2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

pegemden aldım canım kargoya verildi geçen pazartesi akşam .ARas kargo buraya hafta da bir geldiği için (sadece bugün) bi haftadır boş boş bekledim.

çok az kaldı sınava
matematiğe artık çalışmamaya karar verdim..
denemelerdekilerin dışına çıkmayacam. çnkü nezamandır çalışıyorum 15 netten yukarıya çıkamadım. 15 gündede bişey değişceğini sanmıyorum

sizce?

çoğrafya anayasa türkçe tekrarı yapıcam.
türkçem çok arttı. 2010 önlisans kpss 25 doğru 24 net yaptım. bnm için süper bu. çnkü ben 20doğru yapardım. önlisasn 2010 zoru hani inş sınavada. inş sınavdada bu olur.

bni genel yetenek batırıyor..:S

inş hakkımızda hayırlısı olur.. hiç 100 net yapmadım.. yapmamamda herhalde.. en büksek netim 89 oldu..
matematik olmadıgı için otomatikten bitiyorsun zaten:2::2:

Gunaydin hanımlar Yeni bir haftaya daha başladık bol bol çalışır çok verimli getiriz ins. Su günlerimizi Son 18 gun

ayy 18 günmü kaldı kurtuluyoruz ders çalışmaktan :) sınavdan hemen sonrada yola çıkıyoruz izne ayrılcaz ist.la gidiyoruz en güzeli o :))

inş hakkımızda hayırlısı olur.. hiç 100 net yapmadım.. yapmamamda herhalde.. en büksek netim 89 oldu..
matematik olmadıgı için otomatikten bitiyorsun zaten:2::2:

Bende bir kez 94 net yaptım hep 80-85 arası cikiyor bugün 80 çıktı Allah yardımcımız olsun benim genel kültür düşük cikiyor

Bende bir kez 94 net yaptım hep 80-85 arası cikiyor bugün 80 çıktı Allah yardımcımız olsun benim genel kültür düşük cikiyor

evet dikakt ettim senn onlar düşük
aslında yapılamicak gibi deil. sen üstünümei düşmedin dicem ama yok nezamandır çalılıyosunda

senin matematik öncedenmi varmı? ben meslek lisesi çıkışlıyım. bu yüzden hiç yok

kızlar akadememik süreçin sınavını çözdüm 81 puan yaptım
Coğrafya 9 doğru 9 yanlış tarih 18 doğru 11 yanlış yapmışım
kimler çözmüştü bu sınavı başka
sevgi çiçeği miydi kimdi yanlış kodlayan .Benim de türkçeye hep yanlış kodlama demiş halbuki doğru kodladığımdan eminim bence bu sınav porgramı hatalı canım

şu ebob sorusunu yapamadım çevresi 24 30 olan dikdörtgen eşit parsele ayrılıp her köşesi ağaçlandırlırsa kaç ağaç lazım

Son düzenleme:
Az önce denemem bitti tam 1 saate yakın türkçeyle boğuştum yaaa çok uzun sürdü ama ilk kez bir yanlış çıkardım :) uzman kariyerin 7. denemesini yaptım pöffff çok sıktı beni hiç sınav formatı gelmedi bu sefer uyuşuk bir sınav geçirdim :) gy:44 gk:52

Ben çözmüştüm akademik süreci ama netlerim noramlden çok düşük çıktı ben bilgsayardan deneme yapınca pek verim alamıyorum konsantre olamıyorum heralde ne zaman bilg. deneme yapsam hep düşük çıkıyor

nerde bu akademik süreç bende çözeyim.d

Türk parasının kıymetini koruma

bu konu hakkında ne biliosunuz_ ?

Atatürkün krize karşı aldığı önlem.

zap_zup bende doğru işaretlemiştim ama sonradan farkettim soru analizi bölümünü girdim baktım doğru arada bir kaç tane gösteriyordu oldum oturdum tek tek tekrar baktım ki hepsi doğruydu yani tekrar kodladım
En az 4/5 soru hatalı
birincisi dediğin ebob ekok sorusu, tarihte ki kadılı soru diğerlerini tam hatırlamıyorum hatta memurlar nette de konuştuk o soruları kimse çıkaramamış.
kadılı soruda çok düşündüğüm halde bulamamıştım hatalıymış

Bende çözerim yarın uzmanın 7 sini bakalım kaç çıkacak amann nefret ediyorum türkçesinden ya .Divan edebiyatından bir kaside bişiy koysa daha anlaşılır olur herhalde

evet canım 77 net çıkmıştı bi 83 olacak herhalde

yaa ben de çözdüm bu sınavı benim de bazı sorularımı yanlış işaretlemiş. eminim doğru şıkkı işaretlediğime zaten aa ne güzel şık üstüne işaretleniyo form yok demiştim, ona rağmen bazı cevaplarımı yanlış almış. demek ki bi bende olmamış

saolun kızlar
hayırlı sabahlar

1923 1tbmm var..
2. tbmm nezaman kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…