- 26 Mayıs 2011
- 141
- 0
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.301
İnşallah, ben zaten 2 günde bir giriyorum ultrasona, alışkanlık oldu artık
Cinsiyet de söylemiyor, öyle gidip geliyoruz :)
Hehehehe evet ya, mart-nisan çok bereketli geçmiş, gelir bahar ayları gevşer gönül yayları
sen benim evi gör.. Hatta görme..
Hiiç bir iş yapmıyorum valla..
Sadece yemek bulaşık çamaşır
bulaşıkta makina da .tencereler bazan 2 gün bekler ciflenmek için.
Napiim ama içimden gelmiyo.eşimde sağolsun pek bi yardımcıdır ..
Sanki o hamileben de saldım valla..
hanımlar merhaba ayıp olmazsa bişi sormak istiyorum doktoruma henüz sormadım. 14. haftamda olmama rağmen göbişim çok hızla büyüdü devamda ediyor eğilmekte zorlanmaya başladım. Önümüzdeki hafta ağdaya gitmeyi düşünüyordum, ablam sakın gitme dedi, kendi hamileliğinde gitmişti 1 kez doktoru çok kızmıştı yasaklamıştı. ağda esnasında gerilirsen kasılmaların olabilir düşük riski oluşturursun diye. bende doktoruma soracağım, yarın öbür gün hiç eğilemicem hatta görmicem bile temizlik konusunda hassasım biraz. Bilginiz varmı bu konuda acaba belli haftaları atlattıktan sonra gitsem olurmu ağdaya :44:
ay burasının bereketi artmış, maşallahne çok ocak annesi var herkes hoşgeldi...kızlar acayip bir sıcak var izmirde,dışarı çıktım eve geldiğimde elim ayağım titriyordu, tansiyonum düştü sanırsam bi de karnım sık sık acıkıyor , 3 ayda 1 kg aldım derken bundan sonra ne olucam bilmiyorum
ay burasının bereketi artmış, maşallahne çok ocak annesi var herkes hoşgeldi...kızlar acayip bir sıcak var izmirde,dışarı çıktım eve geldiğimde elim ayağım titriyordu, tansiyonum düştü sanırsam bi de karnım sık sık acıkıyor , 3 ayda 1 kg aldım derken bundan sonra ne olucam bilmiyorum
Benim de iştahım çok açık valla. maşşallah bi de 3 ay bitti bu 3 ay içinde
bir kere bile ne midem bulantısı yaşadım ne kustum. ama 2 kilo verdim nasıl oldu anlamadım.
ye babam ye ; kayınvalidem yapıo iş yerime yolluyo hergün sevdiğim şeyleri.
ev temizliği konusunda tek yetiştiremediğim ütüler
işten çıkıp eve gidip eşime yemek hazırlıyorum yada yapıyorum, doğal olarak birkaç saatim mtfakta geçiyor,eşim hep aç hatta benden daha çok canı bişiler çekiyor ve yiyor
birgün evi süpürüyorum
diğer gün çamaşır yıkıyorum, toz alıyorum
haftanın 4 günü ya misafirim oluyor yada gitmemiz gereken bir yer,
hafta sonu full misafirim oluyor,
hafta bitiyor:44:
eee ütülerim dağ gibi oldu
İstanbul da çok sıcak, felaket bunaltıcı bir hava var...
Bu arada ben de henüz hiç kilo almadım ama göbekten olsa gerek her gören kilo almışsın diyor, bir de aylardır doğru düzgün yemediğim için metabolizmam çok yavaşladı, şimdi yemeye başladığımda dikkat etsem de çok kilo alıcam
ben içinizi rahatlatayım kızlar benim 3 ayda 4,5 kilo aldım:18: doktor az ve sık sık ye dedi, bulantım oldu ama kusmalarım olmadı, karnım 5 aylık gibi. doktorum %80 erkek dedi erkek bebişde karın hemen çıkarmış diyorlar, yada benim moralimi düzeltmeye çalışıyorlar. benim anlamadığım şey ise çok yemiyorum, akşamları bazen eşime eşlik etmek için azıcık atıştırıyorum, kan hapı yüzünden kabızlık sorunu yaşıorum die meyveyi çok fazla tüketiyorum.Belkide hiç ekmek yemeyen ben bulantım olduğu dönem bastırsın die çok ekmek ve tuzlu tükettim. son tahlillerimde ödemde çıkmadı. yada progesteron (hormon hapı) kullandığım için böle şiştim.
