- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
bana da fenalık geldi ve korkuyorumm(((
ufff
Valla ben 10 aydir calisiyorum 11 aydır evliyim evliliğimden birşey anlamadım masa basında konu çalış test çöz eşimde bıktı artık başka sınava falan girme diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da fenalık geldi ve korkuyorumm(((
ufff
Valla ben 10 aydir calisiyorum 11 aydır evliyim evliliğimden birşey anlamadım masa basında konu çalış test çöz eşimde bıktı artık başka sınava falan girme diyorAllah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar![]()
Guietttt canımmmmmm hosgeldinArtık atanir böyle dans etmek istiyorum :118::118:
az kaldı canım az daha sabır :13:
yavaş yavaş gelmeye başladım yanınıza azaltın ders çalışmayı artık
2 gün sonra topici açıyom ona göre![]()
Ac valla ben yarında bir deneme çözüp tekrar yapicam cuma okulumu görmeye gidicem esimle pazara gidicez gezicez artık bu gece ve yarında çalışırım tmmHayirlisi olsun heyecanlı değilim ama ne bilim icimde garip duygular oluşuyor anlamsız sanırım artık deliriyorum
![]()
Guiet muhteşem yüzyılı izle benim yerime artık haftaya bende takip edicem bu haftada izlemiycemsonra ozgurum![]()
içnde sanki yağmur ormanı gibi bişey oluyo
karıncalanıyo için sonramkelebekler uçuşuyo tuhaf oluyo yani
tatlım güzel şeyler oldu bu arada kk ile izlemek diziyi harika bi duygu bazen kazende geliyo gülmekten kırılıyoruz![]()
zap_zup sizn aile bizimkine benziyormuş. Ben bekarım ama annemle babam da aynılar. Babamın tüm akrabaları yaz kış bizdeler. Gelirler gitmek bilmezler aylarca yıllarca kalanlar da oldu o şekilde. Annemde sınavlara hazırlanıyordu bi ara açıköğretimden aynı şekilde ev misafir kaynıyordu sınav haftası. Annem de babamla bi ton kavga eder, misafirlerin ruhu duymazayy çok kıskandım canım .Allah huzurunuzu eksik etmesin ağız tadınızı bozmasın.Benim kaynanamlar bi geldiler nikah sonrası bi bi ay kaldılar.Görümcem üç ay kaldı onların yanına köye taşındık gene gelip gelip kalırlar .eşimle bi ton kavga ederim ben onların ruhu bile duymazhala aynı şeyler. sırf finallerden sonra üç hafta gelip kaldıkları için kpsssye çalışmadım ben kazanamazsam vebali üstlerine :113: aman neyse atansamda kurtulsam
gelir boş evde oturup giderler artık çalışıyorkende misafir ağırlayamam yorgun argın
![]()
sevgi meleği benim gözlemlediğim şu güncel sorularda genel itibariyle Türkiye ile ilgili soru çıkar. Türkiyenin katıldığı katılacağı olimpiyat soruları gelebilir. Mesela londradakine katıldık ödül alamadık 1. olamadık diye baya bir şeyleri eleştiriyorlardı şimdi tam hatırlamıyorum neydi konu ama 3 dalda ödül almışlığımız var gibi aklımda kalmış çok da emin değilim ona bak mesela o çıkabilir. Bu tarz içinde Türkiyenin olduğu şeyleri sorarlar. Ama gidip de şu sanatçı nerde ne ödülü aldı gibi soracaklarını sanmıyorum daha çok medyaya yansıyan tvde çıkan şeyleri soruyorlar.olimpiyatlar sorulursa ben biterim :18:
Haftaya bende aranizdayimAh inanamıyorum ya sınava daha 9 ay var diyordum kaldı 3 gun
![]()
az daha dayan gari :13:
kızlar bu arada ziraat bankası sınav açmış gişe için lise mezunu önlisans mezunu lisans mezunları için
3 ayda bi çift maaş var bilginiz olsun![]()
Aldıkları kisiler tayin olamıyor canım sabit kalacaklar adam yerli personel istiyor ben girsem bile esim tayinci ordan oraya bana uymaz maalesef giremezsin bu is yas aile birliğimiz kalmaz dedi hemen esim![]()
selam selam herkeslere selam.
ben artık kapattım kitabı defteri elimde tesbih salat-ı tefriciye okuyorum.Allahın izniyle sınav gününe kadar 4444 taneyi bitircem inşallah.ev sahibimde Kuranı Kerim de bikaç ayet var başarı ile ilgili onları işaretleyim onlarıda oku dedi bakalım.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Buarada okyonus arkadaş sizde çanakkale de oturuyomuşsunuz.bende![]()
Selam kpss illetinden kurtulmak üzere olan kızlar![]()
Slm canım cuma gece guiet sohbet topigi acacak beklerizokulun başladımi?