• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kafanı karıştırmak istemem lakin benim arkadaşımda senin yaptığını yaptı türkçe yetişmedi. Neden çünkü heyecandan kültürdeki hızın azalıyor normalde bi kere işaretliyip geçeceğin soruyu bir kere daha düşünüyorsun. Eğerki matematiğin iyise ''ulan bu soruyu nasıl yapamam zaten adam akıllı matematik yapıyorum ondanda kaçırmyıım '' düşüncesiyle matta süren gidiyor. Türkçede zor sorulmuşsa tezeği avuçluyorsun :)

Arkadaşım dedi ki ben pişman oldum türkçeden başlamadığıma. Türkçede harcadığım zamana göre diğerlerine bölüştürebilirdim ama türkçe sona kalınca ve zor olunca yetişmedi dedi. Neden beklenmiyordu bu kadar zor olması.

Yinede senin bileceğin bi durum. 15 tane türkçe yapıp kültüre geçip mat yapıp kalan 15 i yapailirsin mesala. Kafan dinlenir hem.

Unutmadan sona bırakınca beynin yorulduğu için algın zayıflıyor ve sorulara giden sn artmaya başlıyor. başta başlarsan yorulduğun yerde bırakıp başka dersi çözüp geri dönebilirsin hemde kafan dinlenmiş olur. Ama sona kalınca böyle şansın yok.

Kısaca siz türkçeyi sona bırakmayın :)

Tamam öyle yapayım dedigin dogru ben türkce çozerken zaten bazen odaklanamiyorum birkaç kez okuyorum :18:Dediğin gibi önce ben paragrafları çözeyim sakın kafayla cümle anlam yorumu anlatim bozukluğunu falan bırakıp mAta geceyim sonra genel kültür yaparım türkceyi tamamlayıp matta yapamadıklarıma bakarım ay çok stres ya :31:

2 tavsiye daha :)

Denemeleri imkanınız varsa sınıf ortamında çözün ve başka yayınların dışarıdan denemelerine girin. Ama sınıf ortamı önemli

Ve sınava başlıyacağınız dersi iyi tayin edin.Türkçe mate kültür mü yoksa kültür matematik türkçe mi (farklı kombinasyonlarda olabilir) oturtun. Sınavdan önce yada sınav anında sisteminizi değiştirmeyin.

Ama tr mat kültür en iyisi araştırmalarıma göre.. Tabi sizler daha iyi karar verirsiniz.

Ek olarak :) şuan bitirdiğiniz dakikanın üzerine 10 dk koyun bitirme zamanı olarak. Gerçek sınav çok farklı oluyor, denemelerde 10 dakikası kalanların, sınavda 10 soruya bakamadığı oldu heyecan büyük bi faktör.

Hepinize başarılar

ben nedense önce matematik çözüyorum. matematikte fazla oyalanmıyorum. sonra genel kültüre başlıyorum okuyup karar vermek kolay geliyor. en son türkçe.. paragrafları uzun ve sakin kafayla okumam gerektiğine inandığım için geride yapılmamış soru bırakmamam gerek.. bu yüzden türkçe en son.

Tamam öyle yapayım dedigin dogru ben türkce çozerken zaten bazen odaklanamiyorum birkaç kez okuyorum :18:Dediğin gibi önce ben paragrafları çözeyim sakın kafayla cümle anlam yorumu anlatim bozukluğunu falan bırakıp mAta geceyim sonra genel kültür yaparım türkceyi tamamlayıp matta yapamadıklarıma bakarım ay çok stres ya :31:

Tabi bunu sınava girmeden önce bi kaç denemede dene. Sonra yetiştiremezsin olmaz felan günaha girmek istemem. Kendinde dene gör hangisi en iyi randımanı veriyorsa ona göre yap sınavda

ben nedense önce matematik çözüyorum. matematikte fazla oyalanmıyorum. sonra genel kültüre başlıyorum okuyup karar vermek kolay geliyor. en son türkçe.. paragrafları uzun ve sakin kafayla okumam gerektiğine inandığım için geride yapılmamış soru bırakmamam gerek.. bu yüzden türkçe en son.

Hangisi işine geliyorsa tatlım. Benim ki tavsiye, denersin bir kere baktın yok hoşuna gitmedi kendi sisteminden devam et. Ama dediğim gibi sınav anında değiştirme sakın.

Tabi sizin mat daha kolay olduğu için daha çabuk bitebilir.

Tabi bunu sınava girmeden önce bi kaç denemede dene. Sonra yetiştiremezsin olmaz felan günaha girmek istemem. Kendinde dene gör hangisi en iyi randımanı veriyorsa ona göre yap sınavda

Yok deniycem bakalım kaç dk sürecek normalde genel kültür mat türkce yapınca 15 dk falan kalıyor ama dediğin daha mantıklı yorumuna türkcede paragrafda yanlış yapıyorum çok sakın kafayla daha iyi anlarım genel kültür zaten bilgi o pek düşündürmüyor hem kisa sorular türkcede çelişkili şıklar oluyor bazen 2 kez okuyorum

Ben sınavdan sonra üzülmüştüm yetiştiremeyenleri görünce ama asıl yaşadığım şaşkınlıktı neden bukadar adam yetiştiremedi diye.

Sınavdan gelince nette baktım sitelere türkçe tepetaklak etmiş herkesi. Mat da 2010 a göre daha zor olunca sonuç hüsran olmuş.

Sınav anında yapamadığınız sorulara kafanızı takmayın uğraşmayın yapacam illa diye boşver geç. Bunu yapmayan yetiştiremiyor. halbu ki 10 dk sonra dönse yapacak. İnatlaşmayın lütfen soruyla :)

Umarım çok bilmiş gibi olmamışımdır sadece tecrübe ve gördüklerimi aktarmak istiyorum çünkü emekleriniz boşa çıksın istemem.

Ben sınavdan sonra üzülmüştüm yetiştiremeyenleri görünce ama asıl yaşadığım şaşkınlıktı neden bukadar adam yetiştiremedi diye.

Sınavdan gelince nette baktım sitelere türkçe tepetaklak etmiş herkesi. Mat da 2010 a göre daha zor olunca sonuç hüsran olmuş.

Sınav anında yapamadığınız sorulara kafanızı takmayın uğraşmayın yapacam illa diye boşver geç. Bunu yapmayan yetiştiremiyor. halbu ki 10 dk sonra dönse yapacak. İnatlaşmayın lütfen soruyla :)

Umarım çok bilmiş gibi olmamışımdır sadece tecrübe ve gördüklerimi aktarmak istiyorum çünkü emekleriniz boşa çıksın istemem.

Çok teşekkür ederim ihtiyacım vardı boyle tavsiyelere gercekten dediğin doğru matta inatlaştıkca çıkmıyor geri dönüp baktığında görüyorsun hatanı ama is isten geçiyor bu sefer başka dersten yapabileceğin sorulara bakamiyorsun maalesef süreyi çok iyi kullanmamız lazım ben bu hafta bı bunu deniycem bakalım mantıklı geldi sonuçta sözle okuduğunu anlama paragrafda zaten sorunum var ilk bakmak yaralı olacak mat iyi benimcok şükür ama sinav anında nasil olur bilmiyorum türkceden sonra en azından matta biraz kafam rahatlar sonra genel kültüre gecerim

Son günler bilirim çok sıkıntılı stresli geçer yemek yemek bile zaman kaybı gibi gelebilir :)

Az daha dayanın ama bırakmayın ipin ucunu. Birazda taktik geliştirmeye çalışın. Heyecanlanmamaya çalışın, elimden geleni yaptım ben gerisini rabbim bilir diyip sakinleştirin kendinizi. Daha fazla çalışamazdınız insaanız hepimiz robot değil.

Heyecanı yaptığınız an kendinizi dizginleyemezseniz en az 6 7 net aşağıdan başlarsınız.

Ama çalışınca oluyor, çalışanında olacaktır.

Hepinize kolay gelsin bol sorulu günler sınava kadar :) iyi geceler

Son günler bilirim çok sıkıntılı stresli geçer yemek yemek bile zaman kaybı gibi gelebilir :)

Az daha dayanın ama bırakmayın ipin ucunu. Birazda taktik geliştirmeye çalışın. Heyecanlanmamaya çalışın, elimden geleni yaptım ben gerisini rabbim bilir diyip sakinleştirin kendinizi. Daha fazla çalışamazdınız insaanız hepimiz robot değil.

Heyecanı yaptığınız an kendinizi dizginleyemezseniz en az 6 7 net aşağıdan başlarsınız.

Ama çalışınca oluyor, çalışanında olacaktır.

Hepinize kolay gelsin bol sorulu günler sınava kadar :) iyi geceler

Teşekkürler verdiginiz bilgiler için sizede iyi geceler 10 aydır calisiyorum hic ara vermedim Allah büyük emegimizin karşılığını alırız ins. Hayirlisiyla stres var çok eşimde sıkıldı artık ders calışmamdan 11 aylık evliyim 10 aydır ders calisiyorum

Maaşallah canım darısı benim başıma gk çok düşük benim

aa çok sevindim canım sırayla bana netlerini de yazar mısın :17:ne derecede olduğumu merak ediyorum .Dershane sınavlarına da gidemiyorum. ben bugün 5. denemeyi çözdüm 80 ni gördüm çok şükür :52: gy dan 50 net yaptım .Bi de bişey sorucam uzman mı zor fem mi bana sıralar mısın :52:

Maaşallah diyorum sana canım gördükçe bi yandan da diyorumki sedulu gibi daha çoook kişi vardır sen kes ümidi bu sınavdan :14:

Uzman kariyer daha zor canım fem o kadar zor gelmiyor bana ondan netlerim yüksek çıktı femde türkçede d.bilgisi çok üzerine düşmemişler türkçede diğer sorularıda daha anlaşılır gibi ama uzman kariyer ve yargı denemelerinde bazen soruyu okuyorum diyorum acaba ne demek isted tam anlayamıyorum ne sorduğunu kolay sorularıda var tabi ama zorları ağırlıkta... Denemelerin sonucunu yazarım bir ara şimdi tam hatırlamıyorum ama çok yüksek değil yani

Uzman kariyer daha zor canım fem o kadar zor gelmiyor bana ondan netlerim yüksek çıktı femde türkçede d.bilgisi çok üzerine düşmemişler türkçede diğer sorularıda daha anlaşılır gibi ama uzman kariyer ve yargı denemelerinde bazen soruyu okuyorum diyorum acaba ne demek isted tam anlayamıyorum ne sorduğunu kolay sorularıda var tabi ama zorları ağırlıkta... Denemelerin sonucunu yazarım bir ara şimdi tam hatırlamıyorum ama çok yüksek değil yani

oh iyi o zaman canım :19: bende kendimde sandım sorunu :41: daha çok çalışmam lazım daha çok :41: şu gk bi artırsam bende 90 netleri görücem
Hepinize verimli çalışmalar,hayırlı cumalarr

Son düzenleme:
şimdi ihtiyacın zopzor 10 denemesini indirdim.
ilk denemeye birazdan başlıcam bakalım bunda netler nasıl olacak :31:

Fem deneme 1i coZdum genel yetenek:50 genel kültür 34 toplam 84 çıktı genel genel kültür yine 30 lara düştü of of

Back
X