Şimdiye kadar fem, ı love memurluk, x yayıncılık kutu deneme, bir de yediiklim denemelerini çözdüm.
İhtiyacın +20 si tglerinden derlediği bir paketmiş onu alıp çözmek istiyorum
Bir de datanın 7 lisini övüyorlar.
Ek olarak uzman düşünüyorum. Başka tavsiye edeceğiniz deneme var mı?
Şunu çözmeden girme diyebileceğiniz?
İnatlaşmayın lütfen soruyla :)
Şimdiye kadar fem, ı love memurluk, x yayıncılık kutu deneme, bir de yediiklim denemelerini çözdüm.
İhtiyacın +20 si tglerinden derlediği bir paketmiş onu alıp çözmek istiyorum
Bir de datanın 7 lisini övüyorlar.
Ek olarak uzman düşünüyorum. Başka tavsiye edeceğiniz deneme var mı?
Şunu çözmeden girme diyebileceğiniz?
Ne yaptınız bugün kpss çocukları :)
Ben senin tavsiyene uydum bugün türkce mat genel kültür seklinde yaptım denemeyi 15 kala bıraktım sure yetti hic basımda ağrımadı normalde soru okumaktan fena oluyorum türkceleri çok rahat coZdumŞimdi bir deneme daha çözücem senin tavsiyene devam bakalım bu nasil olacak sabah genel yetenek:50 net genel kültür:34 net çıktı Ben sana birşey sorucam sen anayasa ve tarihe nasil çalıştın?
sedulu uzmankariyeride çöz şeker.
Tarihte şunuda ekliyim konuyu çalıştıktan sonra doğal olarak elimdeki tüm kaynakların sorusunu çözemiyordum. Kalanları birgün sonra birazını çözüyordum tekrar oluyordu, 1 hafta sonrada çözdüğüm oluyordu. Aslında tarihte sürekli bi tekrar durumu vardı. Ama dataya başladığımda islamiyet öncesi ve islamiyet tarihini unutmuştum baya :)) özellikle baş konular için iyi oldu genel tekrar.
Hadi bahalım asılın sorularaa. yiğitlerim benimm
Artık sorular beni asılıyorİcim daralıyor artık biran önce hayirlisiyla atlatsak su sinavi
Gunaydin hanımlarErkenden kalkıyorum ya nasil uykum var anlatamam kocam uyuyor hala tuzu kuru tabi bende memur olayım haftasonları uykunun dibine vurucam valla Mat netlerim düşmüş ya çok kolay 4 soruyu işlem hatasindn yanlış yapmışim 20 net çıktı genel kültür :34 genel yetenek 46 toplam 80 net durum vahim valla bugün vatandaslik tekrari yapipi cikmis mat sorularını bitiricem hem tekrar olur hem ne tarz sorular gelmiş görürüm herkese bol bol çalısmalar kolay gelsin sınava kaldı 20 gun Eylül ayinada girdik :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?