• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Valla 10 aydır calisiyorum millet 110 neten soz ediyor ya ben aptalım yada millet çok Zeki ben bir kez 94 yaptım hep 80-88 arası cikiyor bildigim sorulari yanlış yapıyorum :53:

Benimde birsuru yanlış cikiyor onlar götürüyor zaten :52:Türkce çok cikiyor bazen tarih bazen anayasa bugün hem tarih hem anayasa mat düşük çıktı :51:Ben artık deneme çözüp konu özeti okuycam yeter bıktım valla!kafayi yicem ders çalışmaktan olursa olur nasibimizde varsa elimizden geleni yaptık su son günlerinde bir atlatalım hayirlisiyla sınavda iyiyapariz ins. Allah yardımcımız olsun :16:Biraz geometri bakicam turkcedende dilbilgisi bu yil çok çıktı bide dilbilgisi konu calisicam baskada konu falan açıp çalısmam midem bulanıyor artık kitap görmekten

okim cnm inanma hele hele net ortamında o kadar işkembeden sallayanlar var ki milletin morali bozulsun çalışma şevki kırılsın yılsın zihniyetiyle hareket eden bunu kar sayan bi yığın zavallı var her yerde hemde her yerde ... ama şuna çok inanıyorum ben kim bi yere hak etmediği yolla gelmişse o yerde o yolla huzursuz edilir ...

kızlar ben tüm sınava girecek arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum allah kimsenin emeklerini heba etmesin ki zaten etmez ... foruma sınava kadar girmeyi düşünmüyorum heyecanlanmamak adına.
allah zihin açıklığı versin kızlar ... görüşmek dileğiyle ...

Ahh keşke artsa canım netler benim gy yi mat. düşürüyor dün 13 yapmıştım türkçe 28 di düşün yani mat.ım bazen daha yüksek yapıyorum bazen daha az soru tarzına göre değişiyor

akıllı adamın denemesinin 3. çözdüm gy 43 d 11 yanlış gk 38 d 20 yanlış ikisi de feci düşüşte bu kadar tekrara neden düşüyor anlayamıyorum

Ben esimi gönderince uyumuyorum o yüzden ilk ben acıyorum dükkanı :31:canım gecen denemede çıktı sağırsa dilsizlerde ben 14 yaptım.p cevap 15 yas olacakmış olağanüstü donemlerdede evlenme yası 15 :31:Sen yediiklim deneme çözüyormusun ?benim hep yediiklimden 83-88 arası cikiyor:31:

ben sagır ve dilsizlerde ceza ehliyeti 15 yaşına kadar yok biliyorum
21 yaşına kadar ise ceza indirimi alabilyorlar
21 yaş sonrası ceza indirimi yok sağır dilsizlerde biliyorum,normal ceza alıyorlar

olağan evlenme yaşı 17 yi doldurmuş olma k

olağın üstü durulmarda da 16 yaşını doldurmuş olmayı hakim arıyor
15 yaşını doldurmuş olmak hakim kararıyla bile gerçekleşmiyor diye hatırlıyorum kitaptan

ben hemen unutuyorum bilgileri
şürekli tekrar istiyor da hangibirini tekrar edeyim
of allahım offff

allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah arkadaşlar hepimizin

kolay gelsin
yarın ayvalık yolçusuyuz yine eşim izinli durmuyor evde
mecbur çoçuklarla bende gideceğim
yarın ders çalışamam
çok mu kötü birşey yapıyorum giderek ?????

Son düzenleme:
ben sagır ve dilsizlerde ceza ehliyeti 15 yaşına kadar yok biliyorum
21 yaşına kadar ise ceza indirimi alabilyorlar
21 yaş sonrası ceza indirimi yok sağır dilsizlerde biliyorum,normal ceza alıyorlar

olağan evlenme yaşı 17 yi doldurmuş olma k

olağın üstü durulmarda da 16 yaşını doldurmuş olmayı hakim arıyor
15 yaşını doldurmuş olmak hakim kararıyla bile gerçekleşmiyor diye hatırlıyorum kitaptan

ben hemen unutuyorum bilgileri
şürekli tekrar istiyor da hangibirini tekrar edeyim
of allahım offff

allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah arkadaşlar hepimizin

kolay gelsin
yarın ayvalık yolçusuyuz yine eşim izinli durmuyor evde
mecbur çoçuklarla bende gideceğim
yarın ders çalışamam
çok mu kötü birşey yapıyorum giderek ?????

