Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okim niyeti bozma ne 2014 ü ama yaaaa bu yıl halledicez bu işi cnm . . . istikrar da tarihte bazı yanlışlıklar var cnm sorularda kaliteli güzel soruları ama bazılarında hata var bilgin olsun moralin bozulmasın . . .
Ah canım ins. Bu yıl hallederiz su sınavı denemeler zor geliyor bana ya hic görmediğim sorular cikiyor garip biraz
cnm daha iyi yapacaksın dün 2008 i aldım baştan aşağı çözdüm 150 soru 2.5 saat tuttum ve 2/3 ünü bu ne yaaaaaa soru mu bu soru mu bu ne yaaaaaaaaaaaa diye diye çözdüm inan en sınav formatına yakın deneme bile kasıyo yani . . .
Bende anayasa cikmis sorulari coZdum bitti tarihi bitirmek üzereyim sınava kadar tüm derslerinkini bitiricem bakalım sorular net denemedekiler gibi degil biraz moralim yerine geldi görünce çok yanlışım çıkmıyor ya ins sinavdada iyi yaparız çok emek verdik artık iyice gerildim 10 aydır calisiyorum![]()
Hangi yayınları çözüyorsun ? :44:
Ben de aynı senin gibiyim.![]()
3 hafta kaldı sanırım sınava.. Tekrarlarınıza başlamanız tavsiyemdir yeni konu öğrenmeyi bitirin bi an önce..
Kültürü baştan tekrar edin test çözün. Türkçeden de dilbilgisi çalışın. Matematik tekrarlık birşey yok soru çözmeye devam edin
Benim konular bitti biraz geometri bakicam bide dilbilgisi tarih coğrafyayı tekrar ediyorum sabah aksam deneme coZuyorum denemeden test çözmeye vakit kalmıyor pek özetleri okuyorum bakalım hala yanlışım çok cikiyor ama ins. Sınavda güzel yaparız denemeler biraz kasmış cikmis sorulari coZuyorum onlar daha net anlasilirSence hangi yayin sinav formatına uygun?
Uzman kariyerin demelerini çözün sadece ama. Soru bankasından bahsetmiyorum.
Uzman kariyer var coZuyorum 3 denemesi kaldı o biraz düşük cikiyor :26:Zor geldi bana ben yediiklim yargı ihtiyac teorem beyaz kalem istikrar bunları coZuyorum fem var onada basliycm
Bir otobüste ki yolcuların % 30 u birinci durakta iniyor.
Kalan yolcuların ise % 10 u ikinci durakta iniyor.
Buna göre, ,ikinci duraktan sonra kalan yolcuların sayısı, başlangıçta ki yolcu sayısının % kaçıdır?
Şimdi yolcu sayısına 100 dedim.
100x30/100 30 kişi iniyor birinci durakta. 100-30: 70 kişi kalıyor.
70x10/100: 7 kişi ikinci durakta iniyor.
70-7: 63 kişi. Başlangıçta 100 idi cevabı 63 buluyorum.
Ama cevapta 27 diyor. Nerede yanlışlık yapıyorum??:26:
2 tavsiye daha :)
Denemeleri imkanınız varsa sınıf ortamında çözün ve başka yayınların dışarıdan denemelerine girin. Ama sınıf ortamı önemli
Ve sınava başlıyacağınız dersi iyi tayin edin.Türkçe mate kültür mü yoksa kültür matematik türkçe mi (farklı kombinasyonlarda olabilir) oturtun. Sınavdan önce yada sınav anında sisteminizi değiştirmeyin.
Ama tr mat kültür en iyisi araştırmalarıma göre.. Tabi sizler daha iyi karar verirsiniz.
Ek olarak :) şuan bitirdiğiniz dakikanın üzerine 10 dk koyun bitirme zamanı olarak. Gerçek sınav çok farklı oluyor, denemelerde 10 dakikası kalanların, sınavda 10 soruya bakamadığı oldu heyecan büyük bi faktör.
Hepinize başarılar
Bizede zor geliyordu dershanece isyan ediyorduk bu nasıl deneme diye :) Ama sınava en yakın oydu. Sınavda kolay değildi.
Uzmankariyeri sindirerek çöz. orada çıkardığın netlerine yakın gelir. hatta bize diyorlardıki bu yayın zor üzerine 5 net koyun, sonuç açıklandı 5 net aşağısı geldi :))
Teşekkürler tavsiyen için ben önce genel kültür sonra mat sonra türkce coZuyorum genel kültürü hızlı bir sekilde yapıp mAta geciyorum türkce için baya vakit kalıyor böyle oturttum birkaç denemede türkce mat genel kültür deneyim bakalım o nasil olacak ben sure 15-20 dk kala bırakıyorum denemeyi sınavda yeter ins. Surem
Türkcesinde çok yanlışım cikiyor 10 yanlış falan yapıyorum bazen 8 yanlış mAti iyi ama 24 ten aşağıya düşmediTarih 20-23 doğru arası cikiyor coğrafya ve anayasası düşük cikiyor
![]()