2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

offffffffffffff hem iş hem kpss se yoruldumm ya çalışamıyorumm gücüm tükndii yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben bu ihtiyacın bi 15 li denemesini aldım bide I love memurluk 2 sini çözen arkadaşlar varsa bu I love memurluk 15 li denemesine göre daha mı zor yaklaşık 10 net oynuyor arada hırsımdan kudurdum dünden beri dersten kafamı kaldıramıyrm valla çözen biri yardımcı olabilir mi

Günaydın herkese mutlu haftasonları. Ben dün anayasa çalıştım biraz. en az 10 net arttırmam lazım tarih olmuyo vatandaşlığa ağırlık verdim.Bugğn şu akademik sürecin online denemesini çözücem inşalllah hiç bi denemeye gidemiyordum çok sevindim

deneme sonucum yıne vahım genel yetenek:50 net genel kultur 31 net:120:cok tekrar yapmam lazım cografyadan bır suru yanlısım cıktı

zap_zup akademik sürecin yaptınmı online denemesini bende sabah yapmıştım ama berbat çıktı çok çok düşük çıktı senin nasıldı?

Son düzenleme:
zap_zup akademik sürecin yaptınmı online denemesini bende sabah yapmıştım ama berbat çıktı çok çok düşük çıktı senin nasıldı?

Ben daha yapamadım canım kızımın uyku saatini bekliyorum.Bide süre durdurulabiliniyor mu başlayınca .çünkü kızım bi saat uyuyor kalkınca sınavı bırakıp emzirip geri devam etmem gerekiyo olmadı türkçeyi hiç çözmem bırakırım

Akademik süreci dün gece çözdüm ama gereksiz ve hiç güzel bir deneme değildi
bi sürü yanlış çıktı 48 net toplamda
siz düşünün artık
resmen psikolojimi bozdu
gece yarısına kadar ağladım
ya cevapları yanlış yada soruları
bi daha çözmem

Amann ne ağlıyorsun ya yargının uzmanın falan olsa ağla diycem de
bende çözmesem mi boşu boşuna acaba ya

Az önce akademinin sitesinden tekrar baktım. Resmen baştan aşağı yanlış işaretleme yapmışım.
Çözdüklerimin hepsi doğruymuş aslında. ortalama 95 net.
Net başında çözülürse böyle olur tabi...

sakın üzme kendini sakın...
gayet iyi gidiyorsun maşallah

bugün ihtiyacın +20 denemesinden çözdüm. 118 net çıktı..
bu +20 deneme kpss sorularına yakın gibi geliyor çözerken
şimdi yine ihtiyacın zopzor 10 denemesinden 2. nin çıktısını aldım akşam da onu çözmeyi planlıyorum..
zopzor olan hakikaten zorluyor beni çok fazla detay var..
akşam netlerimi yazarım yine.
yargının da denemesini indircem elimde çeşit olsun

maşallah...

Ruhum daraldı ya olan yapıyorum yarısını yapmadan aksam oluyor saatler birbirini kovalıyor anlamadım gitti

evet cnm saatler çok hızlı geçiyor günlerde tabi . . . uzun değil artık yaz gibi . . .
moralini yüksek tut o kadar önemli ki bu !

Evet canım moral çok önemli ins. Sinavdada güzel güzel çözeriz sorulari Allah yardımcımız olsun hayirlisiyla bizde memurluğu tadaiz ins.

Gunaydin hanımlar Yeni bir haftaya daha başladık bol bol çalışır çok verimli getiriz ins. Su günlerimizi Son 18 gun

Gunaydin hanımlar Yeni bir haftaya daha başladık bol bol çalışır çok verimli getiriz ins. Su günlerimizi Son 18 gun

allahın belası kargo sınav günü getirecek kitaplarımı herhalde .İnanamıyorum 18 gün mü kalmış yaaa . İnşallah hep bildiğimiz yerlerden çıkar sorular

allahın belası kargo sınav günü getirecek kitaplarımı herhalde .İnanamıyorum 18 gün mü kalmış yaaa . İnşallah hep bildiğimiz yerlerden çıkar sorular

İns. Canım sinav gununu saymıyorum 18 gun var Kargo takibi yaptınız peki nerdeymiş kargon? Belki aldığın yerden çıkmamıştık temin ediliyordur?ben kitapsecten alıyorum gece alıyorum 2. Gun öğlen elimde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…