2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Hakettik söyle güzel güzel sohbet etmeyi su sınavıda alnımızın akıyla bir atlatsak hayirlisiyla bunaldım çok ins emegimizin karşılığı alıcaz Bende tüm kitapları kaldiricam görmek istemiyorum

Hakettik söyle güzel güzel sohbet etmeyi su sınavıda alnımızın akıyla bir atlatsak hayirlisiyla bunaldım çok ins emegimizin karşılığı alıcaz Bende tüm kitapları kaldiricam görmek istemiyorum

neredeyse bi yıl olcak canım ya beraber başladık sayılır. düşün yani onca zaman sürekli bi konu çalışma ardından test çözme derken geldik sınav gününe
çok çalıştık burda çok şey paylaştık. bilmediğimiz soruları bilenlere danıştık yardım aldık. birbirimize rakip gözüyle değil arkadaş olarak baktık ve bu çok önemli bir şey.
kısaca bi yıl boyunca hep birlikte emek verdik. inşallah karşılığını da kat be kat alırız çünkü hak ettik. buradaki kimse için hak etmedi diyemem.

Gece yarılarına kadar mat çözedik burda dediğin gibi çok destek olduk birbirimize hep birlikte çalıştık burdaki herkesin çok faydası dokundu bana cokta güzel günler yasadık sohbet topigi açılsın orda toplanalım kopmayalım birbirimizden Bu topik bir vesile oldu bize

sohbet olsun toplanırız yine hep birlikte 2012 kpss yoldaşları diye

kızlar tbmm nin mali denetimini sayıştay mı yapıyor? partilerin temelli kapatılması kaldırıldı mı? bi de kapatılan partinin üyeleri 3 yıl süreyle mi 5 yıl süreyle mi başka partide faaliyet gösteremiyor? bir el atın şu işe

hatırladığım kadarıyla sayıştay denetimleri tbmm adına yapar

ayrıca siyasi partilerin mali denetimini anayasa mahkemesi yapar

kızlarrrrr nabersınız bakalım ?
bennnn evdekı tum kpss kıtaplarını falan attım gerı donusume cevreye barı bır katkısı olsun bana pek olmadılar :)
hadı az kaldı kurtulacaksınız evlılık ev badana temızlık boya yemek cocuk sınav ders stres hepsı bıtecek yakında (tabı bazıları bıtmeyecek ama en azından yuku azaaltacaksınız:) degılmı )
relaxxxxxx

Gunaydin hanımlar benim bugün son gunum yarın gezicem okuluma falan bakicam bakalım bugunde çalışayım kapatiyorum KPSS maratonunu Cumartesi sinav var hayirlisiyla onuda atlatayım nasibimde ne varsa o olur ins Allah yardımcımız olsun hepimizin

s.a hangi ayetler canım.
kızlar bizlerede dua edin

günaydınlar
son kez çalışcam bugün bende inşallah gerçekten son olur hayatımda :18:
Allah hepimizin yardımcısı olsunn herkes emeklerinin karşılığını alır inşallahh

Slm kızlar oohh muhabbet koyuymuş akşam:)
Sohbet topiğine hemen gelemem de yerimi ayırın izinden sonra bol bol uğrarım :)

s.a hangi ayetler canım.
kızlar bizlerede dua edin
a.s arkadaşım.henüz kitabı vermedi ama benim kendi bulduğum duaların bir kısmı şöyle;
DUA :
“Bismillahirrahmanirrahim.Ya Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu”
“Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum”

SINAV HEYECANINI YENMEK VE BAŞARI ELDE ETMEK İÇİN:
Sınava girecek olan kişiler sınava gitmeden 2 rekat hacet namazı kılabilirlerse iyi olur.Namazdan sonra önce Allah’a hamd etsin,sonra salavat okusun.Dileğini dilesin…. sonra tekrar ham ve salavat okusun.Daha sonra 37 defa “Ya Evvel” 84 defa “Ya Mukaddim” ve 14 defa ” Ya Vehhab” , 55 defa “Ya Mücib” dedikten sonra.Heyecanı yenmek için 72 kere “Ya Basıt” okuduktan sonra aşağıdaki duayı okuması faydalıdır.

Okunuşu:
“Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..”
Anlamı:
“Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..”

İmtihana girerken İsra suresinin 80. ayeti kerimesi okunur:
(Rabbi edhilni müdhale sıdkın ve ehricni muhraca sıdkın vec'al li min ledünke sultânen nesirân)
''Ey Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.''

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

günaydın hatunlar
Selam kpss illetinden kurtulmak üzere olan kızlar

sohbet olsun toplanırız yine hep birlikte 2012 kpss yoldaşları diye

Slm kızlar oohh muhabbet koyuymuş akşam:)
Sohbet topiğine hemen gelemem de yerimi ayırın izinden sonra bol bol uğrarım :)

topic yarın açılıyo kurdale kesmeye gelin limonatayla bayat pasta dağıtıcaz :125::125::125::125:
çok şükür bitiyo kızlar bol bol stres atıcaz artık bende sizi bekledim kaç aydır tek başına stres atılmıyo :124::124::124:

açılış saati kaç bi davetiye yollamadan gelmem

Yarın akşam gelirim siz açın topiği ben daha burdayım sınav sonrasına kadar :)
Bizde bir kutu çikolatayla geliriz açılış hediyesi olarak :)

açılış saati kaç bi davetiye yollamadan gelmem

Yarın akşam gelirim siz açın topiği ben daha burdayım sınav sonrasına kadar :)
Bizde bir kutu çikolatayla geliriz açılış hediyesi olarak :)

davetiyeler basımda birazdan dağıtıcam kızlar
çikolata getirmeyin kuru kuru meyve sepetleri var ya ondn getirn yerük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…