- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.041
ayy öyle kitapmı....
bende Fatma avcı nın Anneliğe ilk adım kitabını aldım...
hımm anladım canım tabi doktorun öyleyse söyler tabi çok şanslısın yani dr açısından ne güzelhatayın neresindeydiniz, bende bayramdan sonra hatay da olucam ve uzun süre kalacağımdan kontrole gitmem gerekecek. yakınsan tavsiye alabilirim yani
desteğin için de tşk ederim canım. rahat olmaya çalışıorum ama aynı evde iki ayrı hayat yaşıormuşuz gibi. ağır geliyor.umarım kısa zamanda biter bu sıkıntılı günler
Ben çıkıyorum kızlar, eve gidip miskinlik yapma zamanıhoşçakalın
Ben çıkıyorum kızlar, eve gidip miskinlik yapma zamanıhoşçakalın
ben de onu aldım canım.bence çok güzel.
bebeğimiz doğana kadar,hatta doğduktan bir süre bizi idare edecek bilgiler var içinde..
tavsiye ederim..
kızlar çatlaklar için kreme başladınızmı ?
ben başladım ama düzenli değil..duştan sonra aklıma geliyo sürmek..lierac aldım..kakao yağıda alıcam başkada almam heralde...
yok daha önce tavsiye eden ben değildim.tavsiye edecektim ama hep unuttum.evet,çok açıklayıcı.ben tamamını okudumda,doğumu anlatan kısmı ezberlemem gerkiyorbende burdaydı sanırım birinin tavsiyesi üzerine aldım...belkide sendin cnm :))
evt bencede sonrasındada idare edicek ve çok yalın bi dille anlatıyo herşeyi...
kızlar çatlaklar için kreme başladınızmı ?
kızlar...
annelik akademisi sitesine girin 2 tane ücretsiz kitabı var biri hamileyim diğeri bebeğim diye birini kendi adınıza birinide eşinizin adına isteyebilirsiniz ikiside ücretsiz sadece bir miktar kargo parası var okadar. tavsiye ederim...
Sağol Canım ama itiraf ediyorum, tek başıma asla altından kalmamazdım mesela ben hamile kaldığımdan beri hem bulantılar hem de yiyemediğim için sürekli tansiyon düşüklüğü nedeniyle kolumu kaldıramaz haldeyim, bir toz bile almıyorum ama evimi görsen birçok kadının evinden düzenli – temiz. Bunun tek nedeni de eşim, eşimi böyle yetiştiren de annesi, o da çalışan kadın, akşam eve gelir oturur suyunu bile çocuklarından ister, çocukluğu öyle getir götürle geçmiş, 17-27 yaş aralığında da bekar hayatı yaşadığı için kendi işini yapmaya çok alışık, hatta ben kalkıp iş yaparsam rahatsız olur, illa bir işin ucundan da o tutacak, sanırım bu konuda çok şanslıyım, o olmasa şu an evi pislik götürüyor olurdu çünkü 2.5 aydır iş yapmıyorum
evet,çok açıklayıcı.ben tamamını okudumda,doğumu anlatan kısmı ezberlemem gerkiyorbeslenme konusunuda çok geniş tuttuğu için başucu kitabım haline geldi :)birde girdiğimiz haftalara tek tek bakıyorum keyifli oluyor :))
canım bu soruyu inan kaç kere sordum kızlara,ben cevap alamadım görmediler sanırım.
ben 2 aydır badem yağı kullanıyorum.badem yağım bitmek üzere olduğu için kızlara soruyorum bakalım çoğunluk ne kullanıyorsa ben de ondan alayım..bakalım kızlar cevaplar herhalde..kakao yağı önermişti cimcimesude.kötü kokuyor diyorlar,ama kakao çok güzel kokar normalde:44:[/QUOTE
bende karar veremedim bulursam sanada heber veririm
benimde başlamam lazım ama hala karar veremedim. çalıştığım yerde bir arkadaşım söyledi onun daha önce çalıştığı yerde 4 tane hamile varmış ve çatlaklar için bi karışım kullanmışlar ve hiç çatlakları olmamış, öğrenip bana söyliycek bende sizinle paylaşırım...
bulamadım o kitapları...hangi bölümde cnmm ???
bende bakıyorum bulursam linkini atarım site değişmiş biraz
bulamadım kaldırmışlar sanırım ara ara kontrol et istersen uzun zamandan beri vardı çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?