- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.361
MERHABA KIZLARR DOKTORA GİTTİK VE MİNİK MELEĞİMİZ BİR PRENSMİŞ BABASI DOKTORDAN ÖNCE GÖRDÜ GERÇİ BEN BAKTIM BAKTIM AMA GÖREMEDİM %80 ERKEK DEDİ DOKTORUM ÇOK BAKTI NET SÖYLEMEK İÇİN BEBİŞİM İYİYMİŞ OTURUYODU KERETA OHH ELLERİNİ KOLLARINI OYNATIYODU ÇOKTA BÜYÜMÜŞTÜ BEBEŞİM HİÇ Bİ SORUN YOK CANLARIM ŞİMDİLİK DOKTORUM KAN HAPI YAZDI FERRUM FORT VE AKINTIMI SÖYLEDİM ARTARSA VE KAŞINTI YANMA OLURSA TEHLİKELİ MUHAKKAK SÖYLE BANA DEDİ.AYYY ÇOK MUTLUYUM HİSLERİMDE YANILMAMIŞIM BABASININ KEYFİ GELDİ TABİ OĞLUM OĞLUM SUSUMUYO NEYSE CANLARIM HATIRLADIKÇA YAZARIM UNUTTUM DOKTORLA NE KONUŞTUĞUMUZU
MERHABA KIZLARR DOKTORA GİTTİK VE MİNİK MELEĞİMİZ BİR PRENSMİŞ BABASI DOKTORDAN ÖNCE GÖRDÜ GERÇİ BEN BAKTIM BAKTIM AMA GÖREMEDİM %80 ERKEK DEDİ DOKTORUM ÇOK BAKTI NET SÖYLEMEK İÇİN BEBİŞİM İYİYMİŞ OTURUYODU KERETA OHH ELLERİNİ KOLLARINI OYNATIYODU ÇOKTA BÜYÜMÜŞTÜ BEBEŞİM HİÇ Bİ SORUN YOK CANLARIM ŞİMDİLİK DOKTORUM KAN HAPI YAZDI FERRUM FORT VE AKINTIMI SÖYLEDİM ARTARSA VE KAŞINTI YANMA OLURSA TEHLİKELİ MUHAKKAK SÖYLE BANA DEDİ.AYYY ÇOK MUTLUYUM HİSLERİMDE YANILMAMIŞIM BABASININ KEYFİ GELDİ TABİ OĞLUM OĞLUM SUSUMUYO NEYSE CANLARIM HATIRLADIKÇA YAZARIM UNUTTUM DOKTORLA NE KONUŞTUĞUMUZU
herkeswe gunaydın kızlarr
hersey yolundadır umarım
ben sukur ıyıyım dunden berı.
Hepınızın kandılı mubarek olsun
kandilimiz mübarek olsun kızlar..
saat 10 da doktora gideceğim.nedense heyecandan çok endişeliyim ... ve ben ilk kez göreceğim bebeğimi !
Hiç endişelenme, güzel haberlerini bekliyoruz
Ama çok da şaşırdım, kaç haftalıksın sen? neden hiç gitmedin şimdiye kadar?
inşallah canım,çok sağol..
12+3üm.gebeliğin teşhisi için 1kere gittim,ozaman kese vardı bebe görünürlerde değildi :)
8 haftalıkken kelp atışları için gittim.işte ozaman çok korkuyordum ya kalbi atmıyorsa diye,sabaha kadar uyuyamamıştım..kalbinin atıyor olduğunu duydum dünyalar benim oldu.aklıma bile gelmedi göreyim demek..düşün ultrason çıktısını bile almamışım.olsun,benim için o an sağlıklı olduğunu duymak yeterliydi..rabbim nasib ederse bugün görürüm kuzumu (inşallah herşey yolundadır)
kızlaarr günaydınlar;
iyi sabahlar;
hayırlı kandiller...
şuan işteyim ve 10.30 iple çekiyorum. doktor amcaya gitcezzzz :)
akşam da anamura düğüne ohhh ohhh göbek atcez :)
çok sağol canım.inşallah öğreniriz cinsiyetini.çok istiyorum ama daha erken falan diye oyalıyorum kendimi,ama aklımın bir köşesindeHmmm anladım, ben de ilk kez görücem diyince hiç gitmedin sandım :44: normal kontrollerine gitmişsin sen.
Şimdi o kadar şaşıracaksın ki, çünkü ben de 7. haftadan sonra 12. haftada gördüğümde şok olmuştum, bebeğim baya bebek olmuştu
Hadi güzel haberlerini al da yaz bize, bakalım belki cinsiyet tahmini bile gelir
kızlaarr günaydınlar;
iyi sabahlar;
hayırlı kandiller...
şuan işteyim ve 10.30 iple çekiyorum. doktor amcaya gitcezzzz :)
akşam da anamura düğüne ohhh ohhh göbek atcez :)
kızlar cınsıyetı kacıncı haftada ögrendınız ben 12+5 ım gıttım ama dr. dedı cok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?