Haklisin isin var ve seviyorsun darisi basima59 kusur 60 bile degl hic cwlismayan insanlardan farkim bile yok
canım o kadar çok konu bilgi var ki insan beş derse yetişemiyor zaten. yani makine değilizki saatlerce test çözelim bir süre sonra yoruluyoruz dersi anlamıyoruz. bugün benim vatandaşlık öyle oldu yok anlamıyorum idare hukukunu. kitabı bıraktım geldim. sorunlar sıkıntılar kolay değil bir dersi çalışıyorsun diğerini ihmal ediyorsun.Haklisin isin var ve seviyorsun darisi basima59 kusur 60 bile degl hic cwlismayan insanlardan farkim bile yok
amin canım o zaman tekrar denemeyi düşünmüyor musun?
Bilmiyorum quit o gucu goremiyorum kendimde.erres bende çalıştım da noldu gördük sonucu boşver canım ya 2014 ü bi deneriz ben çalışmıcam zaten n2014 e geçen sene çalılmadım doğru düzgün daha yüksek aldım ama 2011 yılı olduğu iiçn aldığım puan işe yaramadı
canım sen ne mezunusun? bir de şunu merak ediyorum sadece gk gy çalışıp 2013 te sınava girsem alan çalışmadan. öyle sınava alıyorlar mı? önümüzdeki yıl dört yıllık işletme bitireceğimde lisans tamamlıyorum. alan sınavına girmek zorunda mıyım yani?canım 2011 alan sınavına girdim tarihe baktım sadece 71 aldım ama tek yıl oldupğu için atanma olmadı.bu sene ağuststan beri çalıştım 68 aldım.2014 tede tarihe bakarım roman okur gibi o kadar başkada bişey yapmam ama giricem yine
canım inşallah bir dahaki sefere olur çünkü bu temel gibi oldu sana yani bu bilgilerini tekrar ettikçe yerleşecek daha iyi olacak 2014 teBilmiyorum quit o gucu goremiyorum kendimde.Hayirlisi artik
Bilmiyorum quit o gucu goremiyorum kendimde.Hayirlisi artik
canım o kadar çok konu bilgi var ki insan beş derse yetişemiyor zaten. yani makine değilizki saatlerce test çözelim bir süre sonra yoruluyoruz dersi anlamıyoruz. bugün benim vatandaşlık öyle oldu yok anlamıyorum idare hukukunu. kitabı bıraktım geldim. sorunlar sıkıntılar kolay değil bir dersi çalışıyorsun diğerini ihmal ediyorsun.
canım sen ne mezunusun? bir de şunu merak ediyorum sadece gk gy çalışıp 2013 te sınava girsem alan çalışmadan. öyle sınava alıyorlar mı? önümüzdeki yıl dört yıllık işletme bitireceğimde lisans tamamlıyorum. alan sınavına girmek zorunda mıyım yani?
kızlar muhabbetınızı boluyorm kusura bakmayın ama bısı sorucam deneme sınavlarım ıstedıgım gıbı gecmıyo cokta calısıyorum ama bıldıgım soruları bıle kacırıyorum bazen heycan yapıyorum sanırım 79 dogrunun ustune cıkamadım bı turlu napabılırım?
canım o kadar çok konu bilgi var ki insan beş derse yetişemiyor zaten. yani makine değilizki saatlerce test çözelim bir süre sonra yoruluyoruz dersi anlamıyoruz. bugün benim vatandaşlık öyle oldu yok anlamıyorum idare hukukunu. kitabı bıraktım geldim. sorunlar sıkıntılar kolay değil bir dersi çalışıyorsun diğerini ihmal ediyorsun.
Evet haklisin unuttuklarimi hatirldm. Birdahakine girersm mat yuklenirim. Artik hayrlisi sagligim yerinde olsun yeter kcanım inşallah bir dahaki sefere olur çünkü bu temel gibi oldu sana yani bu bilgilerini tekrar ettikçe yerleşecek daha iyi olacak 2014 te
canım güçte bişey yok ki ben bu sene kendimