- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
Kafanı karıştırmak istemem lakin benim arkadaşımda senin yaptığını yaptı türkçe yetişmedi. Neden çünkü heyecandan kültürdeki hızın azalıyor normalde bi kere işaretliyip geçeceğin soruyu bir kere daha düşünüyorsun. Eğerki matematiğin iyise ''ulan bu soruyu nasıl yapamam zaten adam akıllı matematik yapıyorum ondanda kaçırmyıım '' düşüncesiyle matta süren gidiyor. Türkçede zor sorulmuşsa tezeği avuçluyorsun :)
Arkadaşım dedi ki ben pişman oldum türkçeden başlamadığıma. Türkçede harcadığım zamana göre diğerlerine bölüştürebilirdim ama türkçe sona kalınca ve zor olunca yetişmedi dedi. Neden beklenmiyordu bu kadar zor olması.
Yinede senin bileceğin bi durum. 15 tane türkçe yapıp kültüre geçip mat yapıp kalan 15 i yapailirsin mesala. Kafan dinlenir hem.
Unutmadan sona bırakınca beynin yorulduğu için algın zayıflıyor ve sorulara giden sn artmaya başlıyor. başta başlarsan yorulduğun yerde bırakıp başka dersi çözüp geri dönebilirsin hemde kafan dinlenmiş olur. Ama sona kalınca böyle şansın yok.
Kısaca siz türkçeyi sona bırakmayın :)
Tamam öyle yapayım dedigin dogru ben türkce çozerken zaten bazen odaklanamiyorum birkaç kez okuyorum :18