evet yapıyordur canım bızdende alım oluyor ben hedefı 90 tutuyorum ama bızım blumde 80-85 den alır[/QUOTE
evet canım kotayı yüksek tutmak lazım ki ilk atananlardan olalım çalışmalar nasıl gidiyo akşam tarihten bi konu daha çalışacam
şuanda matematık calışıyorum ılk konudayım tarıh cografya ve turkceden ılk konularımı bıtırdım
şuanda matematık calışıyorum ılk konudayım tarıh cografya ve turkceden ılk konularımı bıtırdım
güzel günü gününe çalışmakla yaparız biz bu işi dersaneler deneme yapmaya başlasn onlara girecem kendimizi deniyelim ben bi yandanda açıköğrtim türk dili ve edebiyatı okuyorum
güzel günü gününe çalışmakla yaparız biz bu işi dersaneler deneme yapmaya başlasn onlara girecem kendimizi deniyelim ben bi yandanda açıköğrtim türk dili ve edebiyatı okuyorum
cok guzellll bende gırıcem denemelere o yuzden konuları bıtırmeye calışıyorum tabı acele etmeden sayısalın nasıl en cok hangı derste ıyısın
cok guzel bende denemelere gırıcem o yuzden fazlada acele etmeden konuları bıtırmek ıstıyorum en cok hangı derste ıyısın sayısalın nasıl
cok guzel bende denemelere gırıcem o yuzden fazlada acele etmeden konuları bıtırmek ıstıyorum en cok hangı derste ıyısın sayısalın nasıl
türkçe ve matta iiyim türkçede ful çekebiliyorum ama tarihle aramız eh coğrafyayla bi türlü yıldızlarım barışmadı
matematiği iyi olan arkadaşlar şu soruyu çözebilirlerse benim için çok sevinirim.
K,L,M birer rakam olmak üzere
K<L<M koşulunu sağlayan kaç tane üç basamaklı KLM sayısı vardır:26:
türkçe ve matta iiyim türkçede ful çekebiliyorum ama tarihle aramız eh coğrafyayla bi türlü yıldızlarım barışmadı
anladım tarıh zor bıraz
anladım tarıh zor bıraz
evet o yüzden tarihle başladım şimdi ölesine okuyorum göz aşinalığı olsun bölüm sonundaki sorularıda ölesine çözüyorum bakalım ne kadar anlamışım sonra tekrar geçecem üstünden buı sefer soruları kitap üstüne çözerken
cevabu 84 kombinasyonla rahatlıkla yapılabilir
evet bı yontemı olmalı kardelen 84 tanemı var dıyosun
cevabu 84 kombinasyonla rahatlıkla yapılabilir
ben öyle buldum sence kombinasyonla sence?
matematiği iyi olan arkadaşlar şu soruyu çözebilirlerse benim için çok sevinirim.
K,L,M birer rakam olmak üzere
K<L<M koşulunu sağlayan kaç tane üç basamaklı KLM sayısı vardır:26:
K< L < M = M> L> K
M> L > K
9 8 7
8 7 6
7 6 5
6 5 4
5 4 3
tatlım bu böyle gider.. sen naptın sonuç olarak? doğru cvbı paylaşırsan güzel olur
kombinasyonla çözümü daha rahat ama
cevap 84teşekkürler
kardelen 84 tanemı uc basamaklı sayı olur dıyordun yanı bende merak ettım yazdım ama gormedın fazla fegılmı 84 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?