- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.241
slm arkadaşlar....dün nerdeyse bebeğimi kaybedecektim çok aşırı kanamam olmuştu.kanamayı durdurdular evdeyim şimdi bir kolumda serum var şuan..10 gün rapor verdi..corkutum bebeğimi kAYBECEĞİM DİYE..allah korudu bizi...........
Merhabalar kızlar;,
Ben de sizlergibi meleklerimi bekliyorum heyecanlave de üçüz hamileyim :)
13. haftamızdayız çok şükür. Son adet tarihim 15 Nisan ama bebekler erken alınacağından aralık ayınca doğacaklar inşallah. Aralık anneleri topiğine girdim ama sinerji yakalayamadım çünkü benden ileriki haftaların gelişmleleri paylaşılıyor.
Sizlerle burdan yazışıp paylaşmak en doğrusu olacak sanırım. Çoğul gebelik olduğundan 2-3 lü test yapılamıyor bize, hafta başında ense kalınlıklarımız ölçüldü, organlarımıza bakıldı çok şükür normal çıktı. Bir meleğimizin de erkek olduğunu öğrendik :)
Tüm bilgileri kime göndereceğiz listeye yazılmak için, başka üçüz arkadaş var mı?
Sevgiler.
Merhabalar kızlar;,
Ben de sizlergibi meleklerimi bekliyorum heyecanlave de üçüz hamileyim :)
13. haftamızdayız çok şükür. Son adet tarihim 15 Nisan ama bebekler erken alınacağından aralık ayınca doğacaklar inşallah. Aralık anneleri topiğine girdim ama sinerji yakalayamadım çünkü benden ileriki haftaların gelişmleleri paylaşılıyor.
Sizlerle burdan yazışıp paylaşmak en doğrusu olacak sanırım. Çoğul gebelik olduğundan 2-3 lü test yapılamıyor bize, hafta başında ense kalınlıklarımız ölçüldü, organlarımıza bakıldı çok şükür normal çıktı. Bir meleğimizin de erkek olduğunu öğrendik :)
Tüm bilgileri kime göndereceğiz listeye yazılmak için, başka üçüz arkadaş var mı?
Sevgiler.
ya kızlar enes ben yazmak istiyorum diyor
dikkate almayın
wweeeerrrrrrrrrrrrrttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjjjjjjjjjjjjjjjjjrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkkkklllkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Günaydın güzel anneler nasılsınız ??
Benim satım 25 nisan Adapazarında ki doktorum muhtemel doğum tarihini 1 şubat olarak söylemişti, şimdi İzmirdeyim ve İzmirdeki doktorumda 30 ocak olduğunu söyledi, şubat annleri topiğine üyeydim ama sanrıım ocakta doğacak bebeğim, zaten sezeryan düşünürsem daha erken alınacağı için şimdilik ocak gb görünüyor...Yani beni de aranıza alır mısınız arkadaşlar ???
cnm ben 13 haftalığım şimdi niçin sordun cnmmm. ???
merhaba hanımlar dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün dr gittik 12 haftalık hamileymişim 2.bebeğim 22 aylık bir oğlum var plansız ve korunmaya rağmen gebe kalmışımhakkımızda hayırlısı diyoruz artık bu topikteyim
Aminnnnhoş geldin canım,
allah kolaylıklar versin.maşallah üçüz meleklere..
inşallah herşey sonuna kadar yolunda gider..
Hoşgeldin CnmHayırlı olsun bebeklerin, ilk gebeliğin değil mi?
Burdaki paylaşımlar daha faydalı olur senin için hepimiz aynı haftalardayız çünkü...
