- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.841
hosgeldin cnmm demek denizdeydinn haaaaaa ben de cook gitmek istiyorumm ama bu ulkede denizi gormek serap gormek gbi birseyycolde yasadigim icin sadece tepe tepe kumlar warr nasil ozledim denizi seneye insallah bu sene goremiyecemm :26:guzelim turkiyemin kiymetini burda anladim
canım anlatınca pek hoş bir durum gibi görünmüyor, annen hastanenin,yürüyememenin ağırlığını senden çıkarmış galiba ama kız evlatları hep böyledir, hep onlar koşturur,hep onlar yanındadır ailenin,erkeklerin pek umrunda olmaz...sen bebeğini düşün,siz üzerinize düşenin fazlasını yapmışsınız,
canım üzülme malesef ailelerimizi seçemiyoruz söylediklerinin seni üzdüğünü söylemelisin ama sonuçta tek çocuğu sen değilmişsin her şeyi ortaklaşa yapın hiç bir şey tek taraflı değil neticede herşeyi sen yaptığın için diğerleri ilgilenmiyordur benden sana tavsiye bu yazdıklarını eşine belli etme sen bu gün kızıp yarın unutursun ama eşler unutmaz buda aranızda sorunlara neden olabilir
Hoşbuldum cnm..
Sende bebişinle birlikte acısını çıkartırsın cnm..
Aslında eşim yanımda olmadığı zamanlarda pek keyif alamıyorum ama napalım İstanbuldan çoook daha iyi en azından nefes alabiliyorum orda yemek yiyebiliyorum..
sen tatile gitmedim diyemiceksin en azından..benim annem uğrunda evlilik yıl dönümüm bile mahvoldu..eşim oysa neler planlamış süpriz olarak...alanyada tatil falan ve b,ir sürü şey ayarlamş..ama annem böyle olunca biz uğrunda bazı şeyleri feda ediyoruz...sap gibi evde oturuyorum..hastane ev mekik dokuyorum..daha bir bebe dükkanına adım atamadım bu olaydan sonraa....
Canım bozma moralini lütfen annenle konuş anne hamileyim herşeye koşturamam anlayışlı olman gerekmiyomu de..
Biraz abilerin evlilerse yengelerin ilgilensin asıl senin bu zamanlarda yardıma ihtiyacın var..
Hoşbuldum cnm..
Sende bebişinle birlikte acısını çıkartırsın cnm..
Aslında eşim yanımda olmadığı zamanlarda pek keyif alamıyorum ama napalım İstanbuldan çoook daha iyi en azından nefes alabiliyorum orda yemek yiyebiliyorum..
Bende iyiyim Allaha şükür cnm hele yazlıkta daha da iyiydim burası çok fena nefes alamıyorum
Bu hafta çokmu sıcak geçicekmişşşş tam haftasında geldim o zmn
Tatil güzeldi evet hep eşim yanımda olsaydı daha da güzel olurdu
Eşini ikna edip aç cnm sadece grubu ekliyceni söylersen eşin bişey demez herlde..
canım gerçekten tam zamanında gelmişin esas bu hafta orda olman gerekiyorduama randevun var dimi senin...ay benimde var yarından sonra heyecanlanmaya başladım açmaya çalışıcam canım çok istiyorum aslında bir sürü arkadaşım söylenip duruyor neden almıyorsun ordan görüşürüz diyorlar ama eşim bu konuda katı biraz sadece grubu eklersem belki ikna olur
beni ne desem anlamaz canımm yaaa..
benim için canı acımadı hiiççç..üzülmez yani..çok gaddardır...abimleri çoookk sever ama onlarda uzakta tabi...uzakta olan kıymetli oluyor..içim daraldı gerçektenn...
bari kimseye söyleyemiyorum size açılayım azz dedim...
canım gerçekten tam zamanında gelmişin esas bu hafta orda olman gerekiyorduama randevun var dimi senin...ay benimde var yarından sonra heyecanlanmaya başladım açmaya çalışıcam canım çok istiyorum aslında bir sürü arkadaşım söylenip duruyor neden almıyorsun ordan görüşürüz diyorlar ama eşim bu konuda katı biraz sadece grubu eklersem belki ikna olur
Arkadaşlar 2 'li test yaptıran tüm arkadaşlar hep ense kalınlığından bahsettiniz. Sizde hiç trisomy18 21 ölçülmedimi hiç konuşmadınız. Ben şimdi sonuçlarımı aldım ense kalınlığı iyi dedi dr um. Fakat bu sonuçkağıtlarını daha görmedi sizlerde böyle kağıt yokmuu?
yazıyo tabi cnm başka şeylerde yazıyo ama bunları konuşmanın anlamı yok herkesin yaşına göre değerlendiriliyo burdan araştırıp kafanı bulandırma en doğru bilgiyi doktorundan alırsın..
cnm herkes sadece ense kalınlığından bahsetti iyi demiş dr ları herkesin onun için sordum cnmm cımm. Ufffffffffffffffffff daha 1hafta var gitmeme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Herkes durumunun el verdiği kadar yardımcı olur sende elinden geldiğince annenin yanında oluyormuşsun hemde en önemlisi varlığınla onun yanındasın..
