• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Yarın gece acın topigi ben gündüz yokum gezicem kocamla :8:Ordu evinde kalicaz sinav merkezde ben ilcedeyiz ama ipadi alıcam size katılırım gece ama ben pijamaya gelirim rahat rahat otururum:27:Guiet sen kurdeleyi kesersin ben seker tutarım sedulluda kolonya döker diğer kızlarda kanepe icecek servisi yapar:27: yalnızmi geleyim kız kızami takılicaz kocam peşime düşer kesin onu unutup kaçayım :60:

Son düzenleme:
Yarın gece acın topigi ben gündüz yokum gezicem kocamla :8:Ordu evinde kalicaz sinav merkezde ben ilcedeyiz ama ipadi alıcam size katılırım gece ama ben pijamaya gelirim rahat rahat otururum:27:Guiet sen kurdeleyi kesersin ben seker tutarım sedulluda kolonya döker diğer kızlarda kanepe icecek servisi yapar:27: yalnızmi geleyim kız kızami takılicaz kocam peşime düşer kesin onu unutup kaçayım :60:

yalnız gel tabi şekerim bak bende benim herifi bırakcam şöyle kadınlar matinesi yaparız.
kolonyalar ve şaraplar benden
börek çörek işlerini de biri yapsın kanepe kesmez bizi :27:

Meyve sepetide getiririz ama çikolatada getirelim akşamdan bol bol yiyelim sabah sınavda kafamız çalışsın :)

BEn sonradan geldim ama ben de gelirim sohbet topiğine :52: çenem düşüktür benim

ben çikolata ve sıcak şarap getiririm :27: accuk kafayı bulalım :27:

hu huuuuu geyik başladı bile :27:
saat 9 gibi açarız bende yarın çalışıyorum erken açamam o yüzden :29:
okyonus herkes bi işin ucundan tutucak sonra kendimize servis yapıcaz paraya kıyıp çikolata şelalesi getireceğuk :52:

bende benim beyi uyutcm valla hem burası hem msj ı ı olmaz bazen buraya yazıcamı msja yazıyorum göndermiyorum allahtan :52:

yalnız gel tabi şekerim bak bende benim herifi bırakcam şöyle kadınlar matinesi yaparız.
kolonyalar ve şaraplar benden
börek çörek işlerini de biri yapsın kanepe kesmez bizi :27:

Guiet börekleri sen yap :27: topik sahibinin ağırla bizi

okyonus herkes bi işin ucundan tutucak sonra kendimize servis yapıcaz paraya kıyıp çikolata şelalesi getireceğuk :52:

bende benim beyi uyutcm valla hem burası hem msj ı ı olmaz bazen buraya yazıcamı msja yazıyorum göndermiyorum allahtan :52:

Bende benimkini işe gönderim bari gitsin biraz izin parası kazansın :)

geyik her zaman var da kendimizi tuttuk bunca zamandır :27:
artık tutmak yok zincirlerimizi kırıyoruz :27:
kpss yoldaşları koyu sohbete hazır olsun
çikolatalar, kanepeler, şaraplar, oyunlar ve daha fazlası bu gece sohbet bölümünde :27::27:

Tamam adamları uyutalım guiet birde çig köftesi çağıralım :ssz:Çerkezler benden bak size kaju fıstığı alıcam

geyik her zaman var da kendimizi tuttuk bunca zamandır :27:
artık tutmak yok zincirlerimizi kırıyoruz :27:
kpss yoldaşları koyu sohbete hazır olsun
çikolatalar, kanepeler, şaraplar, oyunlar ve daha fazlası bu gece sohbet bölümünde :27::27:

vallahi kendimizi tuta tuta en sonunda bi patlayacağız tam olacak :)
Bu seneyi hatta bu yazı yaşadım sayamayacağım eve kapandım
hiçbir yere gidemedim yaz bitti bir ayağımı denize sokmayı bırak kokusunu bile içime çekemedim
Ahhh ahhhh acısı fena çıkıcak

mezdeke falan olsun da göbek atalım
kapanışı damat halayıyla yapalım :27:

vallahi kendimizi tuta tuta en sonunda bi patlayacağız tam olacak :)
Bu seneyi hatta bu yazı yaşadım sayamayacağım eve kapandım
hiçbir yere gidemedim yaz bitti bir ayağımı denize sokmayı bırak kokusunu bile içime çekemedim
Ahhh ahhhh acısı fena çıkıcak

Ah ah ben sandalyeye yapıştı o sıcaklarda gece millet site bahçesinde sohbet çaylar kahkahalar ben cami kapattım deneme coZdum ama alıcaz ins. Emegimizin karşılığını ben Aralık'ta başladım çalısmaya ne yazdan ne kıssan birşey anladım

ben son denemelerimi çözmeye gidiyorum kızlar akşam geyikte kafam boş olsun :27:

ben son denemelerimi çözmeye gidiyorum kızlar akşam geyikte kafam boş olsun :27:

Kolay gelsin canim ben coZdum bir deneme bir denmede aksam çözücem şimdi tarih tekrarı yapicam ara verincede yemek yapicam :31:yarın calismiycam artık

Back