of ya kafam karıştı benim diğer arkadaşın da yazdıklarını okuyunca
yeniden bakacağım babı ali baskınına ve 31 mart a
31 martta hareket ordusu 2 meşrutiyet rejimine karşı gelenleri bastırmak için geldi
geldi gördü ki abdülhamit te onları destekliyor
onu tahttan indirdi.yerine vahdettin geldi.
sonra 1 balkan savaşında osmanlı yenilipte midye enez çizgisine çekilince yine ittahat terakkiciler kızdı balkan yenilgisine ve geldi ve yönetime el koydu.yani babı ali baskını gerçekleşti
taaa ki 1.dünya savaşının sonuna kadar iktidarda kaldılar .savaş sonunda yenilince kaçtılar ülkeden
daha sonra mustafa kemal e suikast girişimleri de onların son yaptıkları oldu
daha sonra tarih sayfasında bir daha görünmediler. yanlış mı hatırlıyorum
yelkenli kiz.
denemem arkadaşım şu linkten kpss puanını hesaplayabilir misin ?
PUAN HESAPLAMA: KPSS Puan Hesaplama acaba referans alabilir miyiz burayı ?
en gerçekçi motor burası gibi geldi bana ?
kızlar ben deneme aldım ve tabi dayanamadım konu tekrarım bitmeden 1 tanesini çözüverdim. 55 genel kültür 45 genel yetenek yaptım ihtiyaç denemesinden ihtiyacın denemeleri mi kolay yoksa eksiklerim çoktu benim daha zor bir yayın mı almalayım sevineyim mi yoksa bilemedim
Hangi Denemeleri çözüyorsun ..
Bende şimdi Data 1 çözdüm sorular basitti ama saçma yanlışlıklar yaptım . Sonuç nasıl sizce...
G K = 45 Doğru 5 Yanlış 43,75 net
G Y = 42 Doğru 12 Yanlış 39 net
Toplam 82,75 net
2010 verilerine göre 84,28 puan ediyor
Tarih ve türkcede bir sürü yanlışım çıktı benim bugün program belli oldu tarih tekrarına başlıyorum ve türkce dilbilgisine calisiyorum artık kendimi tokatliycam ya okadar saçma yanlışlar yapıyorum kiGenel yetenek 45 net genel kültür 35 net 80 net çıktı yine Hemen yanlışlarıma bakıp ders bası yapicam yoksa ben sınavda böyle yaparsam memur falan olamiycam:95:
canım ben ilkten postanın verdiği denemleri çözüyordum bide yargının (habertükün verdiği) ozamanlar 80 falandım
şimdi ihtiyaç 15 li çözüyorum gk iyi okdar srun yaşamıyorum.
ama gy hiç bişey yapamıyorum gibi.
türkçeden bazen 7 8 yanlışım çıkıyor. bazende sanki yemin etmişim mat yapmıcam die soruları çözemiyorum. hakkımızda hayırlısı artık.
datanın 30 mat ı var bende. mat soruları kolay dı. denemelerde nasıl bilmiyorum
fem ve beyaz kalemde aldım deneme. bunlarda biterse yediklime geçicem
ewdeysenz oturun çalışın walla bol bol. bnm özel sektör. ailevi nedenlerden dolayı iştende çıkamadım. şimdide yoruyorum kendimi bakalım
okyanus deme öyleben böyleydim bi kaç gün. hamdolsn iyim şmdi. böyle piskolojimiz bozuk olunca okudugumuzdanda anlamıyoruz
bnmde türkçem kötü. napsam iyi olur. tavsiye etceğin bişeyin varmı
Türkceye ben bulamadım bir care bazen 28 doğru cikiyor bazen 20 dün 22 doğru 8 yanlış çıktı benim genel yeteneği bu türkce düşürüyor genel yeteneğimde tarih düşürüyorTürkce ve tarihe ağırlık vericem ben napim yoksa sinirden catlicam Yediiklim coZuyorum sorularida çok ayrıntı sendedevarmis bak çözünce sanada garip gelir belki
Türkceye ben bulamadım bir care bazen 28 doğru cikiyor bazen 20 dün 22 doğru 8 yanlış çıktı benim genel yeteneği bu türkce düşürüyor genel yeteneğimde tarih düşürüyorTürkce ve tarihe ağırlık vericem ben napim yoksa sinirden catlicam Yediiklim coZuyorum sorularida çok ayrıntı sendedevarmis bak çözünce sanada garip gelir belki
kısa kenarı 48 cm uzun kenarı 60 cm olan dikdörtgen şeklindeki bir karton kare parçalara ayrılacaktır.
Buna göreen az kaç parça elde edilir?
cvb 5 ?
ENAZ
kare olması için iki kenarında eşit uzunlukta olması lazım.
48*48 olarak 1 kare elde edilir.
uzun kenar 60 cm di ve 48 inin kullandık geriye 12 cm kaldı.
yani birde 48*12 = 48 de 12 cm 4 defa bulunduğu için burdan da 12* 12 cm[SUP]2[/SUP] olmak üzere 4 kare elde edilir. yani toplamda 5 kare olmuş olur.
umarım anlatabilmişimdir
Slm kızlar bugün tarih çalışma günümdü öğleye kadar tarih çalıştım aslında bu hafta deneme yapmayacaktım ama öğleden sonra dayanamadım deneme yaptım
sonuçlarım gy 39d 7 yanlış gk 52 d 8 yanlış hesaplattım netten puanı 37,25 gy neti gk neti 50 çıkıyor puanda 87,111 ama bu türkçe öldürüyor beni 16 mat. yaptım benim için çok büyük birşey ama türkçe 23 d. 7 y. bütün gy yanlışları türkçeden çıktı allahım çıldırıcam valla yanlışların çoğunluğuda paragraf
Benimde genel geleneği türkce düşürüyor bugün yine 8 yanlış çıkardım Genel kültüründe tarih düşürüyor of of sınır oluyorum artık
Yaa aynen türkçede benimde 7 yanlışım çıktı hepte paragraflarda dilbilgisi sorularını bile yapmışım yuuhh dedim kendime
önce deneme bitince mat. sonuçlarını kontrol ederim ben baktım 16 yapmışım ilk kez benim için büyük başarı ama türkçeye geçtim tam bir hüsran
allahtan gk benim çok kötü değil ama en korktuğum ben hep denemeleri evde yaptım stres yok sıkıntı yok doğuda olduğum içinde gidip dersanedede giremiyorum denemelere sınavda birde o stresle daha düşük yaparsam bittiğimin resmidir yanii valla çok stresteyim bu ara çokkk
ALLAH razı olsun
48*48 anladm
68-48=12 tane kaldı
bu 12 taneye nasıl 4 dedik onu anlayamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?