kızlar selam ,
kpss sınavındada şu kadar yanlıs bu kadar doğruyu götürür gibi bir durum var mı?
yani atıyorum tarihim coğrafyam vs iyi ama matematikten kesinlikle bilmediğim soruları kafadan atayım mı?
yoksa kesinlikle cevap işaretlemiyeyim mi?
cehaletimi mazur görün
kızlar merhaba ben bişey sormak istityorum eğer yardımcı olan olursa çok sevinicem.ben işletme okuyorum 4 yıllık... 2. sınıfa geçicem inş.. ve 2. sınıfın sonunda 2 yıllık diploma alıp okuldan ayrılıp memur olmak istiyorum... kpss yi kazanıram tabi.... böyle bi şamsım war mı acaba ???
evet böyle bi şansın var fakat ben bunu şans olarak değerlendirmiyorum
yeni yeni koşullar eklemişler yeni klavuza. mesela siz bu 3001 4001 i tercih edebileceksiniz sadece. başka seçeneğiniz yok.
yanlış biliyorsam düzeltin
merhabalar bende açıktan adalet okuyorum 1. sınıfım sorunsuz bitti
2. sınıftayım kpss kursuna yazıldım internetten araştırdım 79-82 arası alanların hepsi atanmış
şimdi merakım şu başvurular diplomalar alınmadan önce yapılyor mayıs gibi ya başvuruda ne yapıyoruz ? geçici belgemi veriyorlar nedir yani ?
benim gibi kpss ye girmiş, girecek adaylar beni bilgilendirirse çok sevinirim..
rkdaslar bn busene acıköğretim fakültesi büro yönetımı sekreterlık bölümünnden mezu n oldum aynı zamanda özel sektörde calısıyorum sekreter olarak hangı derslerdn sorumlu olurum eger kpssye gırersem ??:2:
selamlar kızlaarr,
ben çok uzun bir ara vermek zorunda kaldım. çalışamadım. ve tüm bildiklerimi unuttum.
iş yerinden de ayrıldım. artık evdeyim kızımla.
şimdi yeniden başlamak istiyorum ama istek yok.
biri beni iteklesin kitap başına :)
siz neler yaptınız , hangi konulardasınız
Hoşgeldin nerelerdeydin üyeliğinde silinmiş gözüküyordu .. işten neden ayrıldın hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?