2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canlar kandılınız mubarek olsun

canım bence dogru :) yanlız kaçtılar kısmını tam bılmıyorum:)) guzel ozetlemıssın

denemem arkadaşım şu linkten kpss puanını hesaplayabilir misin ?
PUAN HESAPLAMA: KPSS Puan Hesaplama acaba referans alabilir miyiz burayı ?

en gerçekçi motor burası gibi geldi bana ?

KPSSPUAN.NET Kpss Puan Hesaplama ben burayı kullanıyordum bırebır verıyordu lakın lısans uzgunum baskada bılmıyorum canım

canımcım ihtiyaç arkadaşında dedgı gıbı tg denemelerı genelde kazıklı olur ben ıhtoıyac dershanesıne gıdıyordum yayındada arkadasım var hey onbeslı dıye paket denemelerı vardı egerkı o ıse arkadaslar cok kolay oldugunu soyluyorlardı tavsıyem su kı tg denemelerı netten bulup ındıdırın onları yapın keza en ıyılerı onlar ozellıkle fem ıstıkrar ıhtıyacda olur yargı beyazkalem denemelerını bulup cozmenızı tavsıye ederım karacan tavsıyeedende vardı ama ben pek begenmedım ama cok denemesınıde gormedım. ben lısan acısından ınceledım ama farklı degıldır sanıyorum. ayrıca dıpnot ıhtıyac tg denemelerının lısans sonuncusu yanı 15. cookkk kolaydı sacma sapan hatalarla 105 net cıkarmıstım dershane 89 puan vermıstı :)) kolayda yapıyorlar ardaa ama hepsı degıl tabeee

kolay gelsın hepınızeeee

canım ben ilkten postanın verdiği denemleri çözüyordum bide yargının (habertükün verdiği) ozamanlar 80 falandım

şimdi ihtiyaç 15 li çözüyorum gk iyi okdar srun yaşamıyorum.
ama gy hiç bişey yapamıyorum gibi.
türkçeden bazen 7 8 yanlışım çıkıyor. bazende sanki yemin etmişim mat yapmıcam die soruları çözemiyorum. hakkımızda hayırlısı artık.
datanın 30 mat ı var bende. mat soruları kolay dı. denemelerde nasıl bilmiyorum
fem ve beyaz kalemde aldım deneme. bunlarda biterse yediklime geçicem
ewdeysenz oturun çalışın walla bol bol. bnm özel sektör. ailevi nedenlerden dolayı iştende çıkamadım. şimdide yoruyorum kendimi bakalım

okyanus deme öyle ben böyleydim bi kaç gün. hamdolsn iyim şmdi. böyle piskolojimiz bozuk olunca okudugumuzdanda anlamıyoruz
bnmde türkçem kötü. napsam iyi olur. tavsiye etceğin bişeyin varmı

Türkceye ben bulamadım bir care bazen 28 doğru cikiyor bazen 20 dün 22 doğru 8 yanlış çıktı benim genel yeteneği bu türkce düşürüyor genel yeteneğimde tarih düşürüyor Türkce ve tarihe ağırlık vericem ben napim yoksa sinirden catlicam Yediiklim coZuyorum sorularida çok ayrıntı sendedevarmis bak çözünce sanada garip gelir belki

Kızlar günaydın sabah erkenden kalkıp deneme çözdüm

GK 37 doğru 6 yanlış 35,5 net
GY 46 Doğru 8 yanlış 44 net
2010 verilerine göre 79,5 net 86 puan getirdi . Sorubak sitesini kullanıyorum ve birbir 2010 puanına göre veriyor . Bu nenden böyle oldu onu anlamadım. Acaba gy neti fazla olduğu için puan fazla gelmiş olabilir mi?

günaydın
nasılsınız
ben bugün komşuyu cağıracağım sabah 4 yaşında kız var
gelsin bizim çoçcuklarla da oynarlar
annesiyle de biz konuşuruz
büyük oğla n hiç durmaz komşuya gidelim
onlara gidem .bunlara gidem .
beni sıkar durur
ben de bu komşuma 3 kez üst üste götürdüm geçen haftalarda çoçcukları
artık ben gel diyeceğim buğün
yoksa çok ayıp olacak
benim ders çalıştığımı bildigi için gelmiyor .ama çağırmaz sam bir daha çoçuk tutturursa gidemem
gitmeye yüzüm olmaz

iste böyle
bugün program bu
3 saat kadar çoçuklar oynar
biz muhabbet ederiz

sonra küçüğü yatırınca da ben ders çalışırım artık
vatandaşlık tekrar istiyor
hemencecik unutuluyor

kolay gelsinn

kısa kenarı 48 cm uzun kenarı 60 cm olan dikdörtgen şeklindeki bir karton kare parçalara ayrılacaktır.

Buna göreen az kaç parça elde edilir?
cvb 5 ?
ENAZ

matematik varsa gk bence pek sorun deil:S
hakan dedein son videolarını dinlednmi

kısa kenarı 48 cm uzun kenarı 60 cm olan dikdörtgen şeklindeki bir karton kare parçalara ayrılacaktır.

Buna göreen az kaç parça elde edilir?
cvb 5 ?
ENAZ

kare olması için iki kenarında eşit uzunlukta olması lazım.
48*48 olarak 1 kare elde edilir.

uzun kenar 60 cm di ve 48 inin kullandık geriye 12 cm kaldı.

yani birde 48*12 = 48 de 12 cm 4 defa bulunduğu için burdan da 12* 12 cm[SUP]2[/SUP] olmak üzere 4 kare elde edilir. yani toplamda 5 kare olmuş olur.

umarım anlatabilmişimdir

ALLAH razı olsun
48*48 anladm
68-48=12 tane kaldı
bu 12 taneye nasıl 4 dedik onu anlayamıyorm

Slm kızlar bugün tarih çalışma günümdü öğleye kadar tarih çalıştım aslında bu hafta deneme yapmayacaktım ama öğleden sonra dayanamadım deneme yaptım
sonuçlarım gy 39d 7 yanlış gk 52 d 8 yanlış hesaplattım netten puanı 37,25 gy neti gk neti 50 çıkıyor puanda 87,111 ama bu türkçe öldürüyor beni 16 mat. yaptım benim için çok büyük birşey ama türkçe 23 d. 7 y. bütün gy yanlışları türkçeden çıktı allahım çıldırıcam valla yanlışların çoğunluğuda paragraf

Benimde genel geleneği türkce düşürüyor bugün yine 8 yanlış çıkardım Genel kültüründe tarih düşürüyor of of sınır oluyorum artık

Benimde genel geleneği türkce düşürüyor bugün yine 8 yanlış çıkardım Genel kültüründe tarih düşürüyor of of sınır oluyorum artık

Yaa aynen türkçede benimde 7 yanlışım çıktı hepte paragraflarda dilbilgisi sorularını bile yapmışım yuuhh dedim kendime
önce deneme bitince mat. sonuçlarını kontrol ederim ben baktım 16 yapmışım ilk kez benim için büyük başarı ama türkçeye geçtim tam bir hüsran
allahtan gk benim çok kötü değil ama en korktuğum ben hep denemeleri evde yaptım stres yok sıkıntı yok doğuda olduğum içinde gidip dersanedede giremiyorum denemelere sınavda birde o stresle daha düşük yaparsam bittiğimin resmidir yanii valla çok stresteyim bu ara çokkk

Nekadar dershane denemesine girsende sınavları heyacan hiçbirşeye benzemiyor Ya ben tarihte 25 doğru yapıyorum ertesi gun 18 Okadar değişken ki bide tarihi belki 10 kez oldu tekrar ediyorum en az 6 soru bankasi bitirdim neden böyle oluyor anlamıyorum benim mat şükür iyi 23-26 arası cikiyor ama türkce bazen 10 yanlış bile cikiyor beni sınavda batırırsa türkce ve tarih batırır artık çalışmaktadır sıkıldım valla basm ağrıyor elime kitap alınca bu ayda test çözeyim önümüzdeki ay artık deneme yapıp konu özetlerini okuycam sadece

Kizlar su sorularıma bakarmisiniz?

Soru 1:

X=(y+5)/(y-4) olduguna göre y nin x cinsinden degeri nedir? Cevap4x+5)/(x-1)

Soru2:

Bir siniftaki ogrenciler sıralara ikişer ikişer otururlarsa 6 ogrenci ayakta kalıyor.ucer ucer otururlarsa bes sıra bos kalıyor ve bir sırayada 2 ogrenci oturuyor.Buna göre sınıfta kaç ogrenci vardır? Cevap 48

Soru 3:

Bir grup izci kampa katılıyor.Kampa katılan ogrenciler yanlarına 20 gun yetecek kadar yiyecek alıyorlar.besinci gunün sonunda 10 ogrenci ayrılıyor ve kalan yiyecek kampta kalan ogrencilere 20 gun daha yetiyor.Buna göre en basında kampa kaç ogrenci katılmıştır? Cevap 40

Soru 4: 50 sayısının pozitif bölenlerinin kaç tanesi çifttir? Cevap 3

soru 1

x=y+5/y-4

xy-4x=y+5

xy-y=5+4x

y( x-1 ) =5+4x

y =5+4x/x-1

soru 3

x kişiye 20 gün yetiyor ve 5 gün sonunda 10 kişi ayrılıyorsa bu 5 günün sonunda ellerinde 15 günlük yiyecek kalır.

bu durumda denklem şöyle

x kişiye 15 gün yetiyor

x-10 kişiye 20 gün yetiyor

ters orantı : 15.x = 20(x-10)

15x = 20x-200

5x= 200
x=40

soru 4
50 sayısını çarpanlarına ayırır bu da 2[SUP]1[/SUP].5[SUP]2[/SUP]

tama bölenleir üsleri birer artırıp çarparak buluyorduk
yani (1+1).(2+1) = 6

50 yi bölen tek sayılar 1,5 ve 25 tir yani toplamda 3 tane
elimizde 6 tane bölen var geriye çiftler kalır onlarda 3 eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…