2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

1927 olması lazım.
27 de yeniden seçim yapılarak parti içindeki hem eski düzene yönelmek isteyen vekiller safdışı bırakılıyor hemde ınkılapların yapılması için uygun ortam hazırlanıyor.

Ağustos 1923 de göreve başlıyor 2. tbmm
ekim 1923 de de lozanı onaylıyor böyle aklınızda kalabilir
sonrada zaten cumhuriyet ilan ediliyor 29 ekimde

Edit: 1927 ekime kadar da devam etmiştir.

Son düzenleme:
asa. hngısı ıle Anadolu hareketı kurumsal bır nıtelık kazanmıstr?
a)mısakı mıllının sınırlarının cızılmesı
b)amasya genelgesının yayınlanması
c)mebusan meclısının toplanması
d)temsıl kurulunun olusturulması
e)amasya protolunun ypılması

kızlar açıklama alıcam cvb
d
ben bireysellikten kurulmayaı düşündüm ve b dedim

Genel kültür 44 net Genel yetenek 40 net Bu seferde genel yetenek düşmüş İlk defa tarihten 27 doğru yaptım Ay artık ruhum sıkıldı ya su 17 gun gesin hayirlisiyla bitsin su sinav stresi

ben genel kültür özürlüyüm olmuyor çok yanlış çıkıyor hafta sonu ihtiyacın
aç konu kapa soru kitabını aldım sadece tarih-coğ-vat. beğendim tekrar oluyor tavsiye ederim
inş. bende toparlarım genel kültürü beni sınavda batıran o oluyor

cevap küre dağlrı sebep. çıkmış soru
kalıcı kar demek eriyemeyen kar demek
ekvatora yakın yerler kolay erir
ben 2 şık arasında kaldım bilemedim.kaçkar yada küre olur die düşündüm

Son düzenleme:

bnmde genel kültür öyle.. dil bilgisine bakıcam bidaha.
hakkımızda hayırlısı olsunda bitsin kurtulalım

canım yanılmıyorsam kure daglarının yukseltısı gosterılenler ıcersınde en dusuk olanı kackar buzulu var yanı buzula sahıp cunku yuksek mantıgın bı nebze dogru ama esas olan yukseltıdır

Şu denemelerin net sayısını bir sabitleyemedim gitti her birinde bir farklı dersten yanlış çıkıyor sinir küpü oluyorum hangi dersten yanlış artıyorsa oturup tekrar ediyorum bol soru çözüyorum her sefer farklı artık tekrar et soru çöz miğdem bulandı yaaaaaa ((((

Benim vatandaşlık tekrarını yeni bitti birde soru bankasi bitirdim vatandaslik ama bugun denemede yarıdan fazlası yanlış çıktı benim kafam almıyor herhalde artık sınırlıyorum kendime

Benim vatandaşlık tekrarını yeni bitti birde soru bankasi bitirdim vatandaslik ama bugun denemede yarıdan fazlası yanlış çıktı benim kafam almıyor herhalde artık sınırlıyorum kendime

Aynen bende sinir oluyorum kendime hatta diyorum kesin birkaç tahtam eksik ben niye o kadar çalışıyorum da yapamıyorum....

Aynen bende sinir oluyorum kendime hatta diyorum kesin birkaç tahtam eksik ben niye o kadar çalışıyorum da yapamıyorum....

Valla 10 aydır calisiyorum millet 110 neten soz ediyor ya ben aptalım yada millet çok Zeki ben bir kez 94 yaptım hep 80-88 arası cikiyor bildigim sorulari yanlış yapıyorum

Valla 10 aydır calisiyorum millet 110 neten soz ediyor ya ben aptalım yada millet çok Zeki ben bir kez 94 yaptım hep 80-88 arası cikiyor bildigim sorulari yanlış yapıyorum

110 net yapmak benim için şuan hayal bile olamayacak kadar uzak :) ben kolay denemelerde 94 yaptığım oldu ama hiç üstüne çıkmadım genelde düşüyor daha aşağı netlerim bende zaten mat. çok yok o yüzden gk ve türkçe 'yi ful veya fule yakın yapmam lazım ama yok yanlışım çok çıkıyor ne yapıcağımı artık bilemiyorum zaten bu saatten sonrada çok bişey yapılmaz (

Benimde birsuru yanlış cikiyor onlar götürüyor zaten Türkce çok cikiyor bazen tarih bazen anayasa bugün hem tarih hem anayasa mat düşük çıktı Ben artık deneme çözüp konu özeti okuycam yeter bıktım valla!kafayi yicem ders çalışmaktan olursa olur nasibimizde varsa elimizden geleni yaptık su son günlerinde bir atlatalım hayirlisiyla sınavda iyiyapariz ins. Allah yardımcımız olsun Biraz geometri bakicam turkcedende dilbilgisi bu yil çok çıktı bide dilbilgisi konu calisicam baskada konu falan açıp çalısmam midem bulanıyor artık kitap görmekten

aynen bnde bunu düşünüyorum.. yazık günah emeklerime diyorum

amasya genelgesi daha çok plan ve programdı.
temsilciler kuruluyla halktan yetki alındı.
bir nevi bir şirketin yönetim kurulunu düşün.
temsilciler kuruluylada harekat kurumsallaştı.
yönetim kademeleri oluştu.
yasama yürütme yargı yanlış hatırlamıyorsam tbmm açılana kadar da temsilciler kurulunda kaldı.

coğrafya sorusunun cevabının küre olmasının nedeni orta karadeniz bölgesinde yükseltinin az olması bu nedenle karadeniz ikliminin iç kesimlere daha çok nufüz ederek iklimi ılımanlaştırması olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…