• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben çıkıyorum, bebişimi görmeye gidicem, dua edin ölçtürsün artık ensesini :69:

Bu arada göbekte rakip tanımıyorum, ekleyin göbüş topiğine fotoları kapışalım, öyle benimki de büyüdü demekle olmaz :60::60::60:

haydi canım hayırlı haberlerle gel inşallah.... eeee artık göstersin senin yaramaz şu ensesini...:32:

kızlart gunaydınnn
dun aksamdan beri ölüyorum sandım
normalde bulantı yasarken bıle gece veya sabah kusmazdım dun aksamdan berı öldum
gece yarısı sabaha karsı aksam hep cıkardım
halanda kotuyum zaten bıraz daha devam ederse doktoras gıdıcem heralde
cunku ayrıca ıshalımde
bırsey dokundu sanırım
off nede mutluydum normale dondum dıye :5:
hepımıze bulantısız gunler kızlar

çok geçmiş olsun sedacım eğer normal bulantıların geçmişse şuan sana kesin yediğin bişey dokunmuştur bide üzerine sıcakta var tez zamanda iyileşirsin inşallah...

günaydın arkadaşlar bugün doktora gitmeye karar verdim kesin :61:4 gündür eşimi bekliyordum ama baktım geç geliyor ve pekte gelmeye hevesli değil o yüzden yalnız gidecem bebğimi görmeye çok özledim bebeğimi dün rüyamda gördüm emziriyordum çok telaşlıydım bebişime bişeyler oluyordu deli gibi kucağımda nereye gideceğimi şaşırıyordum çok korkmuştum sanki gerçekte yaşadım ve acayip duygular içindeyim yazarken bile ağlıyorum sanırım kadınlar kadar çocuklarını seven başka bi varlık yok bu dünyada ... dua edin kızlar inşallah bebeğim iyidir ve cinsiyetini öğrenirim bugün:61:

malesef hamilelikte böyle kabuslar görülmesi çok normal :5:bende ne zamanda beri +18 lik rüyalar görüyorum valla yaa korku filimlerinde oscar alıcak rüyalar ama maffoluyorum hele bu geceki ömrümün yarısını götüren bir rüyaydı Allah korusun takmak istemiyorum ama insan etkisinden kurtulamıyor:25:

günaydın kızlar geçmiş okadar ilerlemiş ki okuyamadım :1: nasılsınız bakalım?

merhaba seyyah listeyi incelerken aynı şehirde oturduğumuzu farkettimde ayrıca slm vereyim dedim:9:

Bide kızlar bir çogunuzun ilk bebegi birinci çocuk ve ikinci çocuk arasında çok fark var yani benim öyle evlendik tam eşya borçlarını bitirdik derken sagdan soldan millet başladı çocuk yokmu çocuk yokmu diye sormaya sanki oyuncak bu iş kiracısın al öde evini dimi evcilik oynar gibi çocuk yaptık sabah kalktım yok yok erken daha bidakine korunalım dedim oysa bi kerede hapı yutmuşum , eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum , yaşım küçüktü , onların dırdırı evimizi huzursuz ediyodu . Çocuk olduuu maddi sorunlar , ailenin çıkardıgı olaylar , bide hamileyken eve borcuna girdik tam oldu çocuktan ne ben bi şey anladım ne eşim şimdi iseee ikinci aile sorununu kökten çözdüm sorun çıkaramaz haldeler :) çokta aradık çok istedik bu çocugu onunda etkisi var , maddi sorunda kalmadı çok şükür çalıştık evimizi arabamızı hatta eşyaları bile yeniledik , eşimle deseniz sorun yok evlilik rayına oturdu artık 12 yıl oldu oda anladı neyin ne oldugunu dış etkenlerle sorun çıkaramaz hale geldi. Benimde bebegimizinde üstüne titriyo şimdi sabah çıkmadan sevigilimide öpiyim eylülümüde diyo :)
Yani bu günümüze çok şükür

Allah ağzınızın tadını birdaha hiç bozmasın inşallah lelossçum malesef bazen olmasını istemediğimiz şeyler yaşayabiliyoruz çok şükür atlatmışsınız şimdi hem ilk çocuğunuzun abiliğinin yada ablalığının(cinsiyetini bilmeyince:)) tadına varırsınız hemde minik bebişinizin:emir_bebek:

kızlar az önce kitap yurdundan bu bahsettiğiniz fatma avcının kitabını aldım. fiyatı 15,60 tl. büroda boş vakıtlerımde okurum. bide bu bebeğim ve ben dergisini almak istıyorum gecen gün baktım bayıye o yoktu. hep gençlık dergilkerini dizmişler

bebeğim ve beni büyük marketlerde görüyorum hep ben sanırım bayilerde pek olmuyor artık eskisi gibi...

