- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
inşALLAH olur bunu canı gönülden istiyorum
sakaryada olabilirmi aklında
Canım batı taraflarında her şehri yazmayı planlıyorum. Kocaeli, Düzce, Yalova falan filan doldurdum.
Bi tek İstanbul yazmak istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşALLAH olur bunu canı gönülden istiyorum
sakaryada olabilirmi aklında
Canım batı taraflarında her şehri yazmayı planlıyorum. Kocaeli, Düzce, Yalova falan filan doldurdum.
Bi tek İstanbul yazmak istemiyorum.
yazma istanbul pahalı sehır nereleri yazacagın netleştimi bence bu alımda gıdıyorsun canım hazırla valizini
Bugün yaptım canım tercihleri
İzmir, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Antalya, Kırklareli, Uşak, Düzce, yalova, kocaeli, edirne yazdım hatırlamadığım bi iki şehirde olabilir ama genelde görüldüğü marmara ve ege ağırlıklı
İnşallah olur canım o kadar çok istiyorum ki bu alımda atanmayı Allah'ım inşallah bana da memur olma duygusunu tattırır. [/QUOT
Hadi bklm hayrlisi olsun canim onumuzdeki hafta aciklanir sonuclar heeyecan dorukta yaz hemen sonucu
Bugün yaptım canım tercihleri
İzmir, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Antalya, Kırklareli, Uşak, Düzce, yalova, kocaeli, edirne yazdım hatırlamadığım bi iki şehirde olabilir ama genelde görüldüğü marmara ve ege ağırlıklı
İnşallah olur canım o kadar çok istiyorum ki bu alımda atanmayı Allah'ım inşallah bana da memur olma duygusunu tattırır. [/QUOT
Hadi bklm hayrlisi olsun canim onumuzdeki hafta aciklanir sonuclar heeyecan dorukta yaz hemen sonucu
Ah açıklandığı gibi yazarım ama sonuç olumlu olursa
puanınız kaçtı acaba?Ah açıklandığı gibi yazarım ama sonuç olumlu olursa
herkes soruyor ama sedulu puanını söylemez ilk açıklandığında bile söylemedi :))
3001den yapacakmış.
geçen sefer sınırda kaldım diyordu
ozaman puanı 84 85 bilemedim 86 olması lazım
3001den yapacakmış.
geçen sefer sınırda kaldım diyordu
ozaman puanı 84 85 bilemedim 86 olması lazım
inşallah olur bu kez ataman ..hayırlısıyla inşallah.
herkes soruyor ama sedulu puanını söylemez ilk açıklandığında bile söylemedi :))
Hahahah kızlar
hayır puanını 83 yazmıştı ilk açıklandığında..o da yuvarlama yazmıştı..tam puanını yazmamıştı. ..eminim.
onu çok takip ettim ben.
çünkü denemelerde netleri süperdi.
yani 120 soruda 120 netim çıktı derdi hep. bazen 120 soruda 119 net yazardı..aşağı neti çıkmazdı..hep full yapardı.
ama sınavda oyle olmamış..puanını yuvarlama yazmıştı..hatta ben denemelerinde öyle yazınca, sınavdan kaç aldı diye onu çok merak ediyordum..
onun deneme netleri bana gaz verdi hepp...sağ olsun sedulu.
sınavda da aynı şekilde gaz oldu sağ olsun..
sonuçlar bugun açıklanıyormus hadi baklım topikten kaç kişi daha atanacak
neyin sonuçları canım o dün biten kpss tercihlerimi yoksa :26: 1 günde mi açıklancak :26:
evet tatlım akşama dogru acıklanır hep oyle yapıyorlar ya pat bir gün dolmadan açıklanıyor bekle bugun açıklanacak ilk defa stressiz sonucları bekliyorum
aay cok ilginç 1 günde ya bende 60 puanımnann tercih yaptım umut sıfır ama insan ister istemez heycan yapıyo
aay cok ilginç 1 günde ya bende 60 puanımnann tercih yaptım umut sıfır ama insan ister istemez heycan yapıyo