- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
davetiyeler basımda birazdan dağıtıcam kızlar
çikolata getirmeyin kuru kuru meyve sepetleri var ya ondn getirn yerük![]()
ben çikolata ve sıcak şarap getiririm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
davetiyeler basımda birazdan dağıtıcam kızlar
çikolata getirmeyin kuru kuru meyve sepetleri var ya ondn getirn yerük![]()
ben çikolata ve sıcak şarap getiririmaccuk kafayı bulalım
![]()
o zaman akşam beklerim![]()
Yarın gece acın topigi ben gündüz yokum gezicem kocamlaOrdu evinde kalicaz sinav merkezde ben ilcedeyiz ama ipadi alıcam size katılırım gece ama ben pijamaya gelirim rahat rahat otururum
Guiet sen kurdeleyi kesersin ben seker tutarım sedulluda kolonya döker diğer kızlarda kanepe icecek servisi yapar
yalnızmi geleyim kız kızami takılicaz kocam peşime düşer kesin onu unutup kaçayım
![]()
BEn sonradan geldim ama ben de gelirim sohbet topiğineçenem düşüktür benim
Meyve sepetide getiririz ama çikolatada getirelim akşamdan bol bol yiyelim sabah sınavda kafamız çalışsın :)
BEn sonradan geldim ama ben de gelirim sohbet topiğineçenem düşüktür benim
ben çikolata ve sıcak şarap getiririmaccuk kafayı bulalım
![]()
Yarın gece acın topigi ben gündüz yokum gezicem kocamlaOrdu evinde kalicaz sinav merkezde ben ilcedeyiz ama ipadi alıcam size katılırım gece ama ben pijamaya gelirim rahat rahat otururum
Guiet sen kurdeleyi kesersin ben seker tutarım sedulluda kolonya döker diğer kızlarda kanepe icecek servisi yapar
yalnızmi geleyim kız kızami takılicaz kocam peşime düşer kesin onu unutup kaçayım
![]()
yalnız gel tabi şekerim bak bende benim herifi bırakcam şöyle kadınlar matinesi yaparız.
kolonyalar ve şaraplar benden
börek çörek işlerini de biri yapsın kanepe kesmez bizi![]()
hu huuuuu geyik başladı bile
saat 9 gibi açarız bende yarın çalışıyorum erken açamam o yüzden
okyonus herkes bi işin ucundan tutucak sonra kendimize servis yapıcaz paraya kıyıp çikolata şelalesi getireceğuk
bende benim beyi uyutcm valla hem burası hem msj ı ı olmaz bazen buraya yazıcamı msja yazıyorum göndermiyorum allahtan![]()
okyonus herkes bi işin ucundan tutucak sonra kendimize servis yapıcaz paraya kıyıp çikolata şelalesi getireceğuk
bende benim beyi uyutcm valla hem burası hem msj ı ı olmaz bazen buraya yazıcamı msja yazıyorum göndermiyorum allahtan![]()
geyik her zaman var da kendimizi tuttuk bunca zamandır
artık tutmak yok zincirlerimizi kırıyoruz
kpss yoldaşları koyu sohbete hazır olsun
çikolatalar, kanepeler, şaraplar, oyunlar ve daha fazlası bu gece sohbet bölümünde![]()
vallahi kendimizi tuta tuta en sonunda bi patlayacağız tam olacak :)
Bu seneyi hatta bu yazı yaşadım sayamayacağım eve kapandım
hiçbir yere gidemedim yaz bitti bir ayağımı denize sokmayı bırak kokusunu bile içime çekemedim
Ahhh ahhhh acısı fena çıkıcak
ben son denemelerimi çözmeye gidiyorum kızlar akşam geyikte kafam boş olsun![]()