amin canım benim en çok korktuğum durum dershanede denemelerim çok düşük evde çözdüğüm denemelerim iyi bu durumu nasıl halledeceğim bilmiyorum .
neden böyle oluyor onu da anlamıyorum
bnm çoğrafyam anayasam bitmeden 80 yapabiliyordum. konular bitince 90 yaparım diyordum
ama şmdi tüm konularım bitti 75 te takılı kaldım
x ve y birer pozitif tam sayı olmak üzere
okek(x,y)=3².5²
eşitliğini sağlayan kaç farklı (x,y) sıralı ikilisi vardır?
x ve y birer pozitif tam sayı olmak üzere
okek(x,y)=2'2.5
eşitliğini sağlayan kaç farklı (x,y) sıralı ikilisi vardır?
12
13
14
15
16
cvb 15çözüm alabilrsem
abdülhamit i tahttan indirme düşüncesi babı-ali baskını ile itthat terakkiciler tarafından oldu.hareket ordusununun amacları arasında padişahı tahttan indirmek yoktur.
canım bunlar cozulmesıne cozulurde cok sıkıcı bır konudur bende hıcc hoslanmadım hatta uzun ugraslar sonunda benzer sorular yaptım lakınnnn :) sınavda bır kez cıkmıs ondan ogretıp duruyorlar yeterınce vaktın kalmıyorsa ugrasılabılşecek sorular degıller gıbı geldı bana orucluyum mazur gor :) bı yapan cıkmazsa bakmaya calısırım
sanırım hatırında yanlış kalmış abdulhamıt ı tahttan ındırenler hareket ordusu ve yandaslarıdır kı bunlarda ıttıhatcılardır mesrutıyetı ortadan kaldırmak ısteyen dıncı kesımın isyanını bastırmıs ve bunları destekleyen (cunku tahtı elden gıden) Abdulhamıt tınde tahttan ındırılmesı gereklı olmustur. fakattt babıalı baskını sadece bır hukumet baskınıdır yanı padısaha yonelık bır durum yoktur sadece hukumetı kuran sadrazam ve ekıbı yerlerınden edılmıstır. karıştırmayalım
Not: osmanlıda rejıme karsı cıkarılomıs tek ısyan 31 mart olayıdır mesrutıyet karsıtları tarafından cıkartılmıstır. BU BOYLE BILINE :))
Tarih ve türkcede bir sürü yanlışım çıktı benim bugün program belli oldu tarih tekrarına başlıyorum ve türkce dilbilgisine calisiyorum artık kendimi tokatliycam ya okadar saçma yanlışlar yapıyorum kiGenel yetenek 45 net genel kültür 35 net 80 net çıktı yine Hemen yanlışlarıma bakıp ders bası yapicam yoksa ben sınavda böyle yaparsam memur falan olamiycam:95:
Biraz ara ver sürekli birşeyi tekrar edersende karıştırırsın belki de bu yüzden çok yanlışın çıkıyor bence bir gün mesela tarihe hiç bakma bende senin gibiydim böyle yaptım netlerim düzeldi . bildiklerimi bile yanlış yapıyordum düşün yani . mesela bugün sadece tarih den soru çözüyorum coğrafyada sadece 2 konu tekrar edeceğim bir de deneme çözdüm sonucunu yazdım forma yarında dershane denemesine gideceğim bakalım bu şekilde çalışmam dershane snv nasıl yansıyacak. Evde çözdüğüm denemeler düzeldi ama bakalım
kızlar siizn sınavın tarihi değişmiş..bakın ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
evt papatya insanlar her şeylerini buna göre ayarlıyorlar ve olana bak . . . yaşanmaz hale geldi bu memleket yaşanmaz !
tmm sıkıntı yapma ya...çalışıyorsunuz ve inşallah emekleriniizn karşılığnıda alacaksınız
Kızlar Merhaba Bugün Tarih Den 532 soru çözdümmm :) iftardan sonra akdeniz ve karandeniz bölgesini tekrar edeceğim sonra deneme çözeceğim :) inş.
Sabuncum
goole 2010 verilerine göre önlisans kpss puan hesabı yaz sorubak diye bir site çıkıyor orası çok güzel ben 2010 da girdiğimde netlerimi yazdım aynı puanı vermişti
kızlar ben deneme aldım ve tabi dayanamadım konu tekrarım bitmeden 1 tanesini çözüverdim. 55 genel kültür 45 genel yetenek yaptım ihtiyaç denemesinden ihtiyacın denemeleri mi kolay yoksa eksiklerim çoktu benim daha zor bir yayın mı almalayım sevineyim mi yoksa bilemedim
Tebrik ederim :) İhtiyacın TG denemeleri zor ama 15li denemesini bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?