ooooo sohbet olur da gelmem mi hiç
sınav bi geçsin geyik bölümündeyim yine bol bol
okul başlamadı canım bu sene bi garip oldu bendeki okul durumları
aman başlamasın da zaten uzun bi süre kitap yüzü görmek istemiyorum
Hakettik söyle güzel güzel sohbet etmeyi su sınavıda alnımızın akıyla bir atlatsak hayirlisiyla bunaldım çok ins emegimizin karşılığı alıcazBende tüm kitapları kaldiricam görmek istemiyorum
neredeyse bi yıl olcak canım ya beraber başladık sayılır. düşün yani onca zaman sürekli bi konu çalışma ardından test çözme derken geldik sınav gününe
çok çalıştık burda çok şey paylaştık. bilmediğimiz soruları bilenlere danıştık yardım aldık. birbirimize rakip gözüyle değil arkadaş olarak baktık ve bu çok önemli bir şey.
kısaca bi yıl boyunca hep birlikte emek verdik. inşallah karşılığını da kat be kat alırız çünkü hak ettik. buradaki kimse için hak etmedi diyemem.
Gece yarılarına kadar mat çözedik burda dediğin gibi çok destek olduk birbirimize hep birlikte çalıştık burdaki herkesin çok faydası dokundu bana cokta güzel günler yasadık sohbet topigi açılsın orda toplanalım kopmayalım birbirimizdenBu topik bir vesile oldu bize
kızlar tbmm nin mali denetimini sayıştay mı yapıyor? partilerin temelli kapatılması kaldırıldı mı? bi de kapatılan partinin üyeleri 3 yıl süreyle mi 5 yıl süreyle mi başka partide faaliyet gösteremiyor? bir el atın şu işe
selam selam herkeslere selam.
ben artık kapattım kitabı defteri elimde tesbih salat-ı tefriciye okuyorum.Allahın izniyle sınav gününe kadar 4444 taneyi bitircem inşallah.ev sahibimde Kuranı Kerim de bikaç ayet var başarı ile ilgili onları işaretleyim onlarıda oku dedi bakalım.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Buarada okyonus arkadaş sizde çanakkale de oturuyomuşsunuz.bende
a.s arkadaşım.henüz kitabı vermedi ama benim kendi bulduğum duaların bir kısmı şöyle;s.a hangi ayetler canım.
kızlar bizlerede dua edin
Selam kpss illetinden kurtulmak üzere olan kızlar
Gece yarılarına kadar mat çözedik burda dediğin gibi çok destek olduk birbirimize hep birlikte çalıştık burdaki herkesin çok faydası dokundu bana cokta güzel günler yasadık sohbet topigi açılsın orda toplanalım kopmayalım birbirimizdenBu topik bir vesile oldu bize
sohbet olsun toplanırız yine hep birlikte 2012 kpss yoldaşları diye
Slm kızlar oohh muhabbet koyuymuş akşam:)
Sohbet topiğine hemen gelemem de yerimi ayırın izinden sonra bol bol uğrarım :)
günaydın hatunlar
topic yarın açılıyo kurdale kesmeye gelin limonatayla bayat pasta dağıtıcaz :125::125::125::125:
çok şükür bitiyo kızlar bol bol stres atıcaz artık bende sizi bekledim kaç aydır tek başına stres atılmıyo :124::124::124:
günaydın hatunlar
topic yarın açılıyo kurdale kesmeye gelin limonatayla bayat pasta dağıtıcaz :125::125::125::125:
çok şükür bitiyo kızlar bol bol stres atıcaz artık bende sizi bekledim kaç aydır tek başına stres atılmıyo :124::124::124:
açılış saati kaç bi davetiye yollamadan gelmem
Yarın akşam gelirim siz açın topiği ben daha burdayım sınav sonrasına kadar :)
Bizde bir kutu çikolatayla geliriz açılış hediyesi olarak :)
davetiyeler basımda birazdan dağıtıcam kızlar
çikolata getirmeyin kuru kuru meyve sepetleri var ya ondn getirn yerük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?