• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cnm bilhassa kalbim seninle :16:

Sağol tatlım ben çoook iyi diyemem ama iyiydi ortada bi yerdeyim ya atancam yada kalıcam
mattan 10 soru kalmıştı ki süre bitti valla hayırlısı artık
öyle 90 filan beklemiyorum bunu söyleyebilirim
bildiğim bikaç soruyu yanlış yapmısım moralim bozuldu
bu saatten sonra elden gelen bişey yok maalesef

okyonus yetişmesine sevindim canım süre sorunu yaşıyodun çünkü sen hadi geçmiş olsun :7:
adilemircim ben kürede dolayı biliyorum ama şıklarda o tarz bi cevap yoksa bişey diyemicem.herkesin pskoloji bozuk şimdi yanlış bişey sölemek istemem:31:

canım bilmiyorum ki

bir soru daha vardı coğrafyada
ben onu emin olmadan işaretledim

eğe de endistürinin ve gelişmeye baglı ortak neden mi neydi
onu bilmeden yakın bir şıkkı işaretledim
hammaddenin olması mı ne öyle bir şık işaretledim
ama ondan emin değilim

güncel soru gelmedi
hayret birşey
bir sürü güncel çalışmıştım

anayasa da da zor soru yoktu pek

2 tane boşum vardı sanırım

emin olamadığım soruları boş geçmemin nedeni
denemelerde 2 şık arasında kalınca yakın olanı işaretlediğimde hep yanlış şıkkı buldum

yusuf has hacip kutadgu billig eserini hangi kime hediye etti

bu soru bende yoktu sakaryalı filan sorulardan bahsediyorlar onlarda yoktu acaba sorular farklı mıydı eminim bu sorunun olmadığına :26:
Dağmış ovaymış gölmüş savaşmış antlaşmaymış hiçbirinden yoktu
ne kadar dandik soru varsa toplamışlar
hakkat hazırlayanlar baya bi tuhafmış bu sene
türkçeyi versen ilkokul bebeleride yapardı
tarih coğ anayasa çok farklıydı ama kolaydı
mat felaket zordu ancak 20sni işaretleyebildim inşallah doğrudurlar :)))

neyse kızlar ben çıkmak zorundayım,kusura bakmayın
hakkınızda hayırlısı olsun
açıkcası ben pek çalışmadım açıköğretimde kaldığım derslerden dolayı
fazla bir şey beklemiyorum yani:26:
kendinize iyi bakın,görüşürüz
geçmiş olsun cnm hakkında hayırlısı olsun umudunu yitirme hayat süprizlerle dolu inan bana bende ömss girdim çıktım dedim çok berbattı sıfır çeksem şaşırmam diyordum 30-40 beklerken 70 puan almıştım atama beklliyorum şimdi umarım hayal ettiğinden daaha güzel puan alırsın bütün kadınlar kulübündeki bayan arkadaşlarım hep aklımdaydı dua etim inş güzel yerleşirsiniz hepiniz memur olmayan kalmasın:4:

Aksam yattığım gribi uyumuştum sabah alarm çaldı 7 de uyandım hazırlandım kahvaltımı ettım bır saat kala okuldaydım sınıfa gırdım kımse gelmemıstı daha yarım saat oturdum tek basıma dua ettım bol bol yarım saat kala mıllet gelmeye başladı kıtapcık numarasını tc Nolu belkı 10 kez kontrol ettım dogrumu kodlarım dıye çok sakındım hıc heyecan yapmadım türkceye başladığımda basıma ağrılar gırdı bırkac soruda sonra kendımegeldım türkceye yarım saatte yaptım kodlarım 1 bos bıraktım mAta gectım mattanda 4 veya 5 boşum var grafık soruları çok oyaladı benı anlayamadım bıraktım tarıhe geçitim tarıhten 1 boşum var coğrafyadan bır boş anayasadan 2 boş var tüm soruları yaptıktan sonra sınav gözetmene son 5 dk dedı o 5 dk da 2 paragraf sorusu ve mattan 3 grafık sorusunu yapıp bıraktım hatta son şıkkı ısaretlerken gözetmen kağıdımı çektı:31:sûrem yettıcok şükür ama 15 dk da bır sürmeyi kontrolettı. Genel anlamda ıyıydı ama matta zorlandım bu sınavda eleyıcı olan mattı maalesef 2 matı salladım tarıhtegereksız sorular vardı anayasadan güncel hıc yoktu ıyıkı çalışmamasında güncellere :27:öyle site kızlar çok şükür süre promlelmım olmadı ama gereksız soru vardı baya :26:10 ay emek vardım artık elımden gelenıde yaptım sınavda gerısı Allah'ın takdırı hayırlısı olsun

çok sevindim canım ,hakettiğini düşünüyorum açıkcası,ehh sefasınıda sür artık:8:

