• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Öğretmen atamaları yapılmış yerleşenlere hayirli uğurlu olsun ins. Hayirlisiyla bizde yerleşip memur olmanın mutluluğunu yasarız :16:

İnşallah bizde atanırız canım .ATanan arkadaşların hakkında hayırlısı olsun .
Bizde de sorular 2006 kadar kolay olur mu ki olmaz dimi :26: gerçe bunda bile tarihi batırdım

İnşallah bizde atanırız canım .ATanan arkadaşların hakkında hayırlısı olsun .
Bizde de sorular 2006 kadar kolay olur mu ki olmaz dimi :26: gerçe bunda bile tarihi batırdım

Bende tarihte 3soruyu değiştirdim 3soruda doğruymuş iki sık arasında kalıyorum hep :37:İns sınavda iyi yaparız emegimizin yardımcısı olsun ins bizde hayirli bir memurluğu tadariz

Bende memurlar net deneme yayınlamıştı onları çözeyim dedim çözdüm ama cevaplara bakamıyorum öğretmen atamaları olmuş site çöktü açılmıyor cevaplar falan hiçbişey napayım beklicem artık :)

Yediiklim deneme sonucu gy 40 gk 49 coğ. çok zorlamıştı 6 yanlışım çıktı ilk kez hiç bu kadar çıkmazdı coğ. dan

2008 cikmis sorulari coZdum türkce ve anayasayı batirmisim:37: toplam:118 net çıktı :nazar:
Genel yetenek:60.50 net
Genel kültür:57.50 net

hala çözüyoum kızım ara verdirdi şimdi emzirdim devam edicem :31: ne türkçeymiş arkadaş çöz çöz bitmedi anam ağladı yaa iyi 120 soru oldu çözmezdim ben sınavda içim fena oluyo bunalıyorum ya

yoğunluktan dolayı pek çalışamadım kpssye ne aşamadayım hiç bilmiyorum sadece karmakarışık birşekilde soru çözüyorum.İnşallah bildiğim yerlerden çıkarr:1::1:

2008 cikmis sorulari coZdum türkce ve anayasayı batirmisim:37: toplam:118 net çıktı :nazar:
Genel yetenek:60.50 net
Genel kültür:57.50 net

110 net yaptım anayasa felaketti :25: hele şu iyiniyet le dürüstlük şeysini hep karıştırıyıorum :17: kırk kere okumama rağmen ne nerde kullanıyordu unutuyorum.Ya aslında hiç okuyasım gelmiyor sevmiyor zorla zorla çalışıyorum :31: daha cevapların çözümleri:31: kontrol etmedim bile çok bunaldım ya

bende 2004 dü çözdüm
92 net
matematik istediğim gibi 2 yanlış oda işlem hatası var. 21 dogru
çoğrafya ve türkçeden 5 er yanlış yaptın:(

kızlar hakan dedeyi izleyecektim vimeo üyelik istedi üyelik ücretli değildir di mi bi de üye olmadan ilk iki videoyu izlemiştim neden böyle oldu .Videolarını bulamıyorum

Son düzenleme:
2006 cikmis sorulari coZdum (150 soru cikmis)

Genel yetenek:65 net
Genel kültür:58 net
Toplam :123 net

tebrkler canım bende şimdi baktım. çözerken çok sıkıyorum sendede oluyormu
2008: 124
2006 : 123 çözmüşüm

sorular çok iç acıcı keyfim yerine geldi.
geçen gün muratın demesine girdim. 70 net yaptım. sorular zormuydu hayır zor deildi ama çok fazla saçmaydı. bende muratın soru bankaları var. açıp çözmedim bile hp yanlış çıkıyor die. 10 tanede demesi var. bitek anaysasına ve matematik çözümlü die bakıyorum.

sabahta doktora gittim:) piskologdan heycanlanmim die ilaç isticektim ama yoktu. sizin varmı böyle korkularınz kızlar

kızlar hakan dedeyi izleyecektim vimeo üyelik istedi üyelik ücretli değildir di mi bi de üye olmadan ilk iki videoyu izlemiştim neden böyle oldu .Videolarını bulamıyorum

facebook. com / pages/HAKAN-DEDE-FUN-CLUP/112409392111688
burdan bak canım

tebrkler canım bende şimdi baktım. çözerken çok sıkıyorum sendede oluyormu
2008: 124
2006 : 123 çözmüşüm

sorular çok iç acıcı keyfim yerine geldi.
geçen gün muratın demesine girdim. 70 net yaptım. sorular zormuydu hayır zor deildi ama çok fazla saçmaydı. bende muratın soru bankaları var. açıp çözmedim bile hp yanlış çıkıyor die. 10 tanede demesi var. bitek anaysasına ve matematik çözümlü die bakıyorum.

sabahta doktora gittim:) piskologdan heycanlanmim die ilaç isticektim ama yoktu. sizin varmı böyle korkularınz kızlar

Evet canım sorular iç açıcı benimde
2004:98
2006:123
2008:118 net çıktı yarın 2010 U çözücem bakalım benim normal denemede uykum geliyor ya bıktım artık ders çalışmaktan deneme cozmekten 10 gun kaldı hayirlisiyla kazanız belasın bir atlatsak su sınavı :31:Benim heyecanım pek yok sinav sorularını çözücem biraz rahatladım anlaşılır tarzda hepsi ins. Sinavdada öyle gelir ben evdeki denemelerde iyice düşük yapmaya başladım az önce fem deneme 4 coZdum genel yetenek 47 net genel kültür 27 net toplam 72 çıktı sınır oldum ya :47:Gözlerim ağrıyor artık :51:

Back
X