ben genel kültür özürlüyüm olmuyor çok yanlış çıkıyor hafta sonu ihtiyacın
aç konu kapa soru kitabını aldım sadece tarih-coğ-vat. beğendim tekrar oluyor tavsiye ederim
inş. bende toparlarım genel kültürü beni sınavda batıran o oluyor
Eki Görüntüle 503051
cevap küre dağlrı sebep. çıkmış soru
kalıcı kar demek eriyemeyen kar demek
ekvatora yakın yerler kolay erir
ben 2 şık arasında kaldım bilemedim.kaçkar yada küre olur die düşündüm
Şu denemelerin net sayısını bir sabitleyemedim gitti her birinde bir farklı dersten yanlış çıkıyor sinir küpü oluyorum hangi dersten yanlış artıyorsa oturup tekrar ediyorum bol soru çözüyorum her sefer farklı artık tekrar et soru çöz miğdem bulandı yaaaaaa((((
Benim vatandaşlık tekrarını yeni bitti birde soru bankasi bitirdim vatandaslik ama bugun denemede yarıdan fazlası yanlış çıktı benim kafam almıyor herhalde artık sınırlıyorum kendime
Aynen bende sinir oluyorum kendime hatta diyorum kesin birkaç tahtam eksik ben niye o kadar çalışıyorum da yapamıyorum....
Valla 10 aydır calisiyorum millet 110 neten soz ediyor ya ben aptalım yada millet çok Zeki ben bir kez 94 yaptım hep 80-88 arası cikiyor bildigim sorulari yanlış yapıyorum
110 net yapmak benim için şuan hayal bile olamayacak kadar uzak :) ben kolay denemelerde 94 yaptığım oldu ama hiç üstüne çıkmadım genelde düşüyor daha aşağı netlerim bende zaten mat. çok yok o yüzden gk ve türkçe 'yi ful veya fule yakın yapmam lazım ama yok yanlışım çok çıkıyor ne yapıcağımı artık bilemiyorum zaten bu saatten sonrada çok bişey yapılmaz(
Valla 10 aydır calisiyorum millet 110 neten soz ediyor ya ben aptalım yada millet çok Zeki ben bir kez 94 yaptım hep 80-88 arası cikiyor bildigim sorulari yanlış yapıyorum
asa. hngısı ıle Anadolu hareketı kurumsal bır nıtelık kazanmıstr?
a)mısakı mıllının sınırlarının cızılmesı
b)amasya genelgesının yayınlanması
c)mebusan meclısının toplanması
d)temsıl kurulunun olusturulması
e)amasya protolunun ypılması
kızlar açıklama alıcam cvb
d
ben bireysellikten kurulmayaı düşündüm ve b dedim
Eki Görüntüle 503090
bu sorud bi yanlışlık yokmu?
buna peş peşe derdim ben.
ayrı yazılması gerekirken araya çizgi konmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?