Bu tip konularda bişey demeyi doğru bulmuyorum cnm o yüzden daha fazla bişey söyliyemicem inşallah herşey gönlünce olur..
Evet cnm aynı gün hatta randevumuz seninki kaçta?
Uff feci bi heycan var bende de çok özledim bebeğimii
Aslında böyle dikkat ediyorum işte hamileyim onu yapmıyım bunu yapmıyım aklım çıkıyo ona bişey olcak diye ama içimde sanki bi canlı varmış gibi gelmiyo bazen inanamıyorum yani mucize gibi artk tekmelerini net bi şekilde hissettiğimde tam olarak idrak edicem heralde..
Sen söylersin cnm ikna olursa açarsın olmazsa yapcak bişey yok
canım benimki geç 5,30da...eşimin işten çıkmasını beklediğim için biraz geç saatte oluyor randevularımız, senin erken oluyor ,ben senin randevu sonuçlarını öğrenirimbebişlerin cinsiyetini öğreniriz inşallah ya,herkes öğrendi valla nerdeyse forumda... gerçekten canım bende bazen inanamıyorum hamile olduğuma karnımız henüz belirginleşmedi ve hareketlerini hissetmiyoruz ya ondan...ama bundan sonra inşallah sürekli belli edecekler kendilerini bize
Evet cnm ben yine en erken randevuyu aldım 9da benimki
Napıyım bütün gece uyku tutmuyo beni sabahı zor ediyorum bide havada sıcak hiç uyuyamam kesin
Ayy inşallah öğreniriz inşallah sağlıklıdırlar..
Ya aslında ben bişiyler hissediyo gibiyim sorcam doktora onlar bebek hareketlerimi diye bakalım ne diycek önceden hiç hissetmediğim şeyler..
Ama nolursa olsun çok mucizevi yaa masal gibi inanamıyorum oyyy kıpır kıpır olduğu günleride göstersin bize rabbimm..
Bide benim 1 haftada göbeğim çıktı gittim orda güzel baktılar bana hem kilo almışım hem göbiş çıktı
iyi yapmışın canım ben de randevulardan önce uyuyamıyorum ve ondan sonra da akşam üstüne kadar bekliyorum sen en azından 9 da merakını giderebilceksinbende arada sırada bişeyler hissediyorum ama ne olduğunu bilmediğim için anlamıyorum inşallah canım ya hissederis,allah o günleri de gösterir bize göbeğini ekle o zaman, görelim bizde...bende eklicektim ama ekleyemedim hala... bir ara bak göbek topiğine neler eklendi neler bende anneme gidince çok büyüyor göbeğim,güzel bakıyorlar bize valla bu arada 2kg almışım bende canım ve bu kilo 2 günde olmuş inanamadım ama tartıldığımda toktum onun etkisidir belki de(tabi kendimi kandırayım ben)
gülüm biz ankarada yanıyoz ama istanbulun sıcağı çok fena oluyo nemden yapış yapış oluyosun hemen, nasıl dayanıyosunuz, Allah kolaylık versin..istanbul da yanıyor canım. biz iş yerinde hiç kapatmıyoruz klimayı o da çarpıo ama yapacak bişi yok. gece de sıcaktan uyuyamadım zaten
canım içine sinmediyse doktoruna danış istersen...kızlar bişey sorcam doktor bana da elevit verdi 2 gün önce.
eczaneye gittim. şuanda yok biz size yollayalım dedi.
baktım ofise çocuk getirdi ama decavit diye bi ilaç. eş değermiş.
henüz başlamadım ama napsam ki doktora da sormadım var mı aranızda kullanan ya da bununla ilgili olumlu olumsuz bişi duyan.
kanını yeterli görmüştür canım..bişi daha sorcam .
çok oldum ama. bana doktor demir hapı vermedi.
benim ki verilmeyenler var mı aranızda. sadece vitamin verdi. folik asit biter bitmez.
ohhh ne güsel honeyimmslm annişler hafta sonu gezdim izmite gölcüğe gittim geldim iyi oldu bu bana baya yeter bu gün ilk defa bebiş kıyafetleine baktım arkadaşımın bebişine bişile aldım dooooom günü yaın ordan bi arkadaşı gördüm hamilemisin dedi göbüşüme baktı evet deyince ne mutlu oldu bende öle alahıma bunu yaşşattığı için sonsuz şükürrrrrrr
şeydoşş hoşgeldin gülüm, özlettin kendini
Evet cnm geldim ama İstanbul felakt kafamı kaldıramıyorum çıkıcam birazdan kuaföre gitmem lazım o yüzden topiğe bişey yazmadım geldiğimde yazarım diye..
Geçmişide okuyamadım çok birikmiş umarım herkes iyidir.
