sende mı 84 buldun ıyıce merak ettım kafam karıştııı şu kombınasyonlara bakayım
yok ben bulamadım.cevap anahtarı 84 demiş[/QUO
oda guzeeeeelllll
aynı bölümden mezunuz
yargının setinden çalışıyorum ben.coğrafyadan ilk 2 konuyu bitirdim ama burda soru bankası bulamıyorum. işte bu yüzden de biraz daha erteleyecek gibiyim. soru çözmeden olmaz ki bu iş
Bende aynı bölümdenim kızlar gecen sene hazırlanıyordum hatta dershaneye yazıldım babam büyük bi rahatsızlık gecirdi hersey yarım kaldı sınavada öylesine girdim o saatten sonra ve sonuc 65busene hırslıyım evlenicem daha rahat bi iş biz bayanlara şart bu yüzden güclerimizi birlestirelim birbirmize umut verelim hepimiz iyi yerlere atanalım hergün soru cözsek burdan beraber yada bişiler paylassak bu bile bize kar dır bence...
geçmiş olsun.Bende aynı bölümdenim kızlar gecen sene hazırlanıyordum hatta dershaneye yazıldım babam büyük bi rahatsızlık gecirdi hersey yarım kaldı sınavada öylesine girdim o saatten sonra ve sonuc 65busene hırslıyım evlenicem daha rahat bi iş biz bayanlara şart bu yüzden güclerimizi birlestirelim birbirmize umut verelim hepimiz iyi yerlere atanalım hergün soru cözsek burdan beraber yada bişiler paylassak bu bile bize kar dır bence...
bencede acıkcası bırbırımıze gaz verelım gun ıcınde hangı konuya calıştıgınız ve kac soru cozdugumuzu falan yazalım ıyı olmazmı
why_be canım çözümünü yaptın mı
hayır yapmadım , yapamadım. akşam eşime soracağım artık
kombinasyonla daha kolay demiştin . anlatır mısın
geçmiş olsun.
aslında süper olur da kimse o konuda bişey yazmıyor
sende eşine soruyorsun demek aynen bendeeee
ben yazarım hatta yarından ıtıbaren baslayalım yazmaya kk de vardı boyle bı grup hergun yazıyorlardı
evet yarından itibaren yazalım artık hep birlikte. daha çok motive oluruz
tamam yazalım bu arada senınde cocugun vardı demi cocuk uyudugu zamanmı calışıyorsun
ben özel sektörde çalışıyorum. ofis genelde boş oluyo bende akşama kadar çalışıyorum. akşamları da kızımla babası ilgileniyor bende çalışıyorum. öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
bende salı akşamları izin veriyorum kendimegünaydın ben çalışamadım yaa dizi vardı 1 çarşamba tölöransım var ama bu akşam telafi edecem:26:
ben de dün akşam matematiğin başına oturdum, daha sayılar konusunu bitiremedim. ama yaklaşık 15 soru çözdüm. bununla avutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?