2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hahahah ayy çok güldüm walla.doğru sölüyosun bu mart nisan çok bereketli.

bence şöle bi durum var. kışın soğuktan icraat yapılmıo.yazın sıcaktan.
ee millet de mart nisan serin diyerekten en güzel ve yoğun çalışmaları yapmış.
SONUÇLAR ORTADA.
OH OHHH.
SEFAMIZ OLSUN
MUCUKS.

ay burasının bereketi artmış, maşallah ne çok ocak annesi var herkes hoşgeldi...kızlar acayip bir sıcak var izmirde,dışarı çıktım eve geldiğimde elim ayağım titriyordu, tansiyonum düştü sanırsam bi de karnım sık sık acıkıyor , 3 ayda 1 kg aldım derken bundan sonra ne olucam bilmiyorum

ay canım ya aynı durum bende de var arkadaşlar hiç iş yapasım yok...1 ay düşğük tehlikem var diye yattım ya ondan tembelleştim..yada şuan sadece 1 noktaya adapte oldum diye..offf hiç birşey yapmak istemiyor canım

ev temizliği konusunda tek yetiştiremediğim ütüler
işten çıkıp eve gidip eşime yemek hazırlıyorum yada yapıyorum, doğal olarak birkaç saatim mtfakta geçiyor,eşim hep aç hatta benden daha çok canı bişiler çekiyor ve yiyor
birgün evi süpürüyorum
diğer gün çamaşır yıkıyorum, toz alıyorum
haftanın 4 günü ya misafirim oluyor yada gitmemiz gereken bir yer,
hafta sonu full misafirim oluyor,
hafta bitiyor:44:
eee ütülerim dağ gibi oldu

2 aydır kendim yapıyorum bişi olmadı çok şükür...yinede danışın derim her hamişlik aynı olucak değil...

Benim de iştahım çok açık valla. maşşallah bi de 3 ay bitti bu 3 ay içinde
bir kere bile ne midem bulantısı yaşadım ne kustum. ama 2 kilo verdim nasıl oldu anlamadım.
ye babam ye ; kayınvalidem yapıo iş yerime yolluyo hergün sevdiğim şeyleri.

İstanbul da çok sıcak, felaket bunaltıcı bir hava var...

Bu arada ben de henüz hiç kilo almadım ama göbekten olsa gerek her gören kilo almışsın diyor, bir de aylardır doğru düzgün yemediğim için metabolizmam çok yavaşladı, şimdi yemeye başladığımda dikkat etsem de çok kilo alıcam

canım ben yaşadım mide bulantısı baya yoğundu ama 6,7,8. haftalardı en çok ondan sonra yavaş yavaş azaldı...şimdi de nadiren oluyor,sıcaklarında etkisi var tabi...:26: ama kusmadım hiç allaha şükür bende yemeğe başladım yemeyince zaten midem bulanıyor,elim ayağım titremeye başlıyor,sinyal veriyor benimki doyur artık beni diye galiba oh oh kayınvaliden ne güzel yapıp yolluyormuş,şanslısın...bende sipariş veriyorum anneme ve kayınvalideme haftasonu gidince yiyorum hepsini,hazır olunca ne güzel oluyor

bende kısmen senin gibiyim. hergün az az günlük yemek yapıyorum. eve gidince mutfağa dalar , ocağa yemeği koyarım, dağınıklık varsa toplar, pencereleri açar evi güzelce havalandırırım. gerekiyorsa süpürge açarım, ama silmem 3-4 günde1 toz alırım mobilyalarım koyu renk. bunlar yarım saatimi alıyor zaten lavoba klozet eşimin ellerinden öper. ütü masam çalışma odamızda açıktır hep, çamaşır kurur kurumaz ütülerim ki birikmesin. son 1 aydır boyle, dip köşe temizlik yapılmıyor. yardımcım memleketinde inşallah ptesi dönüyor.
yemekten yarım saat sonrada eşofmanlarımı giyerim, bir saat yürür gelirim sonra dinlenirim.

ben içinizi rahatlatayım kızlar benim 3 ayda 4,5 kilo aldım:18: doktor az ve sık sık ye dedi, bulantım oldu ama kusmalarım olmadı, karnım 5 aylık gibi. doktorum %80 erkek dedi erkek bebişde karın hemen çıkarmış diyorlar, yada benim moralimi düzeltmeye çalışıyorlar. benim anlamadığım şey ise çok yemiyorum, akşamları bazen eşime eşlik etmek için azıcık atıştırıyorum, kan hapı yüzünden kabızlık sorunu yaşıorum die meyveyi çok fazla tüketiyorum. Belkide hiç ekmek yemeyen ben bulantım olduğu dönem bastırsın die çok ekmek ve tuzlu tükettim. son tahlillerimde ödemde çıkmadı. yada progesteron (hormon hapı) kullandığım için böle şiştim.

