Benimde banka ve sig. bölüm iktisat 4'e geçtim
Bu sınavda olsada olmasada aslında 2014 te lisanstan girmeyi düşünüyorum
Bu sene önlisans başvuruları geçen seneye göre artmış son atamalarda bile daha yüksek kapatabilir puanlar
Ayy kavuşsak artık bitse bu esaret...
Acıktım eşim daha gelmedi işi uzamış o gelmeden de yemek yemek istemiyorum.
Beklerken tekrar yapayım dedim açken kafam almıyor öylee bekliyorum bende canım çok sıkılıyor ama :)
Bana da öyle geliyor puanlar yükselebilir.
Ama giren herkes kazancak diye birşey de yok ama ne bilim kimse sorsam çok iyi hazırlandım diyor
Şans olsaydı zaten
Stres filan yoktu şimdi bunu takarım ben kafaya
olması gerekenden daha yüksek almamız lazım
Benim eşim 5 buçukta geliyor biz yemeği yedik kahve içinmez şimdiSizin Doğu'da ya yogundur mesai
Benimde banka ve sig. bölüm iktisat 4'e geçtim
Bu sınavda olsada olmasada aslında 2014 te lisanstan girmeyi düşünüyorum
Bu sene önlisans başvuruları geçen seneye göre artmış son atamalarda bile daha yüksek kapatabilir puanlar
Benim denemeler yerle bir 75 lerdeyim beni ekleyin kafadan
Benim denemeler yerle bir 75 lerdeyim beni ekleyin kafadan
offf hay şansıma yaa .BEnimde netler aynı okyanus bi de ilk atamalarda gitmek istiyordumneyse allahtan ümit kesilmez . aslında şeytan diyoki bütün kpssye hazırlanan sitelere gir morelman çökert herkesi millet stresten yapamasın amaa işte Rabbim reva görmez bugün çıkmasa yarın çıkar yani
Evli olsam inanın aman boşver seneye olur derdim
Ama ailemin yanında olduuğum için çalış diye bekliyorlar
Bişey demiyorlar ama bekliyorlar işte
Şimdi bütün yıl ders masasında ömür çürüttükten sonra anneme, anneaaa 2 milyon kişi kişi gircek ilk bine girmem hayal nası dicem
Öff ağlancak halimize gülelim elden ne gelir
Eki Görüntüle 513139
kızlar açklama yaparmısın. eski bi çıkmış soru 1. öncülü almamış.82 göre nasıl
mesela kenar başlıklarıda yok. başka neler yok?
sevgı melegı canım sen hakan dedenın 9 10 15 . Vıdeolarındakı notlarını soyleye bılır mısın bazen kıtapta olmayanları da soyluyor cunku
kızlar arkadaşımın kpssye gireceği okulu öğrenicem ama şifresini bilmiyor başvuru merkezlerinden bizzat kendisi almasımı lazım internetten alamıyormuyuz
bence cevap d cnm başlangıç metni değiştirilemez diye bir uygulama yok bncedeTatlım anayasının başlangıç metni değiştirilemez diye bir hüküm yok
Hatta en son 2010 da da değiştirildi
Darbecilerin yargılanamaması vs yazıyordu ama kaldırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?