slm arkadaşlar....dün nerdeyse bebeğimi kaybedecektim çok aşırı kanamam olmuştu.kanamayı durdurdular evdeyim şimdi bir kolumda serum var şuan..10 gün rapor verdi..corkutum bebeğimi kAYBECEĞİM DİYE..allah korudu bizi...........:49:

Allah korumuş çok şükür inşallah tekrarını yaşamazsın canım çok çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
eklesene eklesene görelim göbeğini:27:

canım benim geçen hafta öyle bişey oldu bana da biri bana yer vermek istedi siz hamilesiniz siz oturun dedi...:9:ay nasıl sevindim anlatamam,ama üstümde bol bir elbise vardı,sanırım elbise yüzünden öyle dedi:32: yoksa göbeğime bakan hamile demez:2: sadece akşamları görünüyor benim göbek...

içine doğdu demek ne temiz kalpliymiş....:)

ev temizliği konusunda tek yetiştiremediğim ütüler :50:
işten çıkıp eve gidip eşime yemek hazırlıyorum yada yapıyorum, doğal olarak birkaç saatim mtfakta geçiyor,:56:eşim hep aç hatta benden daha çok canı bişiler çekiyor ve yiyor:56:
birgün evi süpürüyorum:12:
diğer gün çamaşır yıkıyorum, toz alıyorum:6:
haftanın 4 günü ya misafirim oluyor yada gitmemiz gereken bir yer, :10:
hafta sonu full misafirim oluyor, :37:
hafta bitiyor:44:
eee ütülerim dağ gibi oldu :52:
maşallah diyorum başka da bişey diyemıyorum. bravo valla. benım misafırım pek olmaz zaten. ben de ne zamandır hiç kımselere gitmıyorum. eve girince yaptığım ilk şey camları sonuna kadar açmak. kendımı iyi hissedıyorsam yemek yapıyorum yoksa eşim hallediyo. süpürge toz alma işini de kaç zamandır pazardan pazara yapıyorum. evın iyi bı yaz temızlığıne ihtıyacı var ama yapacak adam yok
Benim de iştahım çok açık valla. maşşallah bi de 3 ay bitti bu 3 ay içinde
bir kere bile ne midem bulantısı yaşadım ne kustum. ama 2 kilo verdim nasıl oldu anlamadım.
ye babam ye ; kayınvalidem yapıo iş yerime yolluyo hergün sevdiğim şeyleri.
vay bee ne kayınvalideler var :27:
bende kısmen senin gibiyim. hergün az az günlük yemek yapıyorum. eve gidince mutfağa dalar , ocağa yemeği koyarım, dağınıklık varsa toplar, pencereleri açar evi güzelce havalandırırım. gerekiyorsa süpürge açarım, ama silmem :p 3-4 günde1 toz alırım mobilyalarım koyu renk. bunlar yarım saatimi alıyor zaten :27: lavoba klozet eşimin ellerinden öper. ütü masam çalışma odamızda açıktır hep, çamaşır kurur kurumaz ütülerim ki birikmesin. son 1 aydır boyle, dip köşe temizlik yapılmıyor. yardımcım memleketinde inşallah ptesi dönüyor.
yemekten yarım saat sonrada eşofmanlarımı giyerim, bir saat yürür gelirim sonra dinlenirim.
nefret edıyorum şu ütüden. hee sıcakta hiç çekılmıyor. maşallah ya ne güzel kıskandı valla :nazar:
Kızlar ben çıkıyorum, bebişimi görmeye gidicem, dua edin ölçtürsün artık ensesini :69:

Bu arada göbekte rakip tanımıyorum, ekleyin göbüş topiğine fotoları kapışalım, öyle benimki de büyüdü demekle olmaz :60::60::60:
güle güle :79::80:
merhaba seyyah listeyi incelerken aynı şehirde oturduğumuzu farkettimde ayrıca slm vereyim dedim:9:

