bende denemelerin gklerin çözüyorum 35 net yaptım gene off off 85 netle de ilk atamalarda atanılmaz ki offf
Moral bozmak istemiyorum ama kişi sayısı çoğaldı sıralamalar ve puanlar yükselebilir
inşallah öyle bir şey olmaz
sen gy full yapacaksın eminim gk den de sınavda 35 çıkarsan süper olur
inşallah gy ful çıkar benimde tek ümidim bu canım ya .Puanlar yükselecek kesin zaten şansa olsa bendebugün bile tekrar yapmam gerekiyor yok ütü yapıyorum yok bilmemne şu eşimi gırtlaklayasım geliyo kazanman lazım bu sınavı diyo bide :113:
Atlaticaz ins bugünleri hayirlisiylaBenim eşimde çok titiz bizim cocukta yok daha dağınıklık olmuyor pek esim çıkardığını falan katlar hep arkasını toplamam hic Temizlikte beraber yapıyoruz Benim kayınvalideler Burdur'da ben çanakkalede 12saat aramız Ekim'de evleneli bir yil olacak ilk kez gelecekler bakalım
bende denemelerin gklerin çözüyorum 35 net yaptım gene off off 85 netle de ilk atamalarda atanılmaz ki offf
Kızlar nere baksam suriye arabulucusundan konusuyorlar
bu soru gelicek gibi geliyo bana
kofi annan eylülde bıraktı yerine el ibrahim el ahtar geldi
Birde tülay lale gelebilir
canım hem kızımla boğuşuyorum hem mesajlara bakıyorum bi mesajın cevabını byağ sonra yazıyorum oyüzdenzap_zup cm sana bişey yazmıştım ama görmedin mi:S
ayy çok sağol inşallah bu sefer aklımda kalır .• Güreşte 120 kg.’da Rıza Kayaalp rakibini yenerek oyunlarda ki ilk madalyamız olanbronz madalya aldı.
• Tekvando’da Servet Tazegül ile ilk Altınmadalyamızı aldık!
• Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut ile yüzümüz yine güldü! 1500 metre bayanlarda altın vegümüş madalya bizim oldu!
• 5. madalyamız ile Nur Tatar‘dan geldi. Tekvandoda Nur Tatar gümüş madalyanın sahibi oldu!
Amerika Birleşik Devletleri 39 altın, 25 gümüş ve 26 bronz madalya ile 1.
2. sırada 37 altın, 24 gümüş ve 19 bronz ile Çin var.
Bunları takip eden Büyük Britanya‘nın ise 25 altın, 15 gümüş ve 14 bronz olmak üzere toplam54 madalyası bulunuyor.
cnm iyi de bu netle 2010 verilerine göre puanın 88 küsüratlarda bişey oluyor.daha önce ben çok denetip baktığımdan biliyorum :S
dert etme bence iyi bir net..) ne güzel
canım hem kızımla boğuşuyorum hem mesajlara bakıyorum bi mesajın cevabını byağ sonra yazıyorum oyüzdenkusura bakma
ayy çok sağol inşallah bu sefer aklımda kalır .
iyi bi net ama ilk atanamalarda hatta 2. ve 3. de bile 88 puanla zor gibi geliyor bu sene en az 90 net yapmam lazım
ayy çok kıskandım canım .Allah huzurunuzu eksik etmesin ağız tadınızı bozmasın.Benim kaynanamlar bi geldiler nikah sonrası bi bi ay kaldılar.Görümcem üç ay kaldı onların yanına köye taşındık gene gelip gelip kalırlar .eşimle bi ton kavga ederim ben onların ruhu bile duymazhala aynı şeyler. sırf finallerden sonra üç hafta gelip kaldıkları için kpsssye çalışmadım ben kazanamazsam vebali üstlerine :113: aman neyse atansamda kurtulsam gelir boş evde oturup giderler artık çalışıyorkende misafir ağırlayamam yorgun argın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?