Son 16 gun :124::111:
:18::18::18::18::18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 16 gun :124::111:
Dün uzmanın 7. denemesini çözdüm yarısında kayınvaldemler geldi yarısını da gece yarısı çözdüm ama kötü çıktı gy :39.5 gk 32.5 dikkatim dağıldı ama dağılmasaydı da aynı çıkardı.Ahh adacım ben gkü 45 bi çıkarsam ilk atamalarda gidiveririm.bırakın 100 netleri 90 neti göremedim dahadün gece oturdum ağladım dolu kitap aldı eşim yeni yetiştiremiycem sabah tekrarladım tarihi akşam sorularını yan
ış çözmüşüm off off .herkese verfimli çalışmalar diliyorum
he bi de uzmanın 6. denemesini de yenisapladım onda da gk25 gy 50 çıkmış
ne kadar kültürsüz bi insanım
![]()
kızlar bu TBMM nin mali denetimini anayasa mah. sayıştay dan yardım alarak yamıyor muydu? şimdi başka bir kaynakta 2010 değişikliği ile sayıştay tarafından denetlenir diyor.
bir de bu siyasi partilerin kapatma davası benim çalıştığım kitapta 3/5 çoğunluk gerekiyor yazıyodu bu kitapta 2/3 yazıyo öğrendiğim her şey birbirine girdi vallahi illallah ettim![]()
Dün uzmanın 7. denemesini çözdüm yarısında kayınvaldemler geldi yarısını da gece yarısı çözdüm ama kötü çıktı gy :39.5 gk 32.5 dikkatim dağıldı ama dağılmasaydı da aynı çıkardı.Ahh adacım ben gkü 45 bi çıkarsam ilk atamalarda gidiveririm.bırakın 100 netleri 90 neti göremedim dahadün gece oturdum ağladım dolu kitap aldı eşim yeni yetiştiremiycem sabah tekrarladım tarihi akşam sorularını yan
ış çözmüşüm off off .herkese verfimli çalışmalar diliyorum
he bi de uzmanın 6. denemesini de yenisapladım onda da gk25 gy 50 çıkmış
ne kadar kültürsüz bi insanım
![]()
inşallah hepimizin gönlüne göre olur canım.Be de onun için istiyorum sırf atanabilmeyi biliyo musuncanım bunada şükür et.. ne güzel yanımda sana destek olan bi eşin var.. inş herşey gönlünce olur
Allah kolaylık versin ya bende çok kötüyüm ama senin kadar olamaz tabi.ÜSt iki köpek dişini patlattık iki hafta canımı okudu şimdi de alt iki köpek dişi kabardı geceler uzunn gecelerr kara16 gün mü kalmış
of inşallah az kaldı atlatacağız
iyi kötü artık atlatalımda
stresi yetti artık yani
ben gidip ders bakayım bari
çoçuklar da hasta oldular
hiç rahat yok
gece uyku yok
sınav gecesi çoçuklar bir pürüz çıkarmazsa uyuyupta sınava girerim inşallah
gecelerimiz uykusuz malesef
ağlıyor geceleri küçük ..
Hic üzülme benimde öyle çıktı zor geldi bana 7. Deneme ben bide o denemeyi gece coZdum uykum gelmişti uyuya uyuya coZdum türkcede 18 yanlış ciktiBak digerlerini hic söylemiyorum bile
En düşük çıkan denemem o oldu benim korkudan 8. Yi çözemedim daha
biri lütfen bişey desin
sıfat zarf isim bunları yapamıyorum dil bilgim zayıf napabilirim
canım ben daha hazirandayken 82 80 yapıyordum.. konularım bitmemşti bile.Netlerim gittikçe düşüyor bugünkü denemem: gy 39 gk:48 çok düşmüş genel kültürüm tarihten 8 yanlış coğ 2 vat 2 türkçedende 6 yanlış normalde benim bunları çok iyi yapabilmem lazım hep sözelim iyidir diye geçinirdim valla bilmiyorum bu gidişle sınavdan istediğim notu alamayacağım(((
Biraz daha açar mısın arasındaki farkları mı anlayamıyorsun ? :44:
canım ben daha hazirandayken 82 80 yapıyordum.. konularım bitmemşti bile.
konularımı bitirdim bugun anca 80-85 arası yapıyorum
hep stresten hep tedirginlik.. rahat olmamız lazım:S
aynen öyle.. yani hiç anlamıyorum desem yalan olur ama yanlış oluyor büyük ihtimalle..
matematiğim yok türkçmin iyi olması lazım:S
bende aynı dertten müzdaribim nasıl olurda hep farklı bi yerden yanlış çıkar sabah tekrar ediyoum akşam yapamıyorum. Bi de konular bitmeden netlerim 82 81 di uzman ilk denemelerinde de .Şimdiyse konular bitti tekrar üstüne tekrar netler 75 77İyide anlayamadığım denemelerin hepsinde yayın farketmiyor sonuçta bütün derslerde aynı taz soru soruyor tarihte mesela aynı konuyu farklı farklı tarzla soruyor hepsinde aynı soruları çözüyormuşuz gibi ama niye yapamıyoruzm bilgiyse bilgi şimdi sana tarihi oturup anlatayım ilk türk devletlerinden yeni Türkiye devletinin kuruluşunu atatürk sonrası dönemi hepsini anlatayım ama soruda niye yapamıyorum 8 yanlış ne demek yaa çalış çalış hergün tekrar hergün tekrar türkçeden 6 yanlış ve nerdeyse hepsi paragraf hergünde nerdeyse paragraf çözüyorum düzelsin diye valla bilmiyorum benim artık ümidim kalmadı başımda ağrıdı şimdi sonuçları görünce valla her denemeden sonra aynı şeyleri yazıyorum gibi oluyor ama bilmiyorum şuan çok bunaldım
İyide anlayamadığım denemelerin hepsinde yayın farketmiyor sonuçta bütün derslerde aynı taz soru soruyor tarihte mesela aynı konuyu farklı farklı tarzla soruyor hepsinde aynı soruları çözüyormuşuz gibi ama niye yapamıyoruzm bilgiyse bilgi şimdi sana tarihi oturup anlatayım ilk türk devletlerinden yeni Türkiye devletinin kuruluşunu atatürk sonrası dönemi hepsini anlatayım ama soruda niye yapamıyorum 8 yanlış ne demek yaa çalış çalış hergün tekrar hergün tekrar türkçeden 6 yanlış ve nerdeyse hepsi paragraf hergünde nerdeyse paragraf çözüyorum düzelsin diye valla bilmiyorum benim artık ümidim kalmadı başımda ağrıdı şimdi sonuçları görünce valla her denemeden sonra aynı şeyleri yazıyorum gibi oluyor ama bilmiyorum şuan çok bunaldım