Yelkenlikiz tatlım çok teşekkür ederim mat sorularımı cevaplamissinArada uğra ben sana sorularımı. Sorarım sayende bilmediğim 2 soru tarzı öğrendim valla çok saol
cnm sınav sonuçları açıklandımı kaç aldın??
canım ne demekk ıstedıgın zaman zevk alıyorum soru cozmekten hele kı sıze faydası olacaksa daha keyflı oluyor, ınsallah yenıden hazırlanmama gerek olmaz, keyf ıcın cozerım soruları:)
canım 83 kusur geldı çok sukur 90 ustu ısteyerek hazırlandık ama sınav zordu malum bu aralarda beklıyordum netımı sukur geldı ınsallah tanabılırım.
goldfly cım 67.87 canım :13:
cnm tebrikedermiyi almışsın inşallah 2 yıl içinde muhakkak gidersn ccnm.... sevindim senn adına kaç netle almşsn cnm o puanı ??? iktsattın demi
Cnm sana nazar mı değdibu yıl herkes kötü almş.... yelkenlyz kesin atanır... 2014 topiğnde beraber çalışırz artık cnm... senin bankada kadroya kalma imkann var mı cnm
canım gy 41d-6y gk 49d-7y toplamda 86,75 net var 2009 yılında verdıgı puanla neredeyse aynı normalde daha zor bır sınavda az daha yukarda gelır dıyorduk ama aynı geldı bunada sukur zamanımda yetmemıstı mat de tr de de dıl bılgısı zorlamıstı anlamıyorum pek derken netler boyle geldı ıste puanda 83 kusur, ınsallah siz daha ıyısını8 alırsınız canım evet ıktısattı
cnm nasl çalştın kaç aydr çalışıyorsun?? daha önceki kpss den kaç almştn cnm
Tebrik ederim hepiniziİNşallah hayırlısıyla atanırsınız. Siz böyle bu kadar çalışıpta bu netleri alınca benim ümidim kesildi iyice Zaten bi haftadır çalışamadım bi türlü
Kpss ye giren arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmem sonuç belgelerinde p1 p2 p3 puan türlerinde sınava giren toplam aday sayısı 924.739 gösterilmiş lakin açıklanan sayısal bilgiler cumartesi öğleden önce sınava giren ve sınavı geçerli sayılan aday sayısı 931.093 olarak verilmiş aradaki fark 6.354 acaba bu aradaki aday sayısı nereye kayboldu???
Tatlım nasılsın? hemen hemen aynı puanı almışız .. hergün çözdüğüm soru sayısı 600 den aşağı düşmedi. aylardır çalıştık ettik. kitaplara gömüldük. GK 4 yanlışım 6 boşum vardı. 15 yanlış diyor sonuçlarda. şoku atlatamadım hala !!
niye böyle olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?