kızlar calşmalar nasıl benım 17 aylık oglum var o uyuyunca konu calışıp test cozuyorum oglum yanık oluncada şuna karar verdım tv ızlemek yerıne ders cd lerını dvdye koyup dınlemek en azından bı katkısı olurrr tavsıye ederımmmmm bız ıstedıkten sonra hıc bır engel yoook benceeeee
bencede cok dogru soylemıssınız...yeterkı ısteyelım..hangı setten calısıyorsunuz...onun dısında deneme testlerınız varmı?
ben netten getırtmıştım oss seti bilIQ nun hem cd lerı var hemde kıtapları ayrıca ıkı tane benı aldıgım soru bankası var konu calışıyorum ıkı soru bankasının testlerını cozup bıde cd den dınlıyorum
supersın boyle gıderse kpss tamamdır...bende sabahın verdıgı kpss akedemı setını bırıktıyorum..onun dısında yargı data ve ıhtıyac setlerı ıyı dıyorlar henuz karar veremedımm...alıcam bırını bayramdan sonra full ders...sımdılık sadece evde eskı 2008 yargı var onu calısıyorum...
ayyyy inşşşş buraya artık gıren yok sanırım senın cocuk var dimi nekadarlık
kızlar yaa ben ne yapacağım matematiğim berbat.bi çare söyleyin lütfen
??????????????????????????????????önlisansta sınava girişte yaş sınırı ne dir_?
var canım evet 2 yasında kızım var...aynı zamanda kamuda taşeron olarak calısıyorumm....veznedarlık yapıyorum..bu ısın sonu yok yukselmek ıstıyorummm....burdada boyle bır ımkanım yok... oyuzden kpss sart benım ıcın....senınde oğlun varmıs...ALLAH bağışlasın...
benımdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
teşekkur ederım cumlemızın evlatlarını ALLAH bagışlasın:)evet benımde oglum ayın 20 sınde 1,5 yasına gırcek oglumun bukadar hareketlı vee dış donemınde olmasına karşın calışmaya calışıyorum işte
cevap yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuönlisansta sınava girişte yaş sınırı ne dir_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?