][/B]
aaa yuppiii buldum sonunda bı eskişehirliiiii :32:

ev ve bebek odası konusunda çok mutsuzum evim var şükür duplex ama af edersiniz bi poka yaramıyo güzelde üst kat yazın çok sıcak kışın soğuk oraları kullanamayorum bide köşede kalınca yandan soğuk oluyo yalıtımı kıytırık üstte kocaman teras salonu var eşime yalvarıyorum yatak odası yapalım yanıda bebek odası nasıl ısıncaz kışın dio hem terasa arkadaşlarını yatak odasaından geçiremezmiş ne güzel yandakilerin öle hem onlar ortada oldukları için ısınıyo hala 06 odadan bi oda bebeğe ayarlayamadım altta yatak odam giyinme dolabın dier odada altta yatak odası küçük ya tıkışarak hepsini bi yere toplıcam benbeğe oda hzrlıcam amannnn poktan iş işte eşieme diorum burdan taşınalım kiraya verip normal büyük daireye geçelim die tınnnnn sinir oluyorum :52:
dublex evler ısınması en zor ev canım ya .madem kmşuların ısınıyor sizde o şekilde bir hal çaresine bakıverin .dediğin gibi yazın sıcağı kışın soğuğu kötü olur.bende bu evde üşüyorum o yüzden taşınacağım ekim gibi .şimdi taşınacaktım maşallah ev çok serin hala yorganla yatabiliyor o yüzden tadını çıkartıyoruz.
slm canlar...
Ben kahramanmaraşa geldim .kaynımındüğünü var bu nedenle pek gelemiycem pazardan sonra ara ara uğramaya çalışırım.bu arada lekelerimiz kesildi çok şükür :nazar::nazar::nazar: kendinize iyi bakın :71:
maşallah maşallah canım benim .benim yerime de firik ye :27: medinenin yerine yiyorum de ben hissederim ohh içine de ceviz ,badem sar,kervan pastanesinden dondurma ye şöyle güzelceee vışşş canım istedi

evet ya çook sıcak... allahtan karnımız çok büyük değil şimdi 8-9 aylık olsak daha berbat etkilenirdik sıcaklardan...allah onların yardımcısı olsun valla zor:16: canım senin göbeğini bayadır görmedik en son gördüğümüzde kocamandı:34: bi ara eklesene tekrar:34: biraz dikkat edersin hamur işi ekmek çok yemessin olur gider, ama 3 aydan sonra geliyormuş esas kilolar:44:
hamileliğin en güzel tarafı kışın hiç üşümemeleri canım .kışın avantaj olucak inşallah .

benide listeye ekleyebilirmisiniz ben yeni üyeyim msjım 100 olmadı daha bilgilerimi burdan yazıcam
YAŞADIĞI ŞEHİR= istanbul
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ= ilk
SON ADET TARİHİ= 26nisan
BEKLENEN DOĞM TARİHİ= 31 ocak
CİNSİYET= belli değil
BEBEĞİN İSMİ= belli değil
ANNENİN YAŞI= 28
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU= 73
GÜNCEL KİLOSU= 73
KESİN DOĞUM TARİHİ= belli degil
DOĞUM ŞEKLİ= belli değil
SON HABERLER= 20 temmuzda randevum var
GÜNCELLENEN TARİHİ= buda beni ne zaman kayıt ederseniz artık :)

:nazar::nazar:hayırlısıyla sağlıkla büyütüp bebişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alalım inşallah kızlar :nazar::nazar:

beni listeye eklememissiniz :(

ne güzel yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum enes pek oturtmuyor illaki bende yazıcam diyor ,ifadeleri izlemek istiyor sürekli haliyle ben pc pek sempati duymasın diye kalkmak durumunda kalıyorum kızlar .
az uyukladım maşallah bebişde aşırı bir kımıldamayla kalktım resmen içimi mındır mındır salladı durdu ,kalktım da ayran içtim geçti.acaba şekerli kurabiye yedim kız coştumu dedim :1:
ben kaçar kızlar gidip bir pilav yapayım akşama barbunya ,pirinç pilavı ve cacık var.çorba yapasım hiç yok :31: akşamda enesi oyun alanına götüreceğiz ,c%a bir gezim bakalım neler varmış .hepiniz allaha emanetsiniz .gece uğrarım inşallah .

canım lısteyı nurrose yapıyor. görmemiştir bilgilerini daha. görünce ekler.
ne güzel yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum enes pek oturtmuyor illaki bende yazıcam diyor ,ifadeleri izlemek istiyor sürekli haliyle ben pc pek sempati duymasın diye kalkmak durumunda kalıyorum kızlar .
az uyukladım maşallah bebişde aşırı bir kımıldamayla kalktım resmen içimi mındır mındır salladı durdu ,kalktım da ayran içtim geçti.acaba şekerli kurabiye yedim kız coştumu dedim :1:
ben kaçar kızlar gidip bir pilav yapayım akşama barbunya ,pirinç pilavı ve cacık var.çorba yapasım hiç yok :31: akşamda enesi oyun alanına götüreceğiz ,c%a bir gezim bakalım neler varmış .hepiniz allaha emanetsiniz .gece uğrarım inşallah .

benim de çorba içesim var. ama ben hala bu çorbaların kıvamını tutturamıyorum yaw :35: ben ne yapsam acep akşam? oyyy oyyy

:75: bizim evde dublex canım valla çok misafirim oluyo hafta sonları kalmaya gelenlerde oluyor, bu hafta sonuda kızkardeşim ve nişanlısı kalmaya gelecek mesela, evde fırsat buldukça bi alt katı bi üst katı bişiler yapmaya uğraşıyorum :50: sadece ütülerime yetişemiyorum, daha tv karşısına geçipde 3 saat tv izlediğim olmadı keyifle. günlerim çok dolu dolu geçiyor, mutfak çok oyalayıcı ve eşim sadece verandadaki ve bahçedeki çiçekleri sulamakla uğraşıyor, bişi diyemiyorum oda yorgun geliyor. Kışın ise odamıza ekstra ısıtıcı koymayı düşünüyoruz :44: evimiz gerçekten serin oluyor, tepede ve ormanlık bir alandayız, bu bunaltıcı sıcaklarda bile ev serin bu yüzden

dublex evler ısınması en zor ev canım ya .madem kmşuların ısınıyor sizde o şekilde bir hal çaresine bakıverin .dediğin gibi yazın sıcağı kışın soğuğu kötü olur.bende bu evde üşüyorum o yüzden taşınacağım ekim gibi .şimdi taşınacaktım maşallah ev çok serin hala yorganla yatabiliyor o yüzden tadını çıkartıyoruz.
maşallah maşallah canım benim .benim yerime de firik ye :27: medinenin yerine yiyorum de ben hissederim ohh içine de ceviz ,badem sar,kervan pastanesinden dondurma ye şöyle güzelceee vışşş canım istedi

hamileliğin en güzel tarafı kışın hiç üşümemeleri canım .kışın avantaj olucak inşallah .

selam arkadaşlar doktordan geldim...tarama testi için kan verdim..bebeğimi gördüm ve cinsiyetini öğrendim..kızım olucakmış benim kızım bebeğimmmm...çok mutluyum

hayırlı olsun ne güzel cinsiyetiide öğrenmişsin sağlıcakla gelsin inşallah güzel kızın:16:

bende allah nasip ederse ocak sonu gibi doğum yapacağım 2 . bebeğim olacak 18 aylık dünya tatlısı bir kızım var buda bizim süpriz bebeğimiz ... allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin benide listeye eklerseniz sevinirim

hoşgeldiniz süpriz bebeğinizde hoşgelmiş:)sağlıcakla alın inşallah kucağınıza..

yeni gelenler hoşgelmiş...bu gidişle ocakta rekor doğum olucak sanırım :))

hoşgeldik:))hakikateen ocak topiği rekor kırıyomuş ben öğrendiğim günden beri ocak anneleri arıyorum ne kadar az ocak annesi var sohbete kalabalık yok diye düşünüyodum ama meğer burasıda varmış 1 saatten beri geçmişi okuyorum :1:meğer kalabalık bir ocak topiğide varmış çok sevindim ama burasınıda bulduğuma:1::1:

Merhaba,
ben bu foruma yeni katılıyorum. Arkadaşımdan tavsiye aldım. Ben de 2012 ocak ayı annesi olacağım gibi görünmekte şuan. İlk bebeğimizi bekliyoruz. Ankara'da yaşıyorum. Ne tür paylaşımları nasıl yapmaktasınız henüz bilmiyorum biraz takip etmekle beraber umarım güzel sohbetlerimiz de olur. Herkese buradan selamlarımı söyliyorum. Allah cümlemize sağlıklı bebekler versin inşallah.. selamlarımla..

hoşgeldinizz sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza..

inşallah güzel haberlerle gelirsin meserret çim bende pazartesi günü gördüm ama yine görmek istiyorum ilk çocuğumuzda eşime demiştrim bu ultroson makinasından bitanede biz evemi alsak diye:9::9::9:şimdi yine istiyorum yaaa hergün bi napıyo diye bakar çıkarım:9::9:

canım bilgilerini sayfayı açan arkadaşa özel mesaj olarak göndermen gerekiyor..

kızlar hepinizi öpüyorum....:16:
çıkıyorum ben..
aynı ne yemek yapsam acep sorusu benim aklımda da var ...
ama arkadaş az önce bi kafeterya broşürü getirdi yaaa..tostlar.hamburgerler köfteler ....
akşama eve giderken hamburger yiyesim var valla..yıllardır yemedim..
bakalım koca ne diyecek..:97:

Back