2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Yelkenlikiz tatlım çok teşekkür ederim mat sorularımı cevaplamissinArada uğra ben sana sorularımı. Sorarım sayende bilmediğim 2 soru tarzı öğrendim valla çok saol

canım ne demekk ıstedıgın zaman zevk alıyorum soru cozmekten hele kı sıze faydası olacaksa daha keyflı oluyor, ınsallah yenıden hazırlanmama gerek olmaz, keyf ıcın cozerım soruları:)

cnm sınav sonuçları açıklandımı kaç aldın??

canım 83 kusur geldı çok sukur 90 ustu ısteyerek hazırlandık ama sınav zordu malum bu aralarda beklıyordum netımı sukur geldı ınsallah tanabılırım.

cnm tebrikederm iyi almışsın inşallah 2 yıl içinde muhakkak gidersn ccnm.... sevindim senn adına kaç netle almşsn cnm o puanı ??? iktsattın demi

cnm tebrikederm iyi almışsın inşallah 2 yıl içinde muhakkak gidersn ccnm.... sevindim senn adına kaç netle almşsn cnm o puanı ??? iktsattın demi

canım gy 41d-6y gk 49d-7y toplamda 86,75 net var 2009 yılında verdıgı puanla neredeyse aynı normalde daha zor bır sınavda az daha yukarda gelır dıyorduk ama aynı geldı bunada sukur zamanımda yetmemıstı mat de tr de de dıl bılgısı zorlamıstı anlamıyorum pek derken netler boyle geldı ıste puanda 83 kusur, ınsallah siz daha ıyısını8 alırsınız canım evet ıktısattı

Cnm sana nazar mı değdi bu yıl herkes kötü almş.... yelkenlyz kesin atanır... 2014 topiğnde beraber çalışırz artık cnm... senin bankada kadroya kalma imkann var mı cnm

canım kadrodayım sözleşmem bitti sürekli gitmeyi bekliyorum o da en geç 3 ay mış bakalım nolucak.hem mesleğim hem seviyom o yüzden kpss çok koymadı bana :) ama bu kadarda beklemiyodum ne yalan söliyim.ben 2014 e çalışmam daha ya geçen sene çalışmadım doğru düzgün 71 aldıydım bu sene çalıştım ama 68 oynamıyo arkadaş ya

cnm nasl çalştın kaç aydr çalışıyorsun?? daha önceki kpss den kaç almştn cnm

Tebrik ederim hepinizi İNşallah hayırlısıyla atanırsınız. Siz böyle bu kadar çalışıpta bu netleri alınca benim ümidim kesildi iyice Zaten bi haftadır çalışamadım bi türlü

cnm nasl çalştın kaç aydr çalışıyorsun?? daha önceki kpss den kaç almştn cnm

canım subatta dershaneye basladım hızlandırılmıs kurs ondan bırıkı ay once baslamıstım calısmaya ama sıkı calısmadım dersh ıle basladı sıkı calısma gece gunduz ne bulduysam vakıt evı falan bosladım calıstım evde denemelerım 107 nete kadar cıktı dershanede 90 puana kadar cıktım bol soru cozmece arkadaslarla soru krıtıklerı yapmaca tabı boll deneme son bır ay gunde bır ıkı bazen uc deneme boyle işte. 2010 da calısmadan 67 almıstım çok az tarıhe bakmıstım.

Tebrik ederim hepinizi İNşallah hayırlısıyla atanırsınız. Siz böyle bu kadar çalışıpta bu netleri alınca benim ümidim kesildi iyice Zaten bi haftadır çalışamadım bi türlü

canım umıdını kesme calısınca ınankı oluyor olmasa bende olmazdı ben unutkan ders calısmaktan nefret ederdım rabbıme sıgın dıle ders calıs olur zor ama olmayacak bırsey degıl ınan bana.

kızlar ben artık cıukıyorum sonra gorusuruz, dus alıp dıssarı atcam kendımı

Ben geldim komşuda iftardaydik Bugün 120 soruluk bir deneme 260 soru anayasa coZdum şimdi 30 soruluk mat denemesi çözücem bakalım

KPSS sonuçları-HABERTÜRK
gy full 11 kişi gk eğitim full hiç yok

Tatlım nasılsın? hemen hemen aynı puanı almışız .. hergün çözdüğüm soru sayısı 600 den aşağı düşmedi. aylardır çalıştık ettik. kitaplara gömüldük. GK 4 yanlışım 6 boşum vardı. 15 yanlış diyor sonuçlarda. şoku atlatamadım hala !!

niye böyle olduk

Kpss ye giren arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmem sonuç belgelerinde p1 p2 p3 puan türlerinde sınava giren toplam aday sayısı 924.739 gösterilmiş lakin açıklanan sayısal bilgiler cumartesi öğleden önce sınava giren ve sınavı geçerli sayılan aday sayısı 931.093 olarak verilmiş aradaki fark 6.354 acaba bu aradaki aday sayısı nereye kayboldu???

lisans açıklanmış
allah herkesin gönlüne göre atanabilmeyi nasip etsin
bu kadar emek verildi.
benim eşim 57 puan aldı
çalışmadı tabii.
seneye belki çalışır da girer.hayırlısı artık .

ben kendi derdime düştüm.
konularım bitti .sürekli tekrara başladım .aşırı bir soru çözme yok bende .sadece konu tekrarı ve günde her dersten 2 test .20 şer soruluk .elimden gelen bu .böyle daha verimli olduğunu düşünüyorum ben .
geometri üstün körü bazı konuları bakıyorum.
her konuda bilgim olmayacak sınavda geometri den .1 soru yapsam kardır.

O eksik adaylar ilk atamada yerlesmtirilecek adaylardir arkadasım haramcilar onlar

valla canım ben artık hiç kale almıyorum kpss yi.çünkü 12 yanlış çıkMIŞ benim hesapladığım farklı.6 doğrum yanlış olmuş.artık diyorum benim hatam.çünkü sınavdan sonra çıkan gerçek haberleri yalanladılar.bu yanlış hesaplananlarıda yalanlamak çocuk oyuncağı.özel sektörle devleti kaldındırıcaz olucak bu
ben geçen sene çalışmadım doğru düzgün bi tarihe baktım o da asılmadan 71 aldım

Günaydın arkadaşlar sınavlar açıklanmış. Hayırlısı olsun herkes için. Benim arkadaşlarımın ki beklediklerinden düşük geldi quitnrk nasılsın cnm nası gidiyo hayat??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…