Valla 10 aydır calisiyorum millet 110 neten soz ediyor ya ben aptalım yada millet çok Zeki ben bir kez 94 yaptım hep 80-88 arası cikiyor bildigim sorulari yanlış yapıyorum![]()
Benimde birsuru yanlış cikiyor onlar götürüyor zatenTürkce çok cikiyor bazen tarih bazen anayasa bugün hem tarih hem anayasa mat düşük çıktı
Ben artık deneme çözüp konu özeti okuycam yeter bıktım valla!kafayi yicem ders çalışmaktan olursa olur nasibimizde varsa elimizden geleni yaptık su son günlerinde bir atlatalım hayirlisiyla sınavda iyiyapariz ins. Allah yardımcımız olsun
Biraz geometri bakicam turkcedende dilbilgisi bu yil çok çıktı bide dilbilgisi konu calisicam baskada konu falan açıp çalısmam midem bulanıyor artık kitap görmekten
okim cnm inanma hele hele net ortamında o kadar işkembeden sallayanlar var ki milletin morali bozulsun çalışma şevki kırılsın yılsın zihniyetiyle hareket eden bunu kar sayan bi yığın zavallı var her yerde hemde her yerde ... ama şuna çok inanıyorum ben kim bi yere hak etmediği yolla gelmişse o yerde o yolla huzursuz edilir ...
kızlar ben tüm sınava girecek arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum allah kimsenin emeklerini heba etmesin ki zaten etmez ... foruma sınava kadar girmeyi düşünmüyorum heyecanlanmamak adına.
allah zihin açıklığı versin kızlar ... görüşmek dileğiyle ...