• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ihtiyacın son tg denemesine kayıt oldum bugün fırsatınız varsa sizde olun.

Evet ben geçenkine de girmiştim
pazar günü yapılcak
ama bi önceki çok berbattı alakasız saçma sorular vardı söylemeden edemeyeceğim.
mesela o sınavdan örnek soru;

Aşağıdakilerden hangisi anlaşma devletlerinden değildir?
-fransa
-ingiletere
-rusya
-almanya
-abd

Türkçe de durmadan ara sözü sormuş.
Hangi ek anlamı çoğullaştırmıştır gibi
Vee daha bir çok sorusu
Ösym bunu sormaz sanırsam:31: ben ösym türkçeyi bu kadar kolay sorcağını hiç sanmıyorum
ama sınav psikolojisine alışmak için gidilmeli mutlaka
katılanlara cep kitabı veriyor ihtiyaç

Edit: birde onu dene mi ne öyle bi 10lu denemesi var onu veriyor
Ben pendikteki yeni şubesinde girdim orda verdiler ama ben aceleyle alamadım
isteyene yarı fiyatına da kitap satıyor
sanırım sınav yaklaştı diye yapıyor
en azından bi eksiğiniz aklım şu kitapta diyeniniz varsa alabilir kızlar

Son düzenleme:
ben hem sınava kayıt oldum hemde 15 li denemesini aldım. sabah akşam çözeceğim için bi haftada biter.
şimdi bir de sınav kampı tarzı birşey hazırlamışlar.
ayın17 sinden 21 ine kadar her gün deneme sınav saatine uygun şekilde. o da makul bi fiyattı.

ben iyice ümidimi kestim sınavdan üç aylık çalışmayla bi de yarı uykusuz :43:

:20::20: Hayır canım ümidi kesmek yok.
Hem matematiği fulleyebiliyorsun iyi yönünden bak
Bir sene boyunca sözellere çalıp mat yapamayanlar var
Bir şekilde kurtarabilirsin belki
O kadar meşguliyetin varken iyi çalışabildin
olduğu kader olmadığı kader:34:

Sedulu ne kadar fiyatı birde hangi şubesinde? Bizim burdaki eğitime kapalıymış

20 liraydı fiyatı 5 sınav toplamda.
bana uygun geldi ben balıkesir şubesinde sordum canım. dersane öğrencilerine ücretsizmiş ama dışarıdan da öğrenci alıyorlar

Canım vallahi 1 yılı geçti benim ders çalışma maceram :)
Sadece masa başında soru çözen bir insana dönüştüm.
Ben konularım zaten yılbaşında bitmişti o zamandan beri tekrar yapa yapa bir hal oldum
Şuanda da coğ ve türkçe tekrarım kaldı
Yani haftaya sınav saatinde başlamak üzere sadece deneme çözeceğim
Konu çalışmak için çok ama çok geç zaten
Hakkımızda hayırlısı olsun
Ama bana 2012 lisans kolay gelmişti tabi sınav psiklojisi çok başka
Şimdi böyle diyipte gene tepkileri üzerime çekmiyim
Bana kolay geldi dedim diye taşlanmıştım resmen forumda
neyse nasipten öte köy yok nasılsa 85 alsam ilk atamada gidiyorum
şuanda 98*100*110 arası netlerim oluyor
Tabi komisyon değiştiyse ve zor olursa bilemiyorum:31:

Televizyon izlemeyi özledim :84::84::84::84:

ooooooo o kadar cok calıstıysan kolay demen normal ama herkes senın kadar calısamıyor o nedenle heryerde soylemesen bencede ıyı olur :) cunku ne kadar calıstıgını kımse kendılıgınden bılemeze:)
banada kolay gelmedı ama kolay degıldı derken aslıns-da zamanın yetemedıgınden yoksa evde yaptım cogunu eksıklerımı gorebıldım ama vakıt gecmıstı artık ve beklenen her zaman yaptıgı taarzda bı sınav degıldı ondan koptuk ;) hadı tr 1. olmanı beklıyoruz senden;)

ben iyice ümidimi kestim sınavdan üç aylık çalışmayla bi de yarı uykusuz :43:

yapma boyle canım allahtan umıt kesılmez elınden gelenı yaptıysan gonul rahat gır sınava baskada yapacak bısıy yok bebene baktın evıne baktın ;)

Türkiyenin kurucu üye olduğu kuruluşlar
Bm- 1945
Unesco- 1945
Oecd- 1960
İkö- 1969
Agit- 1975
Kei- 1992
D-8 - 1997
Eco- 1985
Dtö- 1995

Bm ye bağlı kuruluşlar
Fao, Ilo, Unesco, Unicef, Imf, Who, Wto, Wb, Unido

Tr nin asker gönderdiği ülkeler
Bm ile kore, somali, bosna, filistin, afganistan ve son olarak lübnan.

Yelkencim idare hukukunda nereye daha çok ağırlık vermemi önerirsin.
Tüzel kişilikleri filan unutmaya yüz tutmuşum iyi oldu tekrar etmem.
Şurayı su gibi bilsen iyi olur dediğin yer varmı?

