2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar doktordan geldim...tarama testi için kan verdim..bebeğimi gördüm ve cinsiyetini öğrendim..kızım olucakmış benim kızım bebeğimmmm...çok mutluyum

selam arkadaşlar doktordan geldim...tarama testi için kan verdim..bebeğimi gördüm ve cinsiyetini öğrendim..kızım olucakmış benim kızım bebeğimmmm...çok mutluyum

ayy hayırlı olsun. ne güzel net sölemiş sanırım doktorun. 12 hafta olmana rağmen.
ben de seninle aynıyım 12+5 günlük. bakalım yarın ben de öğrenebilecekmiyim.

Gözün aydın cnm, ne güzel erkenden öğrenmişsin

Ben de 17:30 da gidiyorum doktora, ama benimki söylemiyor :26: süpriz olacak bana galiba

bende allah nasip ederse ocak sonu gibi doğum yapacağım 2 . bebeğim olacak 18 aylık dünya tatlısı bir kızım var buda bizim süpriz bebeğimiz ... allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin benide listeye eklerseniz sevinirim

amin..hoşgeldin canım..

Merhaba Hoşgeldin, hayırlı olsun

Tablodaki bilgileri Nurrose a özelden mesaj atarsan ekler seni de.

ayy hayırlı olsun. ne güzel net sölemiş sanırım doktorun. 12 hafta olmana rağmen.
ben de seninle aynıyım 12+5 günlük. bakalım yarın ben de öğrenebilecekmiyim.

inşallah sende öğrenirsin canım benim..çok baktı doktor emin olmak istedi daha netini 10 gün sonra söyleyebilirimama dedi yüzde seksen kız dedi..

Gözün aydın cnm, ne güzel erkenden öğrenmişsin

Ben de 17:30 da gidiyorum doktora, ama benimki söylemiyor :26: süpriz olacak bana galiba

hayırlı haberlerlle gelirisin inşallah

senin adına çok sevindim canım,

allah tamamına sağlıkla erdirsin inş.prenses geliyo maşallah..

sağol canım benim...allah senide tamamına erdirsin inşallah

slm canlar...
Ben kahramanmaraşa geldim .kaynımındüğünü var bu nedenle pek gelemiycem pazardan sonra ara ara uğramaya çalışırım.bu arada lekelerimiz kesildi çok şükür kendinize iyi bakın

ebruli maşşalh senin dr valla tebrikler bizim dr pek nazlı öldrcek heyecandan
kukusunu yesinler senin kızın maşşlahhhhhh

hayırlı haberlerlle gelirisin inşallah

İnşallah, ben zaten 2 günde bir giriyorum ultrasona, alışkanlık oldu artık
Cinsiyet de söylemiyor, öyle gidip geliyoruz :)

yeni gelenler hoşgelmiş...bu gidişle ocakta rekor doğum olucak sanırım :))

Hehehehe evet ya, mart-nisan çok bereketli geçmiş, gelir bahar ayları gevşer gönül yayları

Son düzenleme:
hanımlar merhaba ayıp olmazsa bişi sormak istiyorum doktoruma henüz sormadım. 14. haftamda olmama rağmen göbişim çok hızla büyüdü devamda ediyor eğilmekte zorlanmaya başladım. Önümüzdeki hafta ağdaya gitmeyi düşünüyordum, ablam sakın gitme dedi, kendi hamileliğinde gitmişti 1 kez doktoru çok kızmıştı yasaklamıştı. ağda esnasında gerilirsen kasılmaların olabilir düşük riski oluşturursun diye. bende doktoruma soracağım, yarın öbür gün hiç eğilemicem hatta görmicem bile temizlik konusunda hassasım biraz. Bilginiz varmı bu konuda acaba belli haftaları atlattıktan sonra gitsem olurmu ağdaya :44:

bende gitmeyi düşünüyorum ağdaya..hem kolay hemde 15 dk da mis gibi..
eşimin kuzen eşleri gitti valla birisi doğumuna 1 hafta kala falan gitmişti hatta.bişey olmadı ikisine de.
çok gerilmiyoruz ki bişey olmaz sanırım yaa..

Merhaba,
ben bu foruma yeni katılıyorum. Arkadaşımdan tavsiye aldım. Ben de 2012 ocak ayı annesi olacağım gibi görünmekte şuan. İlk bebeğimizi bekliyoruz. Ankara'da yaşıyorum. Ne tür paylaşımları nasıl yapmaktasınız henüz bilmiyorum biraz takip etmekle beraber umarım güzel sohbetlerimiz de olur. Herkese buradan selamlarımı söyliyorum. Allah cümlemize sağlıklı bebekler versin inşallah.. selamlarımla..

ben de ikilemde kaldım walla şimdi. sormak lazım doktora.

ya kızlaaaar kişisel temizlik bi yana da; bu ev temizliği nolcak.
hiç bi iş yapasım yok 1 aydır. sizin de böylemi?
ofisteykn diyorum eve gidince şunu yapcam bunu yapcam die.
ama nerdeee. üstümüm değiştirip hooop çekyata :)
off off. annem görmesin çok kızar. allahtam uzakta 15 saat benden

hoş geldin ben şahsen çok forum okuyup netten bir takım şeyleri takip etmişimdir fakat buradaki paylaşımlar okadar güzel, okadar içtenki, herkes birbirini kolluyor, birbirini uyarıyor ve gerçekten güzel paylaşımlar oluyor. Ben tekrar kendi adıma herkese teşekkür etmek istiyorum gerçekten. Bazı doktorlar bile bazı bilgileri standart bir kalıp içerisinde detaysız vermekte, örneğin ikili testimi sadece 14. haftaya kadar yaptırabileceğimi doktorum uyarmamıştı, bunu netten öğrenip son dakkada yaptırabildim. çok şükür sonuçlarımda iyi çıktı. inşallah bebişlerimizle ve tüm annelerimiz sağlıklı ve huzurlu bir şekilde birbirlerine kavuşur.

sen benim evi gör.. hatta görme..
hiiç bir iş yapmıyorum valla..
sadece yemek bulaşık çamaşır
bulaşıkta makina da .tencereler bazan 2 gün bekler ciflenmek için.
napiim ama içimden gelmiyo.eşimde sağolsun pek bi yardımcıdır ..
sanki o hamile ben de saldım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…