canlar kandılınız mubarek olsun
canım bence dogru :) yanlız kaçtılar kısmını tam bılmıyorum:)) guzel ozetlemıssın
KPSSPUAN.NET Kpss Puan Hesaplama ben burayı kullanıyordum bırebır verıyordu lakın lısans uzgunum baskada bılmıyorum canım
canımcım ihtiyaç arkadaşında dedgı gıbı tg denemelerı genelde kazıklı olur ben ıhtoıyac dershanesıne gıdıyordum yayındada arkadasım var hey onbeslı dıye paket denemelerı vardı egerkı o ıse arkadaslar cok kolay oldugunu soyluyorlardı tavsıyem su kı tg denemelerı netten bulup ındıdırın onları yapın keza en ıyılerı onlar ozellıkle fem ıstıkrar ıhtıyacda olur yargı beyazkalem denemelerını bulup cozmenızı tavsıye ederım karacan tavsıyeedende vardı ama ben pek begenmedım ama cok denemesınıde gormedım. ben lısan acısından ınceledım ama farklı degıldır sanıyorum. ayrıca dıpnot ıhtıyac tg denemelerının lısans sonuncusu yanı 15. cookkk kolaydı sacma sapan hatalarla 105 net cıkarmıstım dershane 89 puan vermıstı :)) kolayda yapıyorlar ardaa ama hepsı degıl tabeee
kolay gelsın hepınızeeee
of ya kafam karıştı benim diğer arkadaşın da yazdıklarını okuyunca
yeniden bakacağım babı ali baskınına ve 31 mart a
31 martta hareket ordusu 2 meşrutiyet rejimine karşı gelenleri bastırmak için geldi
geldi gördü ki abdülhamit te onları destekliyor
onu tahttan indirdi.yerine vahdettin geldi.
sonra 1 balkan savaşında osmanlı yenilipte midye enez çizgisine çekilince yine ittahat terakkiciler kızdı balkan yenilgisine ve geldi ve yönetime el koydu.yani babı ali baskını gerçekleşti
taaa ki 1.dünya savaşının sonuna kadar iktidarda kaldılar .savaş sonunda yenilince kaçtılar ülkeden
daha sonra mustafa kemal e suikast girişimleri de onların son yaptıkları oldu
daha sonra tarih sayfasında bir daha görünmediler. yanlış mı hatırlıyorum
yelkenli kiz.
canım bence dogru :) yanlız kaçtılar kısmını tam bılmıyorum:)) guzel ozetlemıssın

denemem arkadaşım şu linkten kpss puanını hesaplayabilir misin ?
PUAN HESAPLAMA: KPSS Puan Hesaplama acaba referans alabilir miyiz burayı ?
en gerçekçi motor burası gibi geldi bana ?
KPSSPUAN.NET Kpss Puan Hesaplama ben burayı kullanıyordum bırebır verıyordu lakın lısans uzgunum baskada bılmıyorum canım
kızlar ben deneme aldım ve tabi dayanamadım konu tekrarım bitmeden 1 tanesini çözüverdim. 55 genel kültür 45 genel yetenek yaptım ihtiyaç denemesinden ihtiyacın denemeleri mi kolay yoksa eksiklerim çoktu benim daha zor bir yayın mı almalayım sevineyim mi yoksa bilemedim![]()
canımcım ihtiyaç arkadaşında dedgı gıbı tg denemelerı genelde kazıklı olur ben ıhtoıyac dershanesıne gıdıyordum yayındada arkadasım var hey onbeslı dıye paket denemelerı vardı egerkı o ıse arkadaslar cok kolay oldugunu soyluyorlardı tavsıyem su kı tg denemelerı netten bulup ındıdırın onları yapın keza en ıyılerı onlar ozellıkle fem ıstıkrar ıhtıyacda olur yargı beyazkalem denemelerını bulup cozmenızı tavsıye ederım karacan tavsıyeedende vardı ama ben pek begenmedım ama cok denemesınıde gormedım. ben lısan acısından ınceledım ama farklı degıldır sanıyorum. ayrıca dıpnot ıhtıyac tg denemelerının lısans sonuncusu yanı 15. cookkk kolaydı sacma sapan hatalarla 105 net cıkarmıstım dershane 89 puan vermıstı :)) kolayda yapıyorlar ardaa ama hepsı degıl tabeee
kolay gelsın hepınızeeee