Yelkencim idare hukukunda nereye daha çok ağırlık vermemi önerirsin.
Tüzel kişilikleri filan unutmaya yüz tutmuşum iyi oldu tekrar etmem.
Şurayı su gibi bilsen iyi olur dediğin yer varmı?

canım valla ne desem yalan olur soyle kı ben ıdare hukukunu bırıkı yerden okumak dısında hıc calısmadım :) ıhtıyac dershanesıne gıdıyordum vatandaslık hocasıda sorunluydu bızım tekrar derslerınde seher hoca dıye bı hocayla tanıstım muhtesemm ders anlatıyoırdu ve gereklı yerlerı fazlasıyla vurguluyordu cok fazlada deneme yaptıgım ıcın denemedekı sorulara dıkkatlıcesonrada okuyordum bana yettı dıyebılırım. ffull cekemedım ama yaptım baya ezberlemeye kalksamda ezberleyemezdım cok karmasık bı blm. ama ana hatlarıyla ılgılenıyor gıbı geldı osym :) hocamızın dedıgı suydu osym sıze dısardakı memetamcanı8n bılmedıgı seyı soramaz bu vatandaslık bılgısıdır yalnızca memetamca halkagzında soyler sız az murekkep yalamıssınız az daha adam gıbı derlı toplu bılıp soylemelısınız derdı ;)

Ben neyi merak ediyorum biliyor musunuz :27: sınav sonuçları ne zaman açıklanır acaba :52: kurbandan önce açıklanır mı ki ona göre ev taşıycam

canım valla ne desem yalan olur soyle kı ben ıdare hukukunu bırıkı yerden okumak dısında hıc calısmadım :) ıhtıyac dershanesıne gıdıyordum vatandaslık hocasıda sorunluydu bızım tekrar derslerınde seher hoca dıye bı hocayla tanıstım muhtesemm ders anlatıyoırdu ve gereklı yerlerı fazlasıyla vurguluyordu cok fazlada deneme yaptıgım ıcın denemedekı sorulara dıkkatlıcesonrada okuyordum bana yettı dıyebılırım. ffull cekemedım ama yaptım baya ezberlemeye kalksamda ezberleyemezdım cok karmasık bı blm. ama ana hatlarıyla ılgılenıyor gıbı geldı osym :) hocamızın dedıgı suydu osym sıze dısardakı memetamcanı8n bılmedıgı seyı soramaz bu vatandaslık bılgısıdır yalnızca memetamca halkagzında soyler sız az murekkep yalamıssınız az daha adam gıbı derlı toplu bılıp soylemelısınız derdı ;)

Oooo süper :) Benim en sevdiğim konu idare ondan sordum canım çalışırken zoruma gitmiyor yani.
Dediğin gibi kaba hatlarıyla ama şık uslupla soruyorlar
Vallaha elimizden geleni yaptık takdir Rabbimin
Sizin atamalar tercihler ne alemde bu arada?

Ben neyi merak ediyorum biliyor musunuz :27: sınav sonuçları ne zaman açıklanır acaba :52: kurbandan önce açıklanır mı ki ona göre ev taşıycam

hehehe her şey bitti sonuç kaldı dimi :D
İnşallah sınavdan çıktığımızda harikaydı deriz ondan sonra bekleriz sonuçları
ama şunu söyliyim atamalar için son tercih günü 28 kasım
Ona göre ayarlarlar

hehehe her şey bitti sonuç kaldı dimi :D
İnşallah sınavdan çıktığımızda harikaydı deriz ondan sonra bekleriz sonuçları
ama şunu söyliyim atamalar için son tercih günü 28 kasım
Ona göre ayarlarlar

şu bi hafta sınav falan göz açıp kapayasıya geçerde o bi ay geçmek bilmez ne olacak ne olacak diye :31: ben sınavdan sonra durumumu tahmin edemiyorum çünkü . süpriz oluyor bana sonuç hep .sınavdan da ümitli değilim açıkçası doğru bildiğimden emin olduğum şeyler yanlış çıkıyor

Herseye ağlayasım var ya iyice delirdim :14:deneme cevaplarına bakıyorum yanlis çıktıkta ağlayasim geliyor parçalayacam kitapçığı okadar çalış dunya kadar yanlış yap artık zekamdan şüphe ediyorum

Son düzenleme:
Bende de aynısı oluyor :/
Abd büyükelçisi öldürüldü belkim sorarlar nedense sorarlar gibime geldi.
Hz Muhammede hakaret içeren film için misilleme diyorlar.
Büyük elçi ise,Chris Stevens

Bende de aynısı oluyor :/
Abd büyükelçisi öldürüldü belkim sorarlar nedense sorarlar gibime geldi.
Hz Muhammede hakaret içeren film için misilleme diyorlar.
Büyük elçi ise,Chris Stevens

Belki su tarihi 15 kez tekrar ettim kaç sru bankası bitirdim türkceden dunya soru coZdum yok banamisin demior 8 er yanlış çıkartmak rekor oldu esime diyorum artık tokatliycam kendimi

Belki su tarihi 15 kez tekrar ettim kaç sru bankası bitirdim türkceden dunya soru coZdum yok banamisin demior 8 er yanlış çıkartmak rekor oldu esime diyorum artık tokatliycam kendimi

Panik yapma olmayacağı varsa da istersen 120 çıkar yine olmaz
Sınav anı çok önemli
Olabildiğimiz kadar dikkatli ve heyecansız olmamız lazım
Böyle kendine kızma seninde matematiğin iyi işte
Bir yer iyiyse diğeri bozuyor işi

Panik yapma olmayacağı varsa da istersen 120 çıkar yine olmaz
Sınav anı çok önemli
Olabildiğimiz kadar dikkatli ve heyecansız olmamız lazım
Böyle kendine kızma seninde matematiğin iyi işte
Bir yer iyiyse diğeri bozuyor işi

Sağlıklı düşünemiyorum artık Allah yardımcımız olsun çok şükür tek tesellim su mat :31:Gideyimde tarih tekrarı yapayım

Back
X