İns. Canım sinav gununu saymıyorum 18 gun varKargo takibi yaptınız peki nerdeymiş kargon? Belki aldığın yerden çıkmamıştık temin ediliyordur?ben kitapsecten alıyorum gece alıyorum 2. Gun öğlen elimde oluyor
Gunaydin hanımlarYeni bir haftaya daha başladık bol bol çalışır çok verimli getiriz ins. Su günlerimizi Son 18 gun
inş hakkımızda hayırlısı olur.. hiç 100 net yapmadım.. yapmamamda herhalde.. en büksek netim 89 oldu..
matematik olmadıgı için otomatikten bitiyorsun zaten:2::2:
Bende bir kez 94 net yaptım hep 80-85 arası cikiyor bugün 80 çıktı Allah yardımcımız olsun benim genel kültür düşük cikiyor
kızlar akadememik süreçin sınavını çözdüm 81 puan yaptım
Coğrafya 9 doğru 9 yanlış tarih 18 doğru 11 yanlış yapmışım
kimler çözmüştü bu sınavı başka
sevgi çiçeği miydi kimdi yanlış kodlayan .Benim de türkçeye hep yanlış kodlama demiş halbuki doğru kodladığımdan eminim bence bu sınav porgramı hatalı canım
şu ebob sorusunu yapamadım çevresi 24 30 olan dikdörtgen eşit parsele ayrılıp her köşesi ağaçlandırlırsa kaç ağaç lazım
sevgi çiçeği miydi kimdi yanlış kodlayan .Benim de türkçeye hep yanlış kodlama demiş halbuki doğru kodladığımdan eminim bence bu sınav porgramı hatalı canım
şu ebob sorusunu yapamadım çevresi 24 30 olan dikdörtgen eşit parsele ayrılıp her köşesi ağaçlandırlırsa kaç ağaç lazım
Türk parasının kıymetini koruma
bu konu hakkında ne biliosunuz_ ?
Türk parasının kıymetini koruma
bu konu hakkında ne biliosunuz_ ?
Az önce denemem bitti tam 1 saate yakın türkçeyle boğuştum yaaa çok uzun sürdü ama ilk kez bir yanlış çıkardım :) uzman kariyerin 7. denemesini yaptım pöffff çok sıktı beni hiç sınav formatı gelmedi bu sefer uyuşuk bir sınav geçirdim :) gy:44 gk:52
Atatürkün krize karşı aldığı önlem.
zap_zup bende doğru işaretlemiştim ama sonradan farkettim soru analizi bölümünü girdim baktım doğru arada bir kaç tane gösteriyorduoldum oturdum tek tek tekrar baktım ki hepsi doğruydu yani tekrar kodladım
En az 4/5 soru hatalı
birincisi dediğin ebob ekok sorusu, tarihte ki kadılı soru diğerlerini tam hatırlamıyorum hatta memurlar nette de konuştuk o soruları kimse çıkaramamış.
kadılı soruda çok düşündüğüm halde bulamamıştım hatalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?