• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

inşallah atanırsın canım bölümün kaçtan alıyor bilmiyorum ama senin netlerin nasıl ?

inşallah canım ama ılk atamalar zor 3. veya 4. atama belkı :( neyse Rabbim kısmet edecekse o nuda basarırız. ben iktisat mezunuyum yuksek oluyor puanlarımız genelde son atamada ankarada 81-82 lerde falandı ama sadece bır kurumda 79 u da gordum bakacagız artık ntlerde gy 41d-6y gk 49d-7y toplamda 86,75 net var.

Mat puan getiriyor tarihten fazla ayrica mat hayatin her alaninda sart ve iyi olanlar icinde sans ;)

doğru her alanında şans bazen işte çıkarma yapıyorum aklımdan ama sonra yap desen yapamam bi an ilham geliyo ben bile kendime şaşıyom matın avantajı var o yönden ama sınavda ı ı cıx yani :1:

inşallah canım ama ılk atamalar zor 3. veya 4. atama belkı :( neyse Rabbim kısmet edecekse o nuda basarırız. ben iktisat mezunuyum yuksek oluyor puanlarımız genelde son atamada ankarada 81-82 lerde falandı ama sadece bır kurumda 79 u da gordum bakacagız artık ntlerde gy 41d-6y gk 49d-7y toplamda 86,75 net var.
canım netin baya iyi atanma şansında var umutlu olumlu düşün inşallah olur

Son atamada bile giden çok oldu biraz beklersin ama bence yerleşirsin canım üzülme elinden geleni yapmışsın daha ne olsun :31:Esim diyor kalpten gidersin sen sanki bizim sonuclar açıklandı daha sınava bile girmedim bu ne heyecan bendede :51:

doğru her alanında şans bazen işte çıkarma yapıyorum aklımdan ama sonra yap desen yapamam bi an ilham geliyo ben bile kendime şaşıyom matın avantajı var o yönden ama sınavda ı ı cıx yani :1:

:1: iste o ilham banada gelse Iste sanslisin yani bil bunu:23:

Valla mat tarih istediği kadar iyi olsun bir soru geliyor öyle kalıyorsun 25 doğru yapıyorum tarihten başka sınavı 18 15 bile yaptıgım oldu bide sinav psikolojisi eklenince fena oluyor istediğin kadar çalış nasip degilse olmuyor maalesef calisicaz elimizden geleni yapicaz gerisi Allaha kalmis

Valla mat tarih istediği kadar iyi olsun bir soru geliyor öyle kalıyorsun 25 doğru yapıyorum tarihten başka sınavı 18 15 bile yaptıgım oldu bide sinav psikolojisi eklenince fena oluyor istediğin kadar çalış nasip degilse olmuyor maalesef calisicaz elimizden geleni yapicaz gerisi Allaha kalmis

Tabi canim sinav ani cok ama cok onemli hele nasibin degilse istedigin kadar calis

Gideyimde anayasa sorularıma devam edeyim bari sıra bize geliyor:18:

Son düzenleme:
moralim çok bozuk kızlar ihtiyacın denemesinden geldim şimdi ! cvplara baktım toplam net sayım 63,5 :( evde çzödüklerim böyle olmuyor dikkatsizlikten ve sorunun üstünde çok düşünmekten birçok soru kaçırdım. işaretleyip sildiğim şıkların hepsi doğru canım çok sıkkın böyle giderse atanamayacağım!

arkadaşlar kaç puan aldığı nasıl belli oluyor...
genel yetenek doğru yanlış genel kültür doğrular yanlışlar verilmiş
sonrada hukuk işletme kamu yönetimi muhasebe falan bunların doğru ve yanlışları var
puanlar hangileri bunlarda yoksa herhangi birinden alınan en yüksek puan mı kpss puanı oluyor anlamdım ben bunu

Son atamada bile giden çok oldu biraz beklersin ama bence yerleşirsin canım üzülme elinden geleni yapmışsın daha ne olsun :31:Esim diyor kalpten gidersin sen sanki bizim sonuclar açıklandı daha sınava bile girmedim bu ne heyecan bendede :51:

inşallah canım Allah tan umıt kesılmez bakalım, inşallah daha guzel sonuc senın olur, eşin mı gırmısıtı sınava kaç aldı girdiyse tabi:)

canım netin baya iyi atanma şansında var umutlu olumlu düşün inşallah olur

inşallah canımm aminn hepimizi hakkında hayırlısı

inşallah canım Allah tan umıt kesılmez bakalım, inşallah daha guzel sonuc senın olur, eşin mı gırmısıtı sınava kaç aldı girdiyse tabi:)

inşallah canımm aminn hepimizi hakkında hayırlısı

Saol canim darisi basimiza ons. Allah bizede iyi puanlar nasip etsin ins. :16:Yok canım benim esim kamuda zaten subay ben kendi kendime heyecan yaptım sınava girmiş gibi delirdim artik ders çalışmaktan :1:

Yelkenlikiz tatlım çok teşekkür ederim mat sorularımı cevaplamissin:54:Arada uğra ben sana sorularımı. Sorarım sayende bilmediğim 2 soru tarzı öğrendim valla çok saol :16:

cnm sınav sonuçları açıklandımı kaç aldın??

Back
X