evet ya çook sıcak... allahtan karnımız çok büyük değil şimdi 8-9 aylık olsak daha berbat etkilenirdik sıcaklardan...allah onların yardımcısı olsun valla zorcanım senin göbeğini bayadır görmedik en son gördüğümüzde kocamandı bi ara eklesene tekrar biraz dikkat edersin hamur işi ekmek çok yemessin olur gider, ama 3 aydan sonra geliyormuş esas kilolar:44:
kesinliklke progestandan. 1 hafat içtim, yemem değişmediği halde 2 kilo fazla çıkıyordum, ödem yaptı bende. iacı bıraktım 3 gün içinde fazlalığım yarım kiloya düştü.
ben içinizi rahatlatayım kızlar benim 3 ayda 4,5 kilo aldım:18: doktor az ve sık sık ye dedi, bulantım oldu ama kusmalarım olmadı, karnım 5 aylık gibi. doktorum %80 erkek dedi erkek bebişde karın hemen çıkarmış diyorlar, yada benim moralimi düzeltmeye çalışıyorlar. benim anlamadığım şey ise çok yemiyorum, akşamları bazen eşime eşlik etmek için azıcık atıştırıyorum, kan hapı yüzünden kabızlık sorunu yaşıorum die meyveyi çok fazla tüketiyorum.Belkide hiç ekmek yemeyen ben bulantım olduğu dönem bastırsın die çok ekmek ve tuzlu tükettim. son tahlillerimde ödemde çıkmadı. yada progesteron (hormon hapı) kullandığım için böle şiştim.
Gözünaydın canımselam arkadaşlar doktordan geldim...tarama testi için kan verdim..bebeğimi gördüm ve cinsiyetini öğrendim..kızım olucakmış benim kızım bebeğimmmm...çok mutluyum
evet Meserret cim bi ara tekrar ekleyelim göbüşleri sana rakip olarak çıkıcam bu sefer sahayaevet ya çook sıcak... allahtan karnımız çok büyük değil şimdi 8-9 aylık olsak daha berbat etkilenirdik sıcaklardan...allah onların yardımcısı olsun valla zorcanım senin göbeğini bayadır görmedik en son gördüğümüzde kocamandı bi ara eklesene tekrar biraz dikkat edersin hamur işi ekmek çok yemessin olur gider, ama 3 aydan sonra geliyormuş esas kilolar:44:
Cnm göbek aynı, hiçbir değişiklik yok, o yüzden eklemiyorum, şaşırtıcı bir değişiklik bekliyorum, o zaman eklerim
hamur işini nerde bulucam da yicem, yemem yani, ama benim metabolizma cidden mahvoldu, şimdi her yediğim yağ yapacak :84:
kızlaarr bakın ne diycem.:44:
benim göbeği bi görseniz sanki 6 aylık gibiyim. bu 1 haftada oldu.
hayırdır inşallah
hatta 2 kilo verdim ben hamile kaldığım günden beri
ayyy çoştuk çoştuk Maşallah yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz...okudum ama alıntı yapamadım hepsini.
Gözünaydın canımdarısı öğrenmeyenlerin başına
evet Meserret cim bi ara tekrar ekleyelim göbüşleri sana rakip olarak çıkıcam bu sefer sahayaotobüste hamişim die yer veriolar artık bana o kadar büyümüşüm yani hafif yaşlı bi teyze kendi kalktı bana yer verdi zorla oturttu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?