2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Şimdiye kadar fem, ı love memurluk, x yayıncılık kutu deneme, bir de yediiklim denemelerini çözdüm.
İhtiyacın +20 si tglerinden derlediği bir paketmiş onu alıp çözmek istiyorum
Bir de datanın 7 lisini övüyorlar.
Ek olarak uzman düşünüyorum. Başka tavsiye edeceğiniz deneme var mı?
Şunu çözmeden girme diyebileceğiniz?

Yargının denemesini de öneririm soruları güzel ve çok kolay değil... Uzman da iyi ben az önce yargının denemesini çözdüm yargıda türkçem batıyor niyeyse

Uzmanı düşünme hayata geçir :)

Ne yaptınız bugün kpss çocukları :)

Ben senin tavsiyene uydum bugün türkce mat genel kültür seklinde yaptım denemeyi 15 kala bıraktım sure yetti hic basımda ağrımadı normalde soru okumaktan fena oluyorum türkceleri çok rahat coZdum Şimdi bir deneme daha çözücem senin tavsiyene devam bakalım bu nasil olacak sabah genel yetenek:50 net genel kültür:34 net çıktı Ben sana birşey sorucam sen anayasa ve tarihe nasil çalıştın?

Konuyu çalıştım sorusunu çözdüm. Ama 300 den aşağı çözmedim anayasa 200 den aşağı olmadı. Bütün konular bittikten sonra tarihe en baştan tekrara aldım data nın tarih soru bankasını aldım tekrar için. konuyu okudum datadan sorusunu çözdüm.

Anayasaya zaten son 1,5 ay kala başladığım için tekrara gerek kalmadı. sadece konular bitince karışık testler çözdüm anayasadan varsa elimde anayasa denemesi çözdüm.

Coğrafyada da aynı sistemle devam ettim.

Son düzenleme:
Tarihte şunuda ekliyim konuyu çalıştıktan sonra doğal olarak elimdeki tüm kaynakların sorusunu çözemiyordum. Kalanları birgün sonra birazını çözüyordum tekrar oluyordu, 1 hafta sonrada çözdüğüm oluyordu. Aslında tarihte sürekli bi tekrar durumu vardı. Ama dataya başladığımda islamiyet öncesi ve islamiyet tarihini unutmuştum baya :)) özellikle baş konular için iyi oldu genel tekrar.

Son düzenleme:
bugün ihtiyacın zopzor 10 denemesinden ilkini çözdüm
matematikte 1 yanlış çıktı. türkçe de 4 boş var
tarih soruları zor gelmedi ya da ben hergün tarih tekrarı yaptığım için alışıyorum sanırım..
coğrafyanın hepsini yaptım. vatandaşlıkta da 3 boşum var. emin olamadıklarımı boş bırakıyorum

yarın yine ihtiyacın +20 denemesinden devam edicem akşam da zopzor dan 2. denemeyi çözerim.
günde 2 denemeye çıkardım
stresten rüyamda rakamlarla tarihlerle ve ölüm karineleriyle uğraşıyorum

Bende sürekli tekrar yapıyorum denemelerde 20li netlerdeyim en fazla 25 net yaptım oda birkaç kez valla en az tarihten 5 soru bankası coZdum sürekli tekrar ediyorum ama istediğim gibi çıkmıyor ins. Sınavda iyi yaparım cikmis sorulari coZuyorum pek yanlışım çıkmıyor daha anlaşılır sorular tabi bakalım bu yıl nasil gelecek sorular

ekpss de yarışma yapıyorum her telden soru geliyor ilk başta bu kadar çok soru çözemiyordum konuları bitirince yarışmadan iyi puanlar toplamaya başladım

Günaydınlar
Nasılsınız
Bugün ihtiyaç dershanesinin deneme sınavı var haberiniz olsun dedim. Gerçi yazılıp yazılmadı mı bilmiyorum. Sınavlar;
Saat akşam 6 da.
Pazartesi sabah 9 da.
Ben fiyatını ödedim ama son 15 dk da gelin kayıt yaparız diyorlar.
10TL fiyatı. Denemez için kendimi ilk defa gircem dershane sınavına hayırlısı olur inşallah

Gunaydin hanımlar Erkenden kalkıyorum ya nasil uykum var anlatamam kocam uyuyor hala tuzu kuru tabi bende memur olayım haftasonları uykunun dibine vurucam valla Mat netlerim düşmüş ya çok kolay 4 soruyu işlem hatasindn yanlış yapmışim 20 net çıktı genel kültür :34 genel yetenek 46 toplam 80 net durum vahim valla bugün vatandaslik tekrari yapipi cikmis mat sorularını bitiricem hem tekrar olur hem ne tarz sorular gelmiş görürüm herkese bol bol çalısmalar kolay gelsin sınava kaldı 20 gun Eylül ayinada girdik :18:

Allah yardımcımız olsun canım
İnşallah emeklerimizin karşılığını alrıız...
Bende yarınki deneme için nedense çok stres oldum.
Çünkü normalde evde yapıyoruz ilk defa dershanede bir sınava gircem.
Benimde mat 22-20 net arası çıkıyor.
Ben son 4aydır çalışıyorum canım. Tabi baya boşluklarım oldu annemin sağlık sorunları nedeniyle.
Benim genelde genel yetenek mat 20 türkçe 26 gibi çıkıyor.
Genel kültür ise 25-30 arası çıkıyor. Puan hesaplamalarında 77-82 arası çıkıyor....
Ama 2010 sınavını yaptığımda türkçe mat daha kolaydı benim çözdüğüm denemelere göre. Ama tarihi zorladı biraz beni.
İnşallah şu son 1 ayda yapabilirim....
Son günleri saymak istemesemde elimde değil Galiba 20li günlerdeyiz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…