Dinlenmek senin de hakkın canımn ama keşke dinlenebilsen.İki gündür bende çalışamadım dünn bi deneme çözdüm o kadar.GEceler gece cadısı gibi oturuyoruz artık gündüzde uyumuyor küçük bi canavar büyütüyorum sanırım :18:

Evlilik yaşı 17 yazıyor kitaplarda ama 17 bitip de 18 e girince evlenilebiliniyor :52: ben kendimden biliyorum :52:

Kızlar bi de şu ihracat ülkelerini hangi aya göre cevap vericez .Benim pegem kitabımda ihracat almanya ihracat rusya diyor .Ama bugün tik sayfasında temmuzda ihracatta ithalatta almanya diyor.Bi de güncel bilgi soruları hangi aya kadar çıkar bu son olimpiyatları kazananları falan sorar mı ki ben hiç haber izleyemiyorum ders çalışıyorum o sıra kızım da pepee izliyor :52:

aa a bugün topiği ben açmışım :52: Haftasonu olduğu için herhalde
Benim eşim bi pazar evde o da arada sırada
İnşallah ders çalışabiliriz ve okuduklarımız aklımızda kalır.Herkese mutlu hafta sonları diliyorum

Dinlenmek senin de hakkın canımn ama keşke dinlenebilsen.İki gündür bende çalışamadım dünn bi deneme çözdüm o kadar.GEceler gece cadısı gibi oturuyoruz artık gündüzde uyumuyor küçük bi canavar büyütüyorum sanırım :18:

Evlilik yaşı 17 yazıyor kitaplarda ama 17 bitip de 18 e girince evlenilebiliniyor :52: ben kendimden biliyorum :52:

Kızlar bi de şu ihracat ülkelerini hangi aya göre cevap vericez .Benim pegem kitabımda ihracat almanya ihracat rusya diyor .Ama bugün tik sayfasında temmuzda ihracatta ithalatta almanya diyor.Bi de güncel bilgi soruları hangi aya kadar çıkar bu son olimpiyatları kazananları falan sorar mı ki ben hiç haber izleyemiyorum ders çalışıyorum o sıra kızım da pepee izliyor :52:

şu pepe olmasa bu anneler ne yapıcakmış bilmiyorum:52::52: dün hastanede çocuk dr odasında pepe görmüşş resmen böğürüyo pepeeeeee pepe diye durup durup aama :27: nese kızlar nasılsıınız nasıl gidiyor arada bakıyorum okuyorum ama yazmıyordum.inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız .ALLAH yar ve yardımcınız olsun amnnnnn:nazar:

Gunaydin hanımlar :10:Erres canım iyi dileklerin için ins, hepimizin hakkında en hayirlisi olsun zapzup tatlım ben açadım topigi ama denemey oturdum sabah kalkınca esim hala uyuyor tabi :31:Kaldirayimda kahvaltı hazırlasın. Bende deneme cevaplarını kontrol edeyim ceavpalarina bakınca yazarım sonucu bakalım :31: evet bugünden itibaren sınava kaldı 13 gun :52:Herkese bol bol çalışmalı bir gun olur ins. Çok verimli geçiririz

Deneme sonucum genel yetenek:40 genel kültür: 40 toplam 80 net :95:sınavda daha yüksek yaparız ins:18:

Deneme sonucum genel yetenek:40 genel kültür: 40 toplam 80 net :95:sınavda daha yüksek yaparız ins:18:

okyonus netlerin iyi gibi duruyor canım. 100 soru mu vardı sizin kpss de.
eğer öyleyse iyi bence, sınavda daha da iyisini yapacaksın inanıyorum.

okyonus netlerin iyi gibi duruyor canım. 100 soru mu vardı sizin kpss de.
eğer öyleyse iyi bence, sınavda daha da iyisini yapacaksın inanıyorum.

Yok canim120 soru 60 genel yetenek 60genel kültür :31:İns. Sınavda iyi yaparım çok emek verdim Allah yardımcımız olsun arkadasım 84 netle 86 puan aldı ocakta atandı ins, banada nasip olur cikmis sorular daha anlaşılır denemelerde baya kasmışlar :31:cikmis sorular tarzında gelir ins.

Son düzenleme:
selam kızlar..
izindeyim günde 3 deneme ve tekrar yapmaya çalışıyorum:(

bugun 2002 önlisansı çözdüm zor geldi bana sorular:S
matematikten 20 doğru 2 yanlış yaptım. çok iyi bu benm için
türkçeden 21 dogru 8 yanlış
en güvendiğim tarihtn 21 dogru 7 yanlış yaptım:S

78 nette kaldım. moralim bozuldu:( hani çıkmış soru olmasa neysede:(

müşterek kararname ile yapılanlar:
- ilin sınırlarının değiştirilmesi
- ilçenin komşusu ile sınır değişikliği
-belediyenin kurulması
-bucağın bulunduğu ilin değiştirilmesi

il özel idaresi:
görevi: *merkezi idrenin yurt genelinde sürdürdüğü prog. ilinde uygular.
*yerel sanayi teşvik etmek
* ilköğretim kurumlarını açmak

vali, il özel idaresinin bütçesini hazırlar. il özel idaresini temsil eder. il encümenine başkanlık eder.