Bir üçüz bekleyen arkadaşımız daha var Aylint, şu an online değil sanırım,
Bilgilerini de Nurrose a mesaj olarak gönderebilirsin.
merhaba kızlar..
iki haftadır kusmuyorum diye sevinirken iki gündür acayip çıkartıyorum.. moralim çok bozuldu ben üç ayım bitsin diye gün sayarken tekrar başladı..
birde felaket baş ağrısı..
allah korusun bebeğini..canım çok geçmiş olsun..slm arkadaşlar....dün nerdeyse bebeğimi kaybedecektim çok aşırı kanamam olmuştu.kanamayı durdurdular evdeyim şimdi bir kolumda serum var şuan..10 gün rapor verdi..corkutum bebeğimi kAYBECEĞİM DİYE..allah korudu bizi...........
Canım çikolata dışında bebeği hareketli yapacak bişi var mı tavsiye edeceğin ?yarın ben de kontrole gidiyorum ama ben çikolata görmeye bile tahammül edemiyoprum..facebooktan da yazdım ama görmedin sanırım canım.Doktora gitmeden önce bişeyler yemeye çalış ve çikolatayı da doktora gtmeden önce ye mutlaka ancak etkisini gösterir,bi de öksür arada sırada bebek rahatsız olsun :) Bunları yapınca çok hareket edio ve istenilen pozisyon yakalanıo bi şekilde.Bi de kendini kasma çok rahat ol
koltuklarla ilgili alıntı yapmışım onla ilgili de bişeyler sölim bari :))Benm koltuklar da krem kahvemsi göz yormuyo tavsiye ederim
allah birdaha böyle korkular yaşatmasın..ama lüten dikkat et kendine,kızların dediklerini dinle.arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...salı günü çok yoruldum birde sresten sanırsam..dün sabah işe gitmek için kalktım felaket karın ağrım vardı wc ye gitti musluktan boşqlırcasına kırmızı siyah renginde çok fena bir kanama geliyordu...işe gitmedim eşim işteydi hemen geldi doktora gittim aşırı yorgunluktan bebeğin eşi aşağı kaymış bebekte tab kanama eşten geliyormuş.hastanededün yatırdılar yarım gün bu gün evimdeym.serumdayım işte özetle bu..
kızlar 1e kadar bekleyip acile gidicemÇok kotuyum sabah yediğimide çıkarttım off ya kesın ya üşüttüm ya başka birşey
Geçmiş olsun,sanırım sıcaklardan, çünkü ben dahil biçok arkadaş aynı sorunu yaşıyoruz, maalesef
geçmiş olsun canım haberdar et bizikızlar 1e kadar bekleyip acile gidicemÇok kotuyum sabah yediğimide çıkarttım off ya kesın ya üşüttüm ya başka birşey
bende doktor fırçası yıyenlerdenim 2 kilo aldım dıye. canım 1,5 kilo 1 haftada fazla değilmi? acaba başka bi nedenı olmasın? troit falan dıyordun ya ordan aklıma geldihemen üstüme alındımmmşişko denince iyiyim bomba gibiyim yakında patlıcam doktor bana dikkat et ayda 1 kilodan fazla alma dedi ben bir haftada 1,5 kilo aldım offf nolcak benim sonum
sen nasılsın şekerim hoşgeldin
aa çok güzel denk gelmiş. benım patronum da anlayışlı sağolsun. hakkını ödeyemem. benımde kuzenımin eşi hamile aramızda 4 hafta var. feci geyik yapıyoruz :)yok yok ben eskişehire gelcem kalabak suyu içcem sadece. kalabak suyunu özledim. başka bişi yemek içmek yok. postaya bir kez gittim bi daha asla gitmem..
demek karakedi kapattı o zaman kışa inşallah.
ben papağanı da sevmem kırım şeycisini severim. orda içcem kalabak suyunu :))
hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemsiz tabi.
benim oyle bir denk geldiki şube müdürümün eşi 14 haftalık hamileymiş :)) evde aynı durumda bi bayan olunca anlayışlı olur diyorum inşallah.
dün asansörde yan komşumla karşılaştık, bi baktım hamile.. sizdemi hamilesiniz dedim ben evet de sizde miii dedi benim karnım daha olmadığı için anlamamış o.
o da 13 haftalık hamileymiş. geceleri birbirilerinin sesine uyanmazlar inşallah yalıtım iyidir diye gülüştük.
zavallı kocammm akşama gelsin ben eskişehir i aşeriyorumm kocacım beni oraya götür dicem sayenizde
bence çok sanslısınya ben kilo almadım hiç 3 ayda ,60 gr almışım 2 haftadı rtartılmadım ama kilo aldığımıda düşünmüyorum kötü bir durummu acaba 3 buçuk olucak nerdeyse eve bir tartı almak istiyorum aslında tartılırım sürekkli
orası istanbul tabni. ben şuan oturduğum evi 60bine rahatlıkla alabilirim.3+1 olsun dersen 68-70 bın arasında. ama binalar eski. içine bakım yapmak gerekir. yıne de ben başka bi muhıte tasınmak istemem. sevıyorum yaşadığım mahalleyı. sessiz yeşil ferah..Canım biz de 2 kişi çalışıyoruz, 6 yıllık evliyiz ama bizim de yok evimiz, hiç de takmıyorum ben, şu an oturduğum dairenin bir alt katını 250 bin TL ye satıyorlar, basit bir hesapla ben bu evde kiracı olarak 30 yıl otursam ödediğim kira 250 bin etmiyor
Bizim de mobilyacı takımı bozmadığı için büfeyi mecburen almıştık, yıllardır uyuz oluyorum ona atasım var, sonunda görümcem bana ver dedi, kurtuldum
Ay TV işini hiç düşünmemiştim ben, benimki de camlı sehpada, ona da bir çözüm bulmak lazım :26:
Hoşgeldin, Hayırlı olsun
ben olsam bende atmazdım. bide biz alın terimizle ödedik hepsini. taksıtlere başladığımızda nişanlıydık.1 taksıtıni bile ailelerimiz ödemedi. halıdan pedeye kadar hepsi bizim emeğimiz. oyuzden kolay kolay atamam. ama 3+1 bı eve geçmeyi çok istıyorum.sabah kocama dedim çocuk odası yapcam diye eşya atmak yok dedi . niyeymiş deddim aldırmasaydın daha 1 yıl bile olmadı eşyaları alalı ben ne yapcam şimdi yemek takımı şimdi yaa
merhabalar kızlar;,
ben de sizlergibi meleklerimi bekliyorum heyecanlave de üçüz hamileyim :)
13. Haftamızdayız çok şükür. Son adet tarihim 15 nisan ama bebekler erken alınacağından aralık ayınca doğacaklar inşallah. Aralık anneleri topiğine girdim ama sinerji yakalayamadım çünkü benden ileriki haftaların gelişmleleri paylaşılıyor.
Sizlerle burdan yazışıp paylaşmak en doğrusu olacak sanırım. çoğul gebelik olduğundan 2-3 lü test yapılamıyor bize, hafta başında ense kalınlıklarımız ölçüldü, organlarımıza bakıldı çok şükür normal çıktı. Bir meleğimizin de erkek olduğunu öğrendik :)
tüm bilgileri kime göndereceğiz listeye yazılmak için, başka üçüz arkadaş var mı?
Sevgiler.
merhaba kızlar..
iki haftadır kusmuyorum diye sevinirken iki gündür acayip çıkartıyorum.. moralim çok bozuldu ben üç ayım bitsin diye gün sayarken tekrar başladı..
birde felaket baş ağrısı..
Canım çikolata dışında bebeği hareketli yapacak bişi var mı tavsiye edeceğin ?yarın ben de kontrole gidiyorum ama ben çikolata görmeye bile tahammül edemiyoprum..
..
canım geçmiş olsun..birazdaha sabredelim belki dördüncü ayından sonra mide bulantılarına veda ederiz..
ben meyve yedikten,süt içtikten,karnım acıktığında ve doyduğumda,mutfaktan ve misafir yatak odasından midem bulanıyor ..!
haydut bu arada bizim aramızda 1 gün var biliyor muydun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?