2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım limonları halka halka kesip üzerine karabiber döküyorum, karabiberli yüzeyini şakaklarıma bastırıyorum, iyi geliyor sanki... abimin yöntemi

Annem küçükken hep bana "Allah sana da senin gibi bir evlat versin ki anla ne çektiğimi" derdi, Allahım verdi galiba, yandım ben

Benim ikisinde de kız çıkıyor ama herkes erkek diyor, bakalım ne çıkacak :)
Bu arada dedim ya ben de hiç hayal kurmuyorum, normalde de çok heyecanlı bir tip değilim, bakalım ilerleyen aylarda nasıl olucam

arkadaşlarrr BENDE RUS VE ÇİN DEDE KIZ DİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.???????????????

ARTIK HAYIRLISI

Bende de cnm. rusa göre de çine göre de kız, bakalım ne çıkacak :)

Kızlar ben sağlıkocağına da henüz kayıt olmadım, kayıt olmak lazım diye duydum bilgisi olan var mı?

evet canım burda bi çok kişi yaptırdı kaydını bende yaptırdım anneyi ve bebği güzel takip ediyolar aşılarını falan hamileyken tetanoz aşısı doğumdan sonrada bebeğin aşıları hatta eve gelip bakıyolarmış doğumdan sonra faydalı yani yaptır sen de kaydını ....

meserretcim sen ne zaman dr a gideceksin cnmmmmmmmmmmm?????????

müthiş bir konu açmışsınız öncelikle tebrik ediyorum...ama ben biraz geç farkettim olsun zararın neresinden dönülse kardır :) bu arada hepimizin kandili mübarek olsun ve bu güzel günde Allah hepimize bebeklerimize iyilik sağlık versin...benim son adet tarihim 24 mart...daha cinsiyetimiz belli değil yarın randevumuz var bakalım gösterecekmi miniğimiz...bir şeyler hiisediyorum rüyalarda gördüm ama yine de hazırlamak istemiyorum...size de böyle oldu mu yani içinize cinsiyetle ilgili bir his doğdumu çünkü ben hem kızıyorum kendime niye bu kadar hazırlıyorum diye ama bir taraftan da engel olamıyorum...hemen yarın olsun istiyorum ... :)

kızlarrr ice slush içilebilir miii??

Ben içiyorum, oh mis

meserretcim sen ne zaman dr a gideceksin cnmmmmmmmmmmm?????????

Cnm. ben en son dün akşam doktordaydım, 30 Temmuzda tekrar randevum var.

Eki Görüntüle 225306
sanırım şu sevimli resimlerden ekleyebildim

Süper olmuş

Hoşgeldin, hayırlı olsun
Haklısın sabırsızlanmakta, randevu öncesi çoğumuz aynı modda oluyoruz.

hoş geldin canım,
yarın güzel haberler alırsın inş.ben de rüyamda görmüştüm bebişimi.erkekti.
benim uzun zamandır ,yani hamile kalmadan öncelerde ,içimde hep kız vardı.hepimiz için hayırlısı olur inş.

Son düzenleme:

meserretim ben de bayılıyorum da slush şurubunda neler var ki acaba, yani hazır meyve suyuyla aynı gibi olmuyo mu? sen doktora sordun mu canım, bi de dıaşrdan mı alıyosun, kendin mi hazırlıyosun? eğer serbestse ben her gün içerim, ne kahve ararım, ne kola, slush bana yaz kış yeter

Hoşgeldin canım. ben bebeğimin cinsiyetini 14+2 de öğrendim. ve 2 gece öncede rüyamda oğlum olacağını görmüştüm. Yani tesadüftür belki ama benim rüyam çıktı İnşallah sende yarın cinsiyetini öğrenirsin cnm. İnsana acayip bir rahatlık geliyor doğrusu
Kandiliniz mübarek olsun güzel anne adayları...

nurrose tabloya bilgileri eklemişsin çok teşekkür ederim.

Yaşadığım şehir eksik kalmış: İstanbuldayım, bir de bilgiler 1 hücre sağa kaymış tutmamış. Sana zahmet olcak ama güncellerken bakarsın.

Sevgiler.

Son düzenleme:

Dışarıda içiyorum cnm ya, doktoruma sordum, canın çekerse iç dedi, ben de haftada 1-2 içiyorum öyle, gerçi çok içme, hiçbir faydası yok sadecee kilo yapar dedi, ama özel olarak bir zararı olduğunu da söylemedi, ben de içiyorum, çok zararlı olsa söylerdi dimi

ayyyy doktora sormuş olmana çok sevindim, çünkü ben hep unutuyodum, ben de içerim o zaman haftada 1-2, tüm yasaklardan daha çok seviyorum ben slushıııı

kızlar doktordan geldım
ıkılı test sonuclarımı gosterdım doktor ıyı dedı
ama ben 3lu yaptırmanıda tavsıye ederım dedı
5 eylule detayplı ultrason ıcın gun verdı
ıste oyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…