2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

bende yarın sözcükte anlamı bitircem :KK15:
bide matta hız testinde 2 tanemi 3 tane mi test kaldı onları yapıcam :KK52::KK52:

ben sözcükteanlamı bitirdim ama hala 16soruda bir yanlış ille çıkıyor:KK47:çok soru çözerekmi düzelir sence:44:ben hız testlerine geçmedim bir aya anck geçerim cnm çünkü daha m konular bitmedi tüm konuları kapsıyor dimi o testler

ben sözcükteanlamı bitirdim ama hala 16soruda bir yanlış ille çıkıyor:KK47:çok soru çözerekmi düzelir sence:44:ben hız testlerine geçmedim bir aya anck geçerim cnm çünkü daha m konular bitmedi tüm konuları kapsıyor dimi o testler

pratik yapıcan canım türkçe için bide konsantre olucan yarın sölerim kaç yanlış olduğunu :KK52: canım o yanlışta nazar boncuğu olsun :KK1:
karışık konular canım ama hız testinin sonuna doğru sorular zorlaşıyo :KK55:
ben konu tekrarı yapmıyorum ya matta o yüzden sorular üstünden gidiyorum :KK34:

oh maşallah cnm hangi sehirlerdesiniz?ben çanakkaleliyim eşim burdurlu şuan esim çanakkalede görev yaptığı için burdayız seneye ver elini güneydoğu:18:

hatta sıra gelirse bu yıl haziran gibi bile gidebilirz:KK5:eş götürülemeyen yer çıkarsa ben kalcm yaa inş. bnde giderim:KK5:

oh maşallah cnm hangi sehirlerdesiniz?ben çanakkaleliyim eşim burdurlu şuan esim çanakkalede görev yaptığı için burdayız seneye ver elini güneydoğu:18:

ben istanbul sevdiceğim sakarya :KK14:
canım güney doğu iyi antep falan olursa yaşadın :KK52:

X