Seninde bebişn cinsiyeti belli olmuş faceden gördüm hayırlı olsun oğluşun ve cinsiyetini öğrenen bütün arkdaşlarada hayrlı olsunn..
gülüm zormuş durumun gerçekten... yapılabilecek bişey olsa yapardın sanırım sadece içini dökmek istedin bize di mi, üzme kendini dicem ama mümkün olmadığını biliyorum hele de böyle hassas olduğun bi dönemde... ama ne güzel demişsin, sen Allah için yapıyosun, O'nun katında kıymeti çok büyüktür kuzum, mükafatını verecektir inşallah... karnındaki evladın da senin gibi hayırlı bi evlat olur inşallah... bolca dua et ama, hamilelerin dualarının kabul olduğuna çok inanıyorum ben..ben nasılımmm...?????
ben berbat haldeyim...
moralim çok bozuk...kimsenin annesi benimki kadar acımasız olamaz...daha 20 gün önce yüksekten düştü ameliyat oldu hep yanındaydım her istediğini yaptık..hergün 120 km lik yolu tepdik ve ben hamileyimm...maddi açıdan manevi açıdan battıkkkkk..
ameliyattan sonra fizik tedavi için hastane hastane dolaştık..sadece kocam çabaladı..oysa iki tanede abim var istanbulda bir tek ziyarete geldiler..bütün işlemleri biz yaptık..hala hastanede olan annem beni
hastanede azarladı ağlattı..
bişi demedim..yine kandilde aradım nasılsın dedim..o benim halimi hatrımı sormaz bile hemen eve git babanla kardeşine bak yemek yap temizlik yapın..
ne zaman telefonda konuşsam aynı muhabbet..ben onun kölesiymişim gibi...benim hamileliğimin gidişatı umrunda değil..
bugün yine aynısı....
ben hal hatır sordum fizik için ona adam ayarladım..çok şükür olmuşşşş diye sevinirken yine aynı muhabbet..eve kadın tut temizlik yaptırt...babanlara bak çamaşırlarına yıkaaaa...kocana söyle ev bulsun bana yeni eve çıkıcakmış...kolariferli olsun..badana yaptırtın...hep emir...bir allah razı olsun diyen olmadı..
napıcam bilmiyorum..annemlerin durumları yok herkes elinden geldiğince bakıyor..hastanede hala ve yine kırıcı olmasına rahmen herşeyine koşuyoruz..tek bir nasılsın diyen yoooookkk...
annelerinizin kıymetini bilin...benim kaynanam bile böyle değil..annem heppp böyleydi...sanırım 10.kattan da düşse üstünden tır da geçse aynı olucakkk..
kısımmmm bana deniz demeyinnn aşeriyos heraldeeeeselamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr BEN GELDİMMMMMMMMMMMM DENİZ DEYDİM GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..
NASILSINIZ ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?????????????**
BEN YOKKEN HERŞEY YOLUNDAMIYDI??????????????
gülüm zormuş durumun gerçekten... yapılabilecek bişey olsa yapardın sanırım sadece içini dökmek istedin bize di mi, üzme kendini dicem ama mümkün olmadığını biliyorum hele de böyle hassas olduğun bi dönemde... ama ne güzel demişsin, sen Allah için yapıyosun, O'nun katında kıymeti çok büyüktür kuzum, mükafatını verecektir inşallah... karnındaki evladın da senin gibi hayırlı bi evlat olur inşallah... bolca dua et ama, hamilelerin dualarının kabul olduğuna çok inanıyorum ben..
hoşgeldiniiizBen ve bebikimde geldik tatildennn teyseleeri ....selamlarrrfr
bence de bu hafta git :)iyi aksamlar kizlarrrr
guzel guzel haberlerinizi okumak ne guzel
bende bu hafta yada birdahaki hafta gidmek icin doktora sabirsizlaniyorum simdiden
sanirim ben bu hafta giderim :)
yenio doktorumu merak ediyorum
canım beni çookk iyi anlamışsın..ben gerçekten kimseye açılamayan bir tipim ve bunu burda söylemek beni rahatlattı..
yoksa ben öğüt tavsiye alayım falan diye demedim..sıkıntıyı aktarmak o kadar zor ki tanıdığın insanlara..gün gelicek ben bunu unutucam..sonuçta o benim annem..ben hamileyim ve o da çookk zor günler yaşadı..insan annesine kızabilir ama kin güdemez...ben sadece anneme çok kızdımmm..size aktarmak ta beni rahatlattı ve sizin çok anlayışlı yaklaşımınız ayrıca rahatlatıyor...yine de herşeyi Allaha bıraktım..görevimi hep yapıyorum kimse bana Allah razı olsun demese de benim yaptıklarım Allah katında değerlidir diye düşünüyorum işte..bazen dua etmekten de öteye gidemiyorum..iyiki burda sizler varsınız gerçekten..insana bazen en yakınındakiler bile uzak kalıyor çünkü..
biraz rahatlamana vesile olabildiysek ne mutlu.. haklısın bazen insan en yakınındakine, eşine bile anlatamıyo, hele de ailesi ile ilgiliyse. sen en doğrusunu yapıyosun tatlım, Allahım mükafatını vercektir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?