Ben cevaplara bakmayı düşünmüyorum acıklanınca bakmıycam hıc bak yazım yanlısını yanlış yapmışım moralım bozuluyor sonuclar açıklanınca sıze puanımı yazarım hayırlısıyla :31:sınav bıttı gıttı artık düşünmek ıstemıyorum :35:

kızlar memurlarda paylaşılmış :31:
memurluktan ilişiği kesilme yaşlılık

belediye başkanını içişleri bakanıu alır

olağan üstü hal cumhurbaşkanı bakanlar kurulu karaı ile ilan etme

ab yasalarında askerlik düşürülmedi

ppara kurulu :merkez bankası

karadenizde ahşam depolar : nemlilik için

yazım yalışında 29 ekim günü

coğrfayad akıyılaırn özelliği sıcakık farkınının az olması

millilet vekli yargı yolu: anayasa mahkemsi

ege bölgesi ham madde çok olması

pamuk: doğu karadneiz ve doğu anadoluda yetişmez

guit şu yazdıklar ın doğru mu
ben de hepsi doğru o zaman bu soruların

az soru çözdüm ama doğruları buldum biraz biraz galiba,,

Ben cevaplara bakmayı düşünmüyorum acıklanınca bakmıycam hıc bak yazım yanlısını yanlış yapmışım moralım bozuluyor sonuclar açıklanınca sıze puanımı yazarım hayırlısıyla :31:sınav bıttı gıttı artık düşünmek ıstemıyorum :35:

akşam geyik te dağıtırız kafaları canım :29:

kızlar siz elinizden gelenin en iyisini yaptınız içiniz rahat olsun :48:

okyonus yetişmesine sevindim canım süre sorunu yaşıyodun çünkü sen hadi geçmiş olsun :7:
adilemircim ben kürede dolayı biliyorum ama şıklarda o tarz bi cevap yoksa bişey diyemicem.herkesin pskoloji bozuk şimdi yanlış bişey sölemek istemem:31:

Evde bol bol deneme çözmenin sürmeyi ayarlama konusunda çok faydası oldu çok şükür sürmeyi ayarladım bakalım artık puanı beklıycez ıns. Hepımız etmeğimizin karşılığını alırız hayırlısı olsun hepsimizin hakkında:16:

canım memurlar.nete baktım ordan yazılanlar.ben soruları görmedim daha bişey diyemiyorum.nettende paylaşmak istemiyorum açıkcası yanlış olabilir diye :31:

ama ben galiba askerilik suresinin kısaltılması sorusunu işaretlemedim emin olamadım canım
keske işaretleseymiişim

artık ne olur sa razıyım

kazanamayacaksam da allahtan hayırlısıysa kazanayım diye dua ettim

bende elimden geleni yaptım
son hafta artık 10 saat kaadar bile çalıştım günde

ama çalıştığım yerlerden soru geldimi "hayır"
bunca bilgiyi boşuna sakladık beynimizde

allah hakkımızda hayırlısını versin
kpss önlisans her yıl olacakmış diye bir bilgi duydum
doğru ise seneye tekrar şansımı denerim

kendinize iyi bakın

Sağol tatlım ben çoook iyi diyemem ama iyiydi ortada bi yerdeyim ya atancam yada kalıcam
mattan 10 soru kalmıştı ki süre bitti valla hayırlısı artık
öyle 90 filan beklemiyorum bunu söyleyebilirim
bildiğim bikaç soruyu yanlış yapmısım moralim bozuldu
bu saatten sonra elden gelen bişey yok maalesef

ben sana çok inanıyrom olacak inşallah.kurtuldunuz valla gözleriniz aydın olsun

:50::50::50:
hiçç iyi değildiiiiiii :50:
ortaydı amaa zorlandımm çok zorlandım hatta 27 boşum varr
sürem yetmedi saten :50:
veee niyee günceell soru yoktuu yaaa niyeee okadarr ezberledımmmmmm :47::47:
allahın cezasıı ösym !
hiç umudum yok ama .. inş sizler istediğiniz gibi puan alırsınızz :31:

kızlar söylediğiniz tüm sorular yanlış yapmisim ben memurluğu unutsam iyı olur böyle giderse 70 net bile çıkmayacak tarihi sular seller gibi öğrendim coğrafya desen öyle bütün emeklerim boşa gitti calistigima pişman oldum dalga geçer gibi sorular of

kızlar söylediğiniz tüm sorular yanlış yapmisim ben memurluğu unutsam iyı olur böyle giderse 70 net bile çıkmayacak tarihi sular seller gibi öğrendim coğrafya desen öyle bütün emeklerim boşa gitti calistigima pişman oldum dalga geçer gibi sorular of

ummadığın sorular doğru cıkar daha dur canım yaa

kpss önlisans sınavı kötü geçen arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin belki ummadığınız sorular doğru çıkar beklemediğiniz sonuçlar alırsınız bu iş kısmet işi çalıştıktan sonra belli olmaz

Back