göre verir inşallah. eşim ve ben kız diye deli oluyorduk,oğlan bebekler itici gelirdi ikimizede, oğlan çıktı. hala alışamadım, içimde ukte kaldı kız. benim yaşadığımı sen yaşama inşallah.
çok güzel anlatmışsın tşk....Canım dediğin gibi bu batıl bir inanç.
Ben bu durumlarda iki şeye bakıyorum.
Sağlık açısından bi zararı olup olmadığına ki saç kestirmenin böyle bir zararı yok.
bir de dini açıdan bakıyorum,bu konuda yasaklayıcı hiç bir hüküm yok.
Bebeği veren onu yaratan içimizde büyüten Allah (c.c)
Eğer bunun bir zararı olsa idi,bu konuda mutlaka uyarılırdık.
O yüzden ben gittim kesitrdim,bebeğimi de Allah (c.c) koruduktan sonra dünyada hiç birşey ona zarar vermez, buna inanıyorum.Yeter ki Allah(c.c) korusun
geçmiş olsun hemen geçsin inşallahgünaydın annişler :)
herkes iyidir umarm, şeyda hlycn hoşgeldiniz. güzel bi tatilin darısı bizlere inşallah.
saç kestirme konusunda bende hurafe diyorum ve kestirdim 11.haftada falandım. bayrama doğru tekrar kestiricem ve belki organik boyatırım. boyaya kesin karar vermedim henüz.
ben biraz rahatsızım, pıtışımda kocaman bir çıban çıktı, dün sabah çıkmıştı, dün gece devasa boyutlara ulaştı. henüz başı yok, başı çıkıp aksa rahatlayacam. ateş ve ağrı da yapıyor. sabah doktora gittim, antibiyotik ve 2 tane merhem verdi.doğumdan sonra da lazer yaptır kıl dönmesi sonucu çıban oluşumunu önlemenin tek yolu lazer dedi.ctesi tatile gidecektim denize girebilirmiyim boıyle dedim, cuma günü gel kontrol edeyim çıbanı dedi , bebeğine de bakalım dedi:))
şimdi üstümde elbise var, altımda don mon yok.yürürken acıyor, otururken acıyor, sünnetli oğlan çocukları gibi yürüyorum
tabii cnmmm uzman bana söylemişti hormonlardan çok çıkabilir cnmm bizi suçlama diyeee. Ama cnm cımmm ben bebişimi emzirme dönemim biter bitmez yine başlayacağımm. Zaten garanti verselerde inan yalanmışşş dr söyledi kadın hormonuna göre değişken ama 5 yıl garanti sonra hala gençsen yani hormonların iyi çalışıyorsa yavaş yavaş çıkıyomuşş o nedenle cnmm cım ben emzirme döneminden sonra hemen başlayacağımm zaten 2 seans git güzelimm bırakmak istemeyeceksin okadar temizlik ve rahatlık ki ama iyi araştır. Ben ilk gittiğim yer ne vaatler verdii hem cnm acıdı hemde çok çok az dökülme oldu verim alamadım en son gittiğim yerde hiç his yok ama inanılmaz verim aldımm.birde herkes tutturduğu fiyata kon uşmana göre fiyat veriyo ne saçma dedim haksızlık dilin varsa dişliysen hoopppp indirim biraz saygılı sessizsen hemen uçuyorlar ne tuttururlarsa dikkat et.
selam kızlar...
listemizi saydım 7 kız 7 erkek görünüyor..güncellendiyse prens ve prenseslerimiz eşit... :))
bişi sorcam dişetlerim bu ara durup dururken kanıyor..varmı bu şekilde olan..bıktım bu durumdannn
canım kalsiyumu artırmalısın. bebeğin kemik yapısı güçlendikçe bizden kalsiyum çalıyor. benim şimdilik hiç kanamıyor, benim kalsiyum alımımı yazayım sana. her sabah 300 ml koca bardak süt.,kahvaltıda sigara paketi kadar peynir, saat 10da 200 gr lık yoğurtlar varya ayran kadar, ondan bir tane yiyorum. akşam da yatmadan önce kocaman bir kase annemin mayaladığı yoğurttan yiyorum. günde 1 tane de elevit içiyorum. elevitte de kalsiyum var.
canım kalsiyumu artırmalısın. bebeğin kemik yapısı güçlendikçe bizden kalsiyum çalıyor. benim şimdilik hiç kanamıyor, benim kalsiyum alımımı yazayım sana. her sabah 300 ml koca bardak süt.,kahvaltıda sigara paketi kadar peynir, saat 10da 200 gr lık yoğurtlar varya ayran kadar, ondan bir tane yiyorum. akşam da yatmadan önce kocaman bir kase annemin mayaladığı yoğurttan yiyorum. günde 1 tane de elevit içiyorum. elevitte de kalsiyum var.
simrancım kalsiyum çok gerekli haklısın, yalnız doktorun veya diyetisyenin verdiği ölçünün üstünde süt ürünleri tüketirsek, kansızlık ve demir eksikliğine yol açıyor, buna da dikkat etmemiz lazım canım, A vitaminin de fazlası bebeğe ciddi hasarlar verebiliyor, yani doktorun önerisiyse bilemem ben tabi ama bana anlattıkların biraz fazla geldi, bir sor istersen
yok tatlım doktorum biliyor bunları yediğimi. bişi demedi. sizler ne kadar yiyorsunuz ki? ben normali boyle sanıyordum. süt peynir yoğurt tüketiminiz nasıl sizin?
yok tatlım doktorum biliyor bunları yediğimi. bişi demedi. sizler ne kadar yiyorsunuz ki? ben normali boyle sanıyordum. süt peynir yoğurt tüketiminiz nasıl sizin?
bana günde yarım litre kadar tüket dedi..
şeydoşş hoşgeldin gülüm, özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?