evet ya çook sıcak... allahtan karnımız çok büyük değil şimdi 8-9 aylık olsak daha berbat etkilenirdik sıcaklardan...allah onların yardımcısı olsun valla zor canım senin göbeğini bayadır görmedik en son gördüğümüzde kocamandı bi ara eklesene tekrar biraz dikkat edersin hamur işi ekmek çok yemessin olur gider, ama 3 aydan sonra geliyormuş esas kilolar:44:

kesinliklke progestandan. 1 hafat içtim, yemem değişmediği halde 2 kilo fazla çıkıyordum, ödem yaptı bende. iacı bıraktım 3 gün içinde fazlalığım yarım kiloya düştü.

Cnm göbek aynı, hiçbir değişiklik yok, o yüzden eklemiyorum, şaşırtıcı bir değişiklik bekliyorum, o zaman eklerim

hamur işini nerde bulucam da yicem, yemem yani, ama benim metabolizma cidden mahvoldu, şimdi her yediğim yağ yapacak :84:

progesteronu düşük riskim çok yüksek olduğu için 3 ay kullanmak zorunda kaldım ve hayatımda böyle iğrenç kokan bir hap görmemiştim, sabah akşam içiyordum, bebişimin kesesi normalin çok alttaydı, çok şiştim ama bebişim toparlandı çok şükür. en büyük moralimde bebişimin toparlanması oldu zaten. kilolarıma üzülsemde bebişimin sağlığı daha önemli
kesinliklke progestandan. 1 hafat içtim, yemem değişmediği halde 2 kilo fazla çıkıyordum, ödem yaptı bende. iacı bıraktım 3 gün içinde fazlalığım yarım kiloya düştü.

canım progesteron şişlik yapıyormuş galiba, ondan olabilir kiloların, bünyeyle alakası olabilir canım ben çok kilo alıp veren biri değilimdir..çok rejim yapmaya çalıştım ama 1 ayda ancak 1 kg. falan verebiliyordum, metabolizmam yavaş galiba, ama ilk 3 ay genelde kimse doğru düzgün almıyor hatta veriyor kiloları, bundan sonra doktorunun dediğine uyarsın normal seyrinde gelişir kilo almaların

kızlaarr bakın ne diycem.:44:

benim göbeği bi görseniz sanki 6 aylık gibiyim. bu 1 haftada oldu.

hayırdır inşallah

hatta 2 kilo verdim ben hamile kaldığım günden beri

ayyy çoştuk çoştuk Maşallah yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz...okudum ama alıntı yapamadım hepsini.

selam arkadaşlar doktordan geldim...tarama testi için kan verdim..bebeğimi gördüm ve cinsiyetini öğrendim..kızım olucakmış benim kızım bebeğimmmm...çok mutluyum
Gözünaydın canım darısı öğrenmeyenlerin başına

evet Meserret cim bi ara tekrar ekleyelim göbüşleri sana rakip olarak çıkıcam bu sefer sahaya otobüste hamişim die yer veriolar artık bana o kadar büyümüşüm yani hafif yaşlı bi teyze kendi kalktı bana yer verdi zorla oturttu beni

hadi bakalım o şaşırtıcı değişikliği biz de bekliyoruz benim henüz çıkıp çıkmama arasında kararsız göbeğim, şu hamile badilerinden giyicem utanıyorum,milletin karnı acayip büyük onlar giyiyor benim minicik..belli bile olmuyorken onu giyersem millet bana gülücek gibi geliyor olsun canım belki de olmaz alışır ona da senin metabolizma

kızlaarr bakın ne diycem.:44:

benim göbeği bi görseniz sanki 6 aylık gibiyim. bu 1 haftada oldu.

hayırdır inşallah

hatta 2 kilo verdim ben hamile kaldığım günden beri

eklesene eklesene görelim göbeğini

canım benim geçen hafta öyle bişey oldu bana da biri bana yer vermek istedi siz hamilesiniz siz oturun dedi...ay nasıl sevindim anlatamam,ama üstümde bol bir elbise vardı,sanırım elbise yüzünden öyle dedi yoksa göbeğime bakan hamile demez:2: sadece akşamları görünüyor benim göbek...

Kızlar ben çıkıyorum, bebişimi görmeye gidicem, dua edin ölçtürsün artık ensesini

Bu arada göbekte rakip tanımıyorum, ekleyin göbüş topiğine fotoları kapışalım, öyle benimki de büyüdü demekle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…