• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

masallah birgun benim de oyle olur mu ??
sadece birgun bari olsa
aldigim sut saklama posetleri gordujce moralimi bozuyor
aynı ben :( 50 li poşetten 3-4 tane kullandım ancan ümitle almıştım oysa ...

dün süt için yaptıklarım :
humana still tee
bira mayası tableti
sütlaç
incir suyu
tahin-pekmez
ceviz
bol su
sağmak daha ne yapayım yahuu :43:

öyle taş gibi falanda olmadı ok olmasın ama 2 öğün üstüste emince doyursun bar ama olmuyo işte sabah 6 da emzirdim 9 buçukta bidaha emzirdim doymadı emziği deli gibi emiyo oyalıyorum gazı vardır diyorum ,emzik boş gelince atıyo başlayoalamaya sonra yumruklarına saldırıyo,mama veriyorum sakinleşi uyuyo çocuk ,ben pes ediyorum artık yaa benim bünye bu kadar üretiyo heralde :43::43::43:

benm oğlum 120 ccyle bile 2 saatde bi uyanıyo istiyo ne uslu bebeklerinz war sizin ya :):1:
bende benimkini obur sanıyodum :9:

ne kadarlık canım oğlun 120 çok gelmiyomu ?bizimkinede versen içer ama sonra azcığını kusuyo 90 ı geçirmiyorum biberon bitince 15 saniye ağlıyo ama sonra anlıyo doyduğunu susuyo :1:

Arkadaşlar bebeğimin boyun altı ve diz altı kıvrım yerleri kızarıyor pudra sürünce iyice çoğalıyor ne sürebilirim.

[QUOTE=ecemceren;23995731]canım ben doğduğundan beri zeytin yağı sürüyorum acayip memnunum[/QUOTE]
Pişiklerine falandamı zeytinyağı sürüyosun?

Arkadaşlar bebeğimin boyun altı ve diz altı kıvrım yerleri kızarıyor pudra sürünce iyice çoğalıyor ne sürebilirim.
bizimde oluyodu yakalıktanmış meğer,bende pudra denemiştim ama işe yaramadı top top kaldı bide ,ıslak pamukla silip kuruladım geçti bide banyoda oranın iyi durulandığından emin olmak için iyice duruluyorum kalan şampuanıda yapabilir

canım 2 ocak doğumlu işde ben mama wermiyorum sağıpda kendi sütümü içiriyorum
ohh maşallah sütüne 120 cc daha 1 yada 2 kez çıktı benden :( biriktirdiğimide gün çinde mama vermeyim diye veriyorum uzluğa koymaya kalmıyo anlıcağın

bizimde oluyodu yakalıktanmış meğer,bende pudra denemiştim ama işe yaramadı top top kaldı bide ,ıslak pamukla silip kuruladım geçti bide banyoda oranın iyi durulandığından emin olmak için iyice duruluyorum kalan şampuanıda yapabilir

ohh maşallah sütüne 120 cc daha 1 yada 2 kez çıktı benden :( biriktirdiğimide gün çinde mama vermeyim diye veriyorum uzluğa koymaya kalmıyo anlıcağın

ben çok su ve anne çayı tüketiyorum bide arkadaşımın sütü gelmedi 7 günden sonra ben onun kinde emzirdim 20 gün falan

ben çok su ve anne çayı tüketiyorum bide arkadaşımın sütü gelmedi 7 günden sonra ben onun kinde emzirdim 20 gün falan
süt yapıcı çayı düzenli içiyorum ztn biraz önce yazdım yaptıkları çeşit çeşit şeyler dahasıda var tabi ama sütün miktarı pek değişmiyo bünye meselesi diyorum artık olmadımı olmuyo takmıcam artık yaa hiç emziremeyenler var onlar ne yapsın mamayla büyüyen tek bebek benimki değil olmucakta deyip sakinliyorum :) ki sezeryanlı olmama rağmen hemen gelmişti

süt yapıcı çayı düzenli içiyorum ztn biraz önce yazdım yaptıkları çeşit çeşit şeyler dahasıda var tabi ama sütün miktarı pek değişmiyo bünye meselesi diyorum artık olmadımı olmuyo takmıcam artık yaa hiç emziremeyenler var onlar ne yapsın mamayla büyüyen tek bebek benimki değil olmucakta deyip sakinliyorum :) ki sezeryanlı olmama rağmen hemen gelmişti

olsun cnm şimdiki mamalar aynı anne sütüyle eş değer walla

bebeğinin kilosu kaç peki ?

aynı ben :( 50 li poşetten 3-4 tane kullandım ancan ümitle almıştım oysa ...

dün süt için yaptıklarım :
humana still tee
bira mayası tableti
sütlaç
incir suyu
tahin-pekmez
ceviz
bol su
sağmak daha ne yapayım yahuu :43:

öyle taş gibi falanda olmadı ok olmasın ama 2 öğün üstüste emince doyursun bar ama olmuyo işte sabah 6 da emzirdim 9 buçukta bidaha emzirdim doymadı emziği deli gibi emiyo oyalıyorum gazı vardır diyorum ,emzik boş gelince atıyo başlayoalamaya sonra yumruklarına saldırıyo,mama veriyorum sakinleşi uyuyo çocuk ,ben pes ediyorum artık yaa benim bünye bu kadar üretiyo heralde :43::43::43:

olsun cnm sn devam et iki kaşıkta artsa iyi bebeğin için.. gün içinde benimde fazla olmuyor.. gece uzun yatarsa birikiyor süt..

eşim aradı biraz önce kanguru almış mothercareden..
çok heyecanlandım gelsede oğlumla yürüyüşlere alışverişlere çıksak:16:

Back