İl genel meclisi:
* il özel idaresinin en üst karar organıdır.
*halk tarafından 5 yıllığına seçilir.
*başkanı üyeler arasından seçilir.
Görevi: yönetmelik çıkarır. yıllık programı belirler.

İl daimi encümeni:

- danışma ve karar oragınıdır.
-başkanı validir.
- cezai önlemler alır ve bütçe tasarısını inceler.

NOT: belediyeler müşterek kararname ile kurulur ve iç işleri bakanlığı teklifi ile

halkın oyu ile gelenler:
cumhurbaşkanı, tbmm üyleri, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyleri, muhtarlar, ihtiyar eheti

sanırımsam artık kendi kendime yazışıyorum:)))

2006 kpss önlisans çözdüm.
toplamda 123 net yaptım. (150 soru)

yukarda dediğim gibi 2002 önlisans 78 net yaptım.

çıkmış sorularını çözeniniz varmı. hani karşılaştırsaydık

çok yoruldum. 3 denem bitti bugun. gidip birazda çoğrafya tekrar yapim:(
......................
sevgi meleği aöf ler nasıl geçti. bn gitmedim sınava. 4 dersim kaldı bnm. agır olanlardı. finansal maliyet muhasebesi genel muhasebe iktisata giriş. vakit ayırıp çalışmak istemedim. kredili sisteme geçilcek. kasım gibi sınavlar olcak yine.

sanırımsam artık kendi kendime yazışıyorum:)))

2006 kpss önlisans çözdüm.
toplamda 123 net yaptım. (150 soru)

yukarda dediğim gibi 2002 önlisans 78 net yaptım.

çıkmış sorularını çözeniniz varmı. hani karşılaştırsaydık

çok yoruldum. 3 denem bitti bugun. gidip birazda çoğrafya tekrar yapim:(
......................
sevgi meleği aöf ler nasıl geçti. bn gitmedim sınava. 4 dersim kaldı bnm. agır olanlardı. finansal maliyet muhasebesi genel muhasebe iktisata giriş. vakit ayırıp çalışmak istemedim. kredili sisteme geçilcek. kasım gibi sınavlar olcak yine.

Yarın 2002 onlisansi bende çözer yazarım bakalım sabah yediiklim deneme coZdum genel yetenek 40 genel kültür 40 net çıktı gece çözdüğüm denemede istikrar yayınları oda 80 net çıktı ben çakıldım kaldim:27:Yarın sabah onlisans cikmis sorularla baslarım bildirirm sana

Yarın 2002 onlisansi bende çözer yazarım bakalım sabah yediiklim deneme coZdum genel yetenek 40 genel kültür 40 net çıktı gece çözdüğüm denemede istikrar yayınları oda 80 net çıktı ben çakıldım kaldim:27:Yarın sabah onlisans cikmis sorularla baslarım bildirirm sana

neyse ben yorum yapmimde sen pikolojik etkilenme:) sonra söylerinz birbirmize.
bende yediiklim aldım. bakalım kaç çıkarcam:)
ösym sınav arşıvi bölümünden ast subay jandarma polislik hepdini indirdim.
bakmanızı tavsiye ederim kızlar
matematiğim yükseldi ya kızlar. genelde yani son 4 denememlde 20 doğru falan oluyor genlde. yanlış ya hiç olmuyr yada 1 2 şükür bunada:nazar:

neyse ben yorum yapmimde sen pikolojik etkilenme:) sonra söylerinz birbirmize.
bende yediiklim aldım. bakalım kaç çıkarcam:)
ösym sınav arşıvi bölümünden ast subay jandarma polislik hepdini indirdim.
bakmanızı tavsiye ederim kızlar
matematiğim yükseldi ya kızlar. genelde yani son 4 denememlde 20 doğru falan oluyor genlde. yanlış ya hiç olmuyr yada 1 2 şükür bunada:nazar:

Tamam ben yarın bildirirm sana karşılaştırırız :31:Benimde 20 net çıkmaya başladı mat 25ten düşmedi hic iyice beynim durd saCma sapan yerlerde hata yapıyorum Allah hayir etsin su sınavı bir atlatsak çok stres oldum turkcedende 8 yanlış cikiyor bu denemelerde batırdım iyice çöz bakalım yediiklimin senin nasil çıkacak bende ihtiyac 5 li deneme aldım bugün:31:Evde birsuru deneme oldu :ssz:Yediiklim uzman kariyer fem teorem yargı istikrar ihtiyac pegem beyaz kalem x yayıncılık var anam var :51:faydaları olsa bari

duruunnn bende yarın 2002 yi çözücem o zman hemde kitap aldırdım ordan çözcem :52: (aslında nasıl bi ifade istedim biliyor musunuz.Hani sezercikte tombalak bi çocuk vardı.O eşeği alıcam vuuyucam kıybacı vuyucam kıybacı diye :52: )

Back
X