s.a hangi ayetler canım.
kızlar bizlerede dua edin
a.s arkadaşım.henüz kitabı vermedi ama benim kendi bulduğum duaların bir kısmı şöyle;
DUA :
Bismillahirrahmanirrahim.Ya Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu
Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum
SINAV HEYECANINI YENMEK VE BAŞARI ELDE ETMEK İÇİN:
Sınava girecek olan kişiler sınava gitmeden 2 rekat hacet namazı kılabilirlerse iyi olur.Namazdan sonra önce Allaha hamd etsin,sonra salavat okusun.Dileğini dilesin
. sonra tekrar ham ve salavat okusun.Daha sonra 37 defa Ya Evvel 84 defa Ya Mukaddim ve 14 defa Ya Vehhab , 55 defa Ya Mücib dedikten sonra.Heyecanı yenmek için 72 kere Ya Basıt okuduktan sonra aşağıdaki duayı okuması faydalıdır.
Okunuşu:
Elem neşrah leke sadrek; ve vâdana anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâna leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..
İmtihana girerken İsra suresinin 80. ayeti kerimesi okunur:
(Rabbi edhilni müdhale sıdkın ve ehricni muhraca sıdkın vec'al li min ledünke sultânen nesirân)
''Ey Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.''
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...