• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Benimde durumum ümitsiz vaka
ne zaman şöyle netlerde 90-95 hatta 100 görücez çok merak ediyorum
belkide hiç göremeyeceğiz ne kötü iyice karamsarım bugünlerde :(((
sınav bitsin tatile çıkmak istiyorum çok sıkıldım

lisans sonuçları hepten hüsrana uğradım
aslında matım çok kötü deil sağda solda sorulan btn soruları yaparım
ama denemelerde 15 anca çıkıyor
bazen 10bile oluyor

kızlar siz idare hukuku ve uluslarası k. bakıyor musunuz ben onlardan hiçbirşey anlamıyorum ve bakmıyorum :( denemelerde karşıma çıkanları not alıyorum sadece

okyanuş çözdüğün denemeler çok mu zor acaba
bazen öyle saçma denemeler oluyor ki anlatamam
bugün ben deneme çözdüm
bir soru vardı
hareket ordusu nun selanikten istanbula geliş nedeni
1 - 31 olayını bastırmak
2-abdülhamiti taht tan indirmek
3-anzavur olayını bastırmak

cevap sadece 1
ben 1-2 demiştim

ihtiyac soru bankası konular ilerledikçe ne soru hazırlayacağını şaşmış.
kafa karıştırmak için
aslında iyi beyin jimnastiği yaptırıyor
ama ben atladım 1 -2 diye
çünkü hareket ordusu geldi 31 mart olayını bastırdı ve abdülhamiti isyan ı desteklediği düşüncesi ile tahttan indirdiiiii
ben elimdeki soru bankalarından
30 türkçe
20 mat
30 tarih
18 coğrafya
12 vatandaşlık
çözerek kendimi deneme yapıyorum

bir kitabı bırakıp diğerini alıyorum
kendim hazırlıyorum denememi..;)

canım hareket ordusu evet sadece 31 mart ayaklanmasını astırmak ıcın geldı ama ordunun tahttan padısah ındırme nıyetı yok ve aslında kotu bır soru degıl bu kı onemlıdır hareket ordusu cunku Ataturk ılk kez ortaya bu orduda cıkmıstır ve bu ordudakı gorevı ıtıbarıylede yenılıkcı yanlısı oldugunu gostermıs ve mesrutıyet yanı demokrası karsı olanlarında karsında durması acısından ılktır.

okyanuş çözdüğün denemeler çok mu zor acaba
bazen öyle saçma denemeler oluyor ki anlatamam
bugün ben deneme çözdüm
bir soru vardı
hareket ordusu nun selanikten istanbula geliş nedeni
1 - 31 olayını bastırmak
2-abdülhamiti taht tan indirmek
3-anzavur olayını bastırmak

cevap sadece 1
ben 1-2 demiştim

ihtiyac soru bankası konular ilerledikçe ne soru hazırlayacağını şaşmış.
kafa karıştırmak için
aslında iyi beyin jimnastiği yaptırıyor
ama ben atladım 1 -2 diye
çünkü hareket ordusu geldi 31 mart olayını bastırdı ve abdülhamiti isyan ı desteklediği düşüncesi ile tahttan indirdiiiii
ben elimdeki soru bankalarından
30 türkçe
20 mat
30 tarih
18 coğrafya
12 vatandaşlık
çözerek kendimi deneme yapıyorum

bir kitabı bırakıp diğerini alıyorum
kendim hazırlıyorum denememi..;)

Yediiklim deneme coZuyorum bir kaç gündür genel kültür zor özellikle tarih kısmı 20 doğru ancak çıkartıyorum yanlışlar fazla olunca haliyle dogrulari goturuyor netlerde düşüyor İns. Azalticam yanlışlarımı :31:

kızlar siz idare hukuku ve uluslarası k. bakıyor musunuz ben onlardan hiçbirşey anlamıyorum ve bakmıyorum :( denemelerde karşıma çıkanları not alıyorum sadece

ben çalıştım ama aklımda pek kalmadı soru coZuyorum ilk konulardan daha fazla soru geliyor ben onlara ağırlık veriyorum

Bugünkü raporu vereyim çıkayım beynim durdu zaten hastayim yinede dinlene dinlene çalıştım :31:
120 soruluk bir deneme coZdum 240 soru anayasa 155 soru cografya 3 tarih denemesi oda 90 soru toplam 605 soruyla gunü kapattım herkese iyi geceler:126:

x ve y birer pozitif tam sayı olmak üzere
okek(x,y)=2'2.5
eşitliğini sağlayan kaç farklı (x,y) sıralı ikilisi vardır?

12
13
14
15
16

cvb 15çözüm alabilrsem

okek(x,y)=3².5²

Gunaydin KPSS yoldaşlarım :10:Hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarınız kabul olur ins. Hayirlisiyla tüm emek verenler memurluğu tadar ins. AMİNN!

Gunaydin KPSS yoldaşlarım :10:Hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarınız kabul olur ins. Hayirlisiyla tüm emek verenler memurluğu tadar ins. AMİNN!

günaydın
allah dualarımızı kabul eder inşallah

ben de bir baktım ve çıkıyoru m
çoçuklar kahvattı edecek
kendine iyi bak
iyi çalışmalar herkese

canım hareket ordusu evet sadece 31 mart ayaklanmasını astırmak ıcın geldı ama ordunun tahttan padısah ındırme nıyetı yok ve aslında kotu bır soru degıl bu kı onemlıdır hareket ordusu cunku Ataturk ılk kez ortaya bu orduda cıkmıstır ve bu ordudakı gorevı ıtıbarıylede yenılıkcı yanlısı oldugunu gostermıs ve mesrutıyet yanı demokrası karsı olanlarında karsında durması acısından ılktır.

evet atatürk ün hareket ordusunda olduğunu biliyordum
ama hareket ordusu ilk isyanı bastırmak için gelmiş
niyette abdülhamiti tahttan indirmek yokmuş
sonradan tahttan indirmek gerekmiş
teşekkur ederim

Son düzenleme:

abdülhamit i tahttan indirme düşüncesi babı-ali baskını ile itthat terakkiciler tarafından oldu.hareket ordusununun amacları arasında padişahı tahttan indirmek yoktur.

okek(x,y)=2'2.5

12
13
14
15
16

cvb 15çözüm alabilrsem

x=2'a.5'b y=2'z.5't

a=0 için z=2
a=1 için z=2
a= 2için z=1,0,2 burdan 5 değer

b=0 için t=1
b=1 için t=0,1 burdan da 3 değer
3.5=15

bu çözüm temiz.. ama ben anlamadım

Günaydın Günaydın Günaydın arkadaşlar nasılsınızzz :)
dün gece kpss yi bir sıkıntı yaptım hiç sormayın nefes alamadım Rabbim bizlere inş. memur olmayı nasip eder çalışan herkes hakkını alır.

Bende bugün tarihten soru çözeceğim coğrafyadan tekrar yapacağım. Tabi güne deneme ile başlıyorum :)

Günaydın Günaydın Günaydın arkadaşlar nasılsınızzz :)
dün gece kpss yi bir sıkıntı yaptım hiç sormayın nefes alamadım Rabbim bizlere inş. memur olmayı nasip eder çalışan herkes hakkını alır.

Bende bugün tarihten soru çözeceğim coğrafyadan tekrar yapacağım. Tabi güne deneme ile başlıyorum :)

ben şuan o durumdayım. ne okudugumu anladım ne çalıştıgımı. normalde uykum gelir ama kendimi sıkarım uyumamak için. dün gece uykumda tutmadı..
rabbim anlımızın akıyla çıkmayı nasip etsin

Back
X