Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2002 cikmis sorular bende yokmuş ya yediikliminkileri almistim 2004 ten başlıyor. 2004 U coZdum
genel yetenek:50 net
genel kültür :48 net toplam 98 net çıktısinavdada böyle olur ins.
maşALLAH. ben neden kötü yaptım anlamadım:) 78 hani denemelerde yaptıgım bişeyde deil.d akşam çözdüm uykuluyken. bari kendinimi bunla avutayımda moralim bozulmasın:))
2008 önlisans çözdüm. 124 net(150 soru) . çıkmış sorular daha net aslında..
Ben neyi çözsem karar veremedim niye böyle yaptınızki şimdiuzmanın 9. denemesine başlamıştım gece yarım kaldı onu bitireyim bari
2006 kpss önlisans çözdüm.Bakalım yarında 2006 yi çözücem ondan sonraki gn 2008 i çözücem yine yazarım sonucu cikmis sorular daha net dediğin gibi tarih faln. Güzel çıktı coğrafya düşük çıktı 14 doğru 4yanlis:26:
Ben neyi çözsem karar veremedim niye böyle yaptınızki şimdiuzmanın 9. denemesine başlamıştım gece yarım kaldı onu bitireyim bari
2006 kpss önlisans çözdüm.
toplamda 123 net yaptım. (150 soru)
matematiğim iyi olmamasına ragmen 29 dogru 2 yanlış yaptım. sen ful çıkarırsın belki.
canım bn çıkmış sorulardan gnde 1 tane çözüyorum. kendi kendime soru analızi yapıyorum.
hakan dedenin dediği gibi harf ilklabını, türk tarih kurumun amacını dirliğin falan hep sormuşlar.
bide şu dikkati çekti 1924 halifeliğin kaldırılmasıyla hangileri oldu olmadı. soru kalıpları değişik
çoğrafyadanda ovaların özelliklerini bilmek lazım. en azından nerede olduklarını. anayasada bugune kadar hiç zor gelmemiş. ben fulle yakın çıkıyorum. 2010 agır geldi dediler(bnde demiştim) ama 2010 anaysa değişliğine çalışmadıgımız için bence zor geldi ozaman öğrencilere.. çıkmş sorular yanımda olsa kac dogru kac yanlış yazardım ama yok:S
bitirdim denemeyi gy 47.75 gk 37.5 off off dünya kadar yanlış çıktı neden yorum yapamıyorum nedennn nedennn
sorular kolaydı bi de bu sefer
evet evet çok kolaydı sorular Bende 6 yanlış yapmisim hiç olmadık yerlerdenBana türkce kolay gibi geldi ama cevapları bakınca acaba dedim başka denemenin cevaplarımı10 yanlışım çıktı türkceden coğrafyada düşük çıktı
Genel yetenek türkceden dolayı 42 net genel kültür 40 net toplam 82 net çıktı
![]()
Uzmanın dokuzu bende sabah çözücem bakalım hadi hayırlısı genelde zor oluyor ama :))
Bugün fem 6 yı çözdüm gy 40 gk 51 çıktı
Gunaydin hanimlarHayirli günler hepinize
Son 11 gun
Esimi göndereyim ise 2006 cikmis sorulara başlıcam bakalim size yazarım kaç net çıktığını
Bugünü türkce dilbilgisi ve geometriye ayırdım çıkış turkce sorularını çözüp dilbilgisi konularını hallrdicem analitik geometri ve üçgenlere göz aticam
herkes kolay gelsin bol bol sorulu güzelde calisabilecegimiz bir gun olur ins
Zapzup benim için sorun degil ben çıkan nerimi yazarım tablo guiete söyleriz o yapar belki![]()
evet evet çok kolaydı sorular Bende 6 yanlış yapmisim hiç olmadık yerlerden
aa çok sevindim sende çöz canım ben yetişmeyecek diye 8 i çözmedim . Ya Bende de yokmuş ki 2002 2006 dan başlıyo Bende çözerim karşılaştırız okyanuscum Ilk defa sana yetiştim yaa bi 100 netlere çıksak hep birlikte ne güzel olur . Sen hiç yüz net yaptın mi ada