2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Günaydın arkadaşlar sınavlar açıklanmış. Hayırlısı olsun herkes için. Benim arkadaşlarımın ki beklediklerinden düşük geldi quitnrk nasılsın cnm nası gidiyo hayat??

günaydın canım
bende 67,87 aldım canım bankaya devam
kpss yi atlattık iyiyim şimdi hayatıma bakıyorum canım sen nasılsın

Yediiklim deneme coZdum genel yetenek 48 net genel kültür 31 net toplam 79 net çıktı Daha genel kültüre çok çalısmam lazım of of

valla işler karıştı ıyıce dılekce falan pesıne dusun benımkıler normal geldı bekledıgım gıbıydı ama sız bence pesıne dusun. ıyı ders caısmalar calısanlaradaaaaa

yaaa 81 aldım ben((( düz memurluk olsun istiyorum mat mezunuyum...formasyon yok öğretmenlik olmaz ama bana netim değişik geldi....onca çalış,çabala,sabahla ama sonuca bak..

acaba bi konu önden mi gitmek lazımdı onu yapmadım tek...

kızlar aranıza hürriyet gazetesi okuyan varmı 15 temmuz 2012 de ki ik eki lazım bana

Kizlar hu hu nerdesiniz Bugün coGrafyaya yüklendim 350 coğrafya sorusu coZdum sabahtanda 120 soruluk deneme coZdum şimdi ütü molası verdim ütüyü yapıp 30 soruluk mat denemesi çözücem 500 soru olacak bugün ins.

Kizlar su sorularıma bir bakarmisiniz?
Soru:1
x ve y tam sayılar olmak üzere
32!=4[SUP]x[/SUP].y
Eşitliğinde x in alabileceği en büyük deger için (x/10)+10 toplamının degeri kaçtır? Cevap 15 olacak

Soru:2
X bir reel sayı olmak üzere
(3x-4)[SUP]8[/SUP]=(2x+3)[SUP]8[/SUP] olduguna göre x in alabileceği degerler toplamı kaçtır? Cevap 36/5 olacak

Soru:3
Cengiz onurun bugünkü yasında iken onur 16 yaşındaydı.cengiz bugün 24 yasında olduguna göre onur kaç yaşındasin?cevap 20

Son düzenleme:
Bende sabah 120 soruluk deneme çzödüm - 313 tarih çzödüm - 187 coğrafya çözdüm toplam 620 soru etti . devam edemeyeceğim artık bitti....

Ama çalışmama rağmen netlerim yükselmiyorum ne yapacağım bilmiyorum hep düşük netlerim , dershanede çözdüğüm denemeler ile evde çözdüklerim arasında çok fark var.

dershanede çözdüklerim daha berbattttt kazanamayağım atanamayacağım

Benimde çok değişken tarih bir 25 net cikiyor bir 16 Üzülme sinav anında iyi yapicaz ins. Elinden geleni yapıyorsun çalışıyorsun Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin ins.

3. soru

onurun bugünkü yaşı x
cengizin 24

aralarındaki yaş farkı 24- x

cengiz onurun bugünkü yaşında x ve onurda 16 yaşında yani aralarındaki yaş farkı x-16

bu durumda 24-x=x-16 2x=40 ve x =20

Hep kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama çok da üzülüyorum sonuna kadar çalışacağım yapamasam da çalışmaya devam edeceğim olur inş.

canım ilk soruda tuhaflık var :44:
yaş problemi şu şekilde onur şu an x olsun cengiz onur yaşındayken onur 16 yaşındaysa o zmandan bu zamana x-16 yıl geçmiş demek
yani cengizde şimdi x+x-16 yani 2x-16 yaşında olur buda 24 e eşit yani 2x=40 x=20 zaten onurun bugünkü yaşını soruyo o da 20

2. soru

3x-4=2x+3

burdan x= 7 çıkar
üs sayısı çift olduğu için negatifli de alırız. şöyle ki ;

3x-4=-2x-3
burdan x =1/5 ikisinin toplamı 36/5

1. soruda bi problem var sanırım çok uğraştım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…