• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende denemelerin gklerin çözüyorum 35 net yaptım gene off off 85 netle de ilk atamalarda atanılmaz ki offf :(

Moral bozmak istemiyorum ama kişi sayısı çoğaldı sıralamalar ve puanlar yükselebilir
inşallah öyle bir şey olmaz
sen gy full yapacaksın eminim gk den de sınavda 35 çıkarsan süper olur

Moral bozmak istemiyorum ama kişi sayısı çoğaldı sıralamalar ve puanlar yükselebilir
inşallah öyle bir şey olmaz
sen gy full yapacaksın eminim gk den de sınavda 35 çıkarsan süper olur

inşallah gy ful çıkar benimde tek ümidim bu canım ya .Puanlar yükselecek kesin zaten şansa olsa bende :50: bugün bile tekrar yapmam gerekiyor yok ütü yapıyorum yok bilmemne :47: şu eşimi gırtlaklayasım geliyo kazanman lazım bu sınavı diyo bide :113:

inşallah gy ful çıkar benimde tek ümidim bu canım ya .Puanlar yükselecek kesin zaten şansa olsa bende :50: bugün bile tekrar yapmam gerekiyor yok ütü yapıyorum yok bilmemne :47: şu eşimi gırtlaklayasım geliyo kazanman lazım bu sınavı diyo bide :113:

Sana gaz vermek için diyordur ama tabi erkekler bu konuda yobaz oluyorlar
Bana da bugün abim diyor öyle annem senin iş yerinle konuş atamalara kadar çalışsın dedi abim çıkıştı yok o atancak gerek yok :27:
bende dedim ben dinlenicem artık çalış yatma diyor bana
iyice pskilojik olarak çöktüm bunlarda üstüme geliyor
takmamak lazım ben he deyip geçiyorum
sen yine iyi ev işi yapıyosun ben hiç dokunamıyorum rezil gibi her yer
sınavdan sonra büyük bi temizlik beni bekliyor:14:

Bugün yemek yapmadım kahvaltılik yiyicez hafif hafif :27:Tabi esimin daha haberi yok gelir şimdi napim sinava kadar idere etsin :ssz:Bende ütüden sıkıldım ya benimkinin kamuflajları utulenmeden giyilmiyor sınavdan sonra bende mutfak dolaplarını silicem cam silicem perde yıkiycam çok isim var tatile gidecektik belki tatilden sonra yaparım ama kayınvalidemler gelecek hemen sınavdan sonra gelirlerse tatil ısı yatar :37:Sınavın geçmesini bekliyor :37:

Kızlar hadi eşiniz bende kocaman kızkardeş var bi işe yaramıyor aşağı yukarı ben benden önce napıyorlardı acaba dicemde bensiz bişey yapamıyorlar o kesin:1:
anneme bu hafta beni idare et dedim tam tersi ben onu ediyorum
güzel puanlar alalımda bunları unuturuz inşallah:16:

Benim evinde çivisi çıktı ben çok dağınık biriyim eşimse titizmi titiz derli toplu düzen vs . Çocukla yetişemiyorum ya çok yoruldum :31: bbenim kaynanamlar taşınıyorlar bi de sınavdan sonra bi onlara gider temizlik yaparım bi evde :31: off off bıktım herşeyden de herkestende iyice asabım bozuldu :52:

Atlaticaz ins bugünleri hayirlisiyla :31:Benim eşimde çok titiz bizim cocukta yok daha dağınıklık olmuyor pek esim çıkardığını falan katlar hep arkasını toplamam hic:nazar:Temizlikte beraber yapıyoruz :31:Benim kayınvalideler Burdur'da ben çanakkalede 12saat aramız :27:Ekim'de evleneli bir yil olacak ilk kez gelecekler bakalım :27:

Kızlar nere baksam suriye arabulucusundan konusuyorlar
bu soru gelicek gibi geliyo bana
kofi annan eylülde bıraktı yerine el ibrahim el ahtar geldi

Birde tülay lale gelebilir

Atlaticaz ins bugünleri hayirlisiyla :31:Benim eşimde çok titiz bizim cocukta yok daha dağınıklık olmuyor pek esim çıkardığını falan katlar hep arkasını toplamam hic:nazar:Temizlikte beraber yapıyoruz :31:Benim kayınvalideler Burdur'da ben çanakkalede 12saat aramız :27:Ekim'de evleneli bir yil olacak ilk kez gelecekler bakalım :27:

ayy çok kıskandım canım .Allah huzurunuzu eksik etmesin ağız tadınızı bozmasın.Benim kaynanamlar bi geldiler nikah sonrası bi bi ay kaldılar.Görümcem üç ay kaldı onların yanına köye taşındık gene gelip gelip kalırlar .eşimle bi ton kavga ederim ben onların ruhu bile duymaz :31: hala aynı şeyler. sırf finallerden sonra üç hafta gelip kaldıkları için kpsssye çalışmadım ben kazanamazsam vebali üstlerine :113: aman neyse atansamda kurtulsam :52: gelir boş evde oturup giderler artık çalışıyorkende misafir ağırlayamam yorgun argın :52:

bende denemelerin gklerin çözüyorum 35 net yaptım gene off off 85 netle de ilk atamalarda atanılmaz ki offf :(

cnm iyi de bu netle 2010 verilerine göre puanın 88 küsüratlarda bişey oluyor.daha önce ben çok denetip baktığımdan biliyorum :S

dert etme bence iyi bir net.. ;)) ne güzel

Kızlar nere baksam suriye arabulucusundan konusuyorlar
bu soru gelicek gibi geliyo bana
kofi annan eylülde bıraktı yerine el ibrahim el ahtar geldi

Birde tülay lale gelebilir

duymamıştım kofi annan derdim kesin .
Evet o tülay laleyi ilk duyduğumda kesin soracaklar demiştim inşallah olimpiyatları sormamışlardır

• Güreşte 120 kg.’da Rıza Kayaalp rakibini yenerek oyunlarda ki ilk madalyamız olanbronz madalya aldı.
• Tekvando’da Servet Tazegül ile ilk Altınmadalyamızı aldık!
• Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut ile yüzümüz yine güldü! 1500 metre bayanlarda altın vegümüş madalya bizim oldu!
• 5. madalyamız ile Nur Tatar‘dan geldi. Tekvandoda Nur Tatar gümüş madalyanın sahibi oldu!
Amerika Birleşik Devletleri 39 altın, 25 gümüş ve 26 bronz madalya ile 1.
2. sırada 37 altın, 24 gümüş ve 19 bronz ile Çin var.
Bunları takip eden Büyük Britanya‘nın ise 25 altın, 15 gümüş ve 14 bronz olmak üzere toplam54 madalyası bulunuyor.

zap_zup cm sana bişey yazmıştım ama görmedin mi :( :S
canım hem kızımla boğuşuyorum hem mesajlara bakıyorum bi mesajın cevabını byağ sonra yazıyorum oyüzden :52: kusura bakma

• Güreşte 120 kg.’da Rıza Kayaalp rakibini yenerek oyunlarda ki ilk madalyamız olanbronz madalya aldı.
• Tekvando’da Servet Tazegül ile ilk Altınmadalyamızı aldık!
• Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut ile yüzümüz yine güldü! 1500 metre bayanlarda altın vegümüş madalya bizim oldu!
• 5. madalyamız ile Nur Tatar‘dan geldi. Tekvandoda Nur Tatar gümüş madalyanın sahibi oldu!
Amerika Birleşik Devletleri 39 altın, 25 gümüş ve 26 bronz madalya ile 1.
2. sırada 37 altın, 24 gümüş ve 19 bronz ile Çin var.
Bunları takip eden Büyük Britanya‘nın ise 25 altın, 15 gümüş ve 14 bronz olmak üzere toplam54 madalyası bulunuyor.
ayy çok sağol inşallah bu sefer aklımda kalır .
cnm iyi de bu netle 2010 verilerine göre puanın 88 küsüratlarda bişey oluyor.daha önce ben çok denetip baktığımdan biliyorum :S

dert etme bence iyi bir net.. ;)) ne güzel

iyi bi net ama ilk atanamalarda hatta 2. ve 3. de bile 88 puanla zor gibi geliyor bu sene en az 90 net yapmam lazım :14:

canım hem kızımla boğuşuyorum hem mesajlara bakıyorum bi mesajın cevabını byağ sonra yazıyorum oyüzden :52: kusura bakma

ayy çok sağol inşallah bu sefer aklımda kalır .

iyi bi net ama ilk atanamalarda hatta 2. ve 3. de bile 88 puanla zor gibi geliyor bu sene en az 90 net yapmam lazım :14:

yok cnm olur mu ne kusuru,bölümün ne ki?

kendi branşında bi yer mi yoksa kodu 3001 di sanırım direk memurluk yazan onu mu seçiceksin? onlar daha yüksek 3001 ama alanlar daha aşağıda bende liste var ilk atamalar en yüksek 96 var o bikaç tane.

çoğunlukla puanlar tabanda 85 tavanda 90 küsürlerde

ayy çok kıskandım canım .Allah huzurunuzu eksik etmesin ağız tadınızı bozmasın.Benim kaynanamlar bi geldiler nikah sonrası bi bi ay kaldılar.Görümcem üç ay kaldı onların yanına köye taşındık gene gelip gelip kalırlar .eşimle bi ton kavga ederim ben onların ruhu bile duymaz :31: hala aynı şeyler. sırf finallerden sonra üç hafta gelip kaldıkları için kpsssye çalışmadım ben kazanamazsam vebali üstlerine :113: aman neyse atansamda kurtulsam :52: gelir boş evde oturup giderler artık çalışıyorkende misafir ağırlayamam yorgun argın :52:

Tavrını koy canım. Yoksa sen üzülürsün başka hic birseyolmaz benimkiler temmuzda gelecekleri dedim gelmeyin sınavdan sonra gelin tabi esime söyledim onlaradirekt söylemedim gelirlerse bosa gececekti vaktim şimdi rahat rahat ağırlarım ailelerin uzak olması iyi karışan eden olmuyor arada görüşüyorsun kıymetli oluyorsun yoksa hergün görüşsek ben kendimi düşünemiyorum :27:Alllah sanada nasip eder ins. Hayirlisiyla

Back