2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

malasef var 3yanlıs bır dogruyu gotuyor

Merhaba Bayanlar

Bende önlisans mezunuyum ve bu sene sınava girmek istiyorum ilk kpss deneyimim olacak şuan özel sektörde çalışıyorum bu nedenlede ders çalışmaya çok fırsatım olmuyor birde hamileliğim söz konusu Benim oturup düzenli bir şekilde çalışmam şart matematik en son lise de gördüğüm matematik sınava daha çok var belki o zamana kadar işten çıkar evde hem çocuğumu büyütür hemde sınava çalışırım diyorum. İnternetten dersler ve videolar indirdim elimde deneme soru kitapcıklarım ve ders anlatımlarımda var bana sadece vakit bulup zaman ayırmak kalıyor sanırım

gunaydıın kızlarrrr tarıhten 2. konumu bıtırdım sorular cozdum cografyadan 2.konudayım şuanda yavaş yavaş ama saglam ılerlemeye calışıyorum

selam kızlar. ben de ufak ufak bakıyorum konulara. geçenlerde coğrafyamın da yerlerde süründüğü gerçeğiyle karşı karşıya kaldım. o yüzden coğrafya konularına başlıyorum bugünden itibaren. bir hafta matematik, bir hafta coğrafya çalışsam olur mu acaba???

Bu konuyu bulduguma nasıl sevindim anlatamam arkadaşlar.Geçmişi okuyayım biraz.
Bende de kpss çalışma niyeti olustu arastırıyordum.
İşletme ön lisans mezunuyum yaş 29 oldu nerdeyse hiç iş tecrübem yok
38 aylık ikizlerim var tek basımayım,akşamdan akşama kendi basıma çalışmak istiyorum
Biraz gazlanmaya ihtiyacım var eşim umutsuz vakaymısım gibi bakıyor :)))

Sizce çalışmak için ne gibi kaynaklar edinmeliyim ?
Sizler nasıl ne taktiklerle çalısıyorsunuz ?
Kaç puan alınırsa atanma imkanı dogabilir ve tabi ne gibi işler ?
Yapabilir miyim acep kendi kendime (

Kusura bakmayın cok bilgisizim kpss hususunda ,evde amacsızca oturmaktan cok sıkıldım artık birşeylerle ugrasmak bir amac edinmek istiyorum

kızlar merhaba...daha önce yazmıstım sanırım tam hatırlayamadımm ama benımde kpss askı dogdu ıcımde...hiçç böyle bir isteğim yokken ben kamu kurluşunda sözleşmeli olarak çalışıyorum bu yıl önlisanstan cook memur alındı bende ayrıca aöf 2.snıf öğrencisiyim...kamu yönetimi bu seneyi bitirip önlisans diploması alabılıyormusumm...eger böyle bısey mumkunse ıstıyorum hakkımızda hayırlısı...

merhaba kızlar
hepinize iyi çalışmalar
ben birkaç şey sormak istiyorum :44:
1) şimdi ben bu yıl üniversite 3 teyim. ben bu yıl kpss ye girsem, p3 puanımla memur olarak atanabiliyor muyum?
2) atanırsam, atandığım yerden son sınıfımı bitirip, kendi bölümümden mezun olabiliyor muyum?
3) mezun olabilirsem, memur olduğum alandan kendi bölümümün memurluğuna atanabiliyor muyum?
4) bir de benim sevgilim üniversite 2 de. o bu yılki kpss ye önlisans mezunu olarak girebilir mi? yalnız 2. sınıfta mezun olmıcak, 4 yıllık fakültede okuyor.
bilenler yanıtlarsa çok sevinirim

Son düzenleme:
selam herkese neler yapıyorsunuz
(hatırlatma ben önlisans turizm mezunuyum özel sektörde çalışıyorum 2 yaş oğlum var)
kızlar ben konuyu iyice kavrayıp anlamadan öyle deneme sınavları sorular felan çözemiyorum
sadece çalıştığım konulara ait soruları çözüyorum
iş yerinde fırsat buldukça konulara çalışıyorum
şimdiye kadar çalıştıklarım;
türkçe : sözcükte anlam,cümlede anlam,paragraf
tarih: tarihe giriş,islamiyet öncesi türk devletleri,islam tarihi,türklerin islamiyete girişleri,türkiye tarihi. osmalının kuruluşuna kadar konu çalıştım
coğrafya :coğrafi konum
vatandaşlık : yeni başladım
matematik : konu konu video anlatımlarının bulunduğu bir vcd seti aldım daha başlamadım

hergün bir derse çalışıyorum mesela bugün tarih
yarın başka bir ders diğer gün başka
hergünümü 1 derse ayırıyorum

offf kızlar benim sözelden sorunum yokta bu matematiği böyle vcd lerden felan becerebilirmiyim bilemiyorum bakacam,
olmazsa sadece matematik kursu düşünüyorum

Son düzenleme:
kızlar bu arada kafama takılan bişeyide paylaşmak istedim sizlerle
ben bu sınava hazırlanmaktan sınava girmekten korkmuyorum vs ama ne bileyim yaa yerleştirmek çok zor gibi eliyor
birde ben turizm seyehat işl. mezunuyum bu bölümden nerelere yerleşebileceğimki ((

bu kadar derslere çalışıyorum yaa
oturup birde fen derslerine çalışsam tekrardan bir üniversitemi okusam diyorum bazen
yetişebileceğime inansam vallahi ygs yede girecem ama yetişemem
bu sene kpss olumlu sonuçlanmazsa düşünüyorum yeniden üniversiteyi

bende aynı derten muzdarıbım aöf burosuna ulasamıyorum...baska danısabılecegım yer varmı bıldıgınız yardımcı olursanız sevınırım en kısa zamanda aranıza katılacagımmm...ıns bende sabahtan akedemı set verıyorlar onu bırıktırıyoum onun dısında data ve yargının setlerını almayı dusunuyorum...evde 2008 kıtabı var acaba ona baslasam bı faydası olurmu...ne kadar degısmıstır anayasa harıc...

kızlar merhaba benşi de alın aranıza bende önlisans muhasebe mezunuyum sınavdan 76 aldım tabi haliyle hiçbişey olmadı olmazda sabahlara kadar çalışırdım deli gibi emek verdim ama olmadı

2012 için bugün bende vira bismillah deyip başlıyorum

bende bugun ıtıbarıyle calısmaya baslıyorum.gunduzlerı ısteyım 8.30 5.30 eve gıdıncede 10 11 e kadra calısmayı dusunuyorum.bıktım özel sektorden devlete el atmam lazım.cografyayla baslıyorum calısmaya 1 ayımı ayırdım cografyaya hıcbır bılgım yok sıfırdan baslıyorum.once konu sonra test nasıl yapıcam aslında bende bılmıyorum.konu anlatımı test ındırdım cıktılarını aldım vıdeolardan calıscam ufff nedır bu cektıgımız

rkdaslar bn busene acıköğretim fakültesi büro yönetımı sekreterlık bölümünnden mezu n oldum aynı zamanda özel sektörde calısıyorum sekreter olarak hangı derslerdn sorumlu olurum eger kpssye gırersem ??:2:

aöf rektörlükten bilgi edinmeye mail atın en sağlıklısı bence...

selamlar kızlaarr,
ben çok uzun bir ara vermek zorunda kaldım. çalışamadım. ve tüm bildiklerimi unuttum.
iş yerinden de ayrıldım. artık evdeyim kızımla.
şimdi yeniden başlamak istiyorum ama istek yok.
biri beni iteklesin kitap başına :)
siz neler yaptınız , hangi konulardasınız

Hoşgeldin nerelerdeydin üyeliğinde silinmiş gözüküyordu .. işten neden ayrıldın hayırdır

Hoşgeldin nerelerdeydin üyeliğinde silinmiş gözüküyordu .. işten neden ayrıldın hayırdır

üyeliğimi iptal ettirmiştim ama editör arkadaşlar saolsun yeniden aktif ettiler.
kızım için ayrıldım işyerinden. bakıcılara güvenim kalmamıştı. en sağlıklısı bu diye düşündüm.
kızım haşarı bir çocuk değil, eğer biraz olsun isteğim olursa rahat rahat çalışabilirim.
ama bu aralar canım hiç istemiyo çalışmak

merhaba arkadaslar...
aranızda gıda teknikeri olan varmı?
ya da soyle sorayım okudugum kadarıyla cogunluk muhasebe, işletme mezunu ya da aoften mezun.... örgün ve farklı bir alandan mezun arkadaslar var mı?

kızlar calşmalar nasıl benım 17 aylık oglum var o uyuyunca konu calışıp test cozuyorum oglum yanık oluncada şuna karar verdım tv ızlemek yerıne ders cd lerını dvdye koyup dınlemek en azından bı katkısı olurrr tavsıye ederımmmmm bız ıstedıkten sonra hıc bır engel yoook benceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…