- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.461
günaydııııııın
nasılsınız bakem
hayırlı kandilleeer
canım ankaradayım ben.. Cinsiyetler belli olmadı, 10 gün kadar sonra kontrolümüz var, 16+3 olcaz inşallah, gösterirlerse öğrencez :) senin kuzular belli mi??
Tatlım temizlik yapmadım da temizlik yapılırken ütü falan yaptım ama yorulmuşum.. Bulantım pek olmadı ama hazımsızlık yanma oldu canım bi de ağzımın tadı değişti.. Arada bel ağrım oluyo, yorulursam kasık ağrısı oluyo... Sen ne durumdasın? Bulantıların geçer inşallah çabucak.. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inşallah
canım bir hücre sağa kaymış tutmamış ne demek??
nerisona canımm çok geçmiş olsun, dikkat et sıcaklara..
ayy yavrım haklısın, genelde boş oluyo topik, du bakim benaylincimmm nette geziniyordum 30 yaş üstü topik arkadaşlar seni soruytorlar dilersen bir selamlaş onlarlada cnm cımmm olmazmıı
canım bir hücre sağa kaymış tutmamış ne demek??
benim doğum kesin sezeryan,çünkü küçükken geçirdiğim kalça çıkığı ameliyatından sonra normal doğum mümknü değilmiş,ben o yüzden emin olarak sezeryan dedim:)
slmmmmmm arkadaşlar....
ben ve KIZIM dr geldik :)))))
çok şükür herşey yolunda %99 kız dedi dr yavrum bacaklarını açmada biraz zorladıda :)))))
neysem bide yüz profili çekti drmuz tam bi uzaylı zeykiye :)))))))
listedeki hücreden bahsediyor ,tablodan :)
Arkadaşlar listeyi güncelledim.Listede doğum şekli başlığına doğum yaklaşıp kesin belli olduğunda yazacağız şimdiden normal doğum fln yazıyosunuz ,kesin belli odluğunda yazıcaz
ok :) ben de dedim hangi hücre nereye kaymış :)))listedeki hücreden bahsediyor ,tablodan :)
oyyy maşallah prenseseeslmmmmmm arkadaşlar....
çok şükür herşey yolunda %99 kız dedi dr yavrum bacaklarını açmada biraz zorladıda :)))))
günaydın canlarımmmmm...
ben bugün güne mutlu başladım çünküüüü rüyamda kız bebişimi gördüm...emzirdim..gerçek gibidi göğüs ucum bile acıdı yani...ayyyy çok mutlu oldum ya..harika bir duygu kızlar..gerçeği kimbiir nasıldır..
bu arada dün doktora gittim..doktor değişikliği yapıyorum..bayan doktor çok ilgilendi saolsun..herşeyi ben sormadan söyledi..cinsiyet tahmini yapamadı benimki pozisyon vermedi yine..çok edepli yavrucum göstermiyor..ama kız olabilir cizgi var gibi dedi..rüyamı etkiledi yaaa
oy bi prenses daha mı geliyo en nazlısından :)) maşallah
kıslar bişeler yiyip dreksiyon kursuma gitcem, byee
günaydııııııın
nasılsınız bakem
HAYIRLI KANDİLLEEER
canım ankaradayım ben.. cinsiyetler belli olmadı, 10 gün kadar sonra kontrolümüz var, 16+3 olcaz inşallah, gösterirlerse öğrencez :) senin kuzular belli mi??
tatlım temizlik yapmadım da temizlik yapılırken ütü falan yaptım ama yorulmuşum.. bulantım pek olmadı ama hazımsızlık yanma oldu canım bi de ağzımın tadı değişti.. arada bel ağrım oluyo, yorulursam kasık ağrısı oluyo... sen ne durumdasın? bulantıların geçer inşallah çabucak.. hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inşallah
aylint Benim bir tanesi erkek, onun yeri rahat yukarda duruyor cinsiyetini de rahat gördük, diğer ikisi çok net değil ama onlarında erkek olma ihtimali yüksek, haftaya perşembe tekrar gideceğiz.. Hepsinin ölüçümleri yapıldı bir tanesi eksik kaldı onu tamamlayacaklar.
Bende öyle bulantı kusma oldu ki, 2 aydır işe geliyorum eve gidip hasta gibi yatabiliyorum sadece. Bu haftalar rahatlar diyorlar ben de bekliyorum bakalım, inşallah. Sağ kasığım ağrıyordu zaman zaman, bebeğin biri orda, sanırım o büyüdükce oluyor. Onun dışında bir sıkıntım yok.
slmmmmmm arkadaşlar....
Ben ve kızım dr geldik :)))))
slmmmmmm arkadaşlar....
tamam tatlım yazarım mutlakaayy ne güzel yaa senin tatil zamanın geldi şimdiden iyi tatiller
biz de ptesi gidiyoruuuuuuzzzzzz
slmmmmmm arkadaşlar....
cnm sezeryanlar için söylemedim :) onlar kesindir ya ilk doğum da sezeryandır ya da normal doğum istemiodur vb..ama mesela ilk bebek normal olduğu için ikinciye de normal yazıyolar,ya da normal doğum yapıcazm yazıyolar.İnşallah herkes istediği gibi doğum yapar ama mesela ilk doğum normal ,ikincide bebek büyük olduğundan sezeryan olmak zorunda kalınabilir ,ya da çatı muayenesinde normal doğum yapamazsın denebilir fln..O yüzden söyledim
ayy cnm bende sezeryancıklardanım :)
ayrıca ıkılı testım ıyı cıkdı sukur
artık bır daha 2 hafta sonra 3lu ıcın gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?