2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

berry31 ve bilgisi olan diğer arkadaşlar, bir şey soracağım...
Ben de şu an mühendislik okuyorum. 2012de 3. sınıfı bitirmiş olacağım.
kpss b grubunun geçerliliği ne kadar? 3. sınıfta girebilir miyim yani?

kızlar ben de 2012 de sınıf öğretmenliği 3. sınıfı bitirmiş olucam.o yıl sınava girebilir miyim? girebilirsem aldığım puan 2013 de de geçerli olur mu?

peki teşekkürler arkadaşlar
puanımı kullanamasam bile kendimi denemiş olurum
ama üst üste 2 yıl girilebiliyo dimi
bi de 3.sınıfta girip 4. sınıfta girememe olursa yanarım bilmiyorumkismile

çalışan yok galiba..ben hamileliğin sonlarına doğru başlamayı düşünüyorum..doğumdan sonra zaten annemle duracağım uzun bir zaman.o zaman da ön hazırlık yaparım..bakalım nasip..şimdi boş boş konuşuyorum sadece :)))

kızlar ben de 2012 de sınıf öğretmenliği 3. sınıfı bitirmiş olucam.o yıl sınava girebilir miyim? girebilirsem aldığım puan 2013 de de geçerli olur mu?

canım almıs olduggun puanın ıkı yıl gecerlılıgı var mezun olduktan sora atanabılırsın yanı

kızlar bende bişiler sormak istiyorum peki 2012 de lise mezunları girebilcekmi ve aa grubu b grubu onu anlamdım ben canlarım bilgi verirseniz sevinirim

çift yıllarda lise mezunları da girebiliyor a grubu lisans mezunlarını kapsıyor b grubunda düz memurluklar var

selam kızlar
ben 2012 kpss ye şimdiden hazırlanmayı düşünüyorum.zaten sayfasıda açılmış
2010 dan istediğim puanı alamadım ama atamaları bekliyorum bu arada yine şansa bırakmayıp hazırlancam.tarihten başlıcam

2012 ye 2 yıla yakın zaman var arkadaşlar. Bi yıl genel yetenek diğer yıl genel kültür çalışabiliriz rahat rahat..

ben 2012 ye hazırlanıcam ınsallah yargının 2011 setını aldım genel yetenek, genel kultur kıtapları, son 10 yılın gecmıs soruları çözümlü olarak, yaprak test kıtabı yaprak testler falan 60 lıraya aldım.Cografya ile basladım

Cnm nereden aldın? Ben sormuştum 89 tl demişlerdi . Sen 60 a çok iyi almışsın bence.

canım yargının kendı sıtesı var ınternetten aldım baya uygun sıtesınde dısarda cok daha pahalıydı bende netten aldım (yargı yayınevi yazınca cıkıyor)

bende varım ama ne zaman başlayacagımı bilemiyorum daha 2 yıl var...

mrb arkadaşlar bende 2012 kpss ye şimdiden hazırlanacagımmm hepimize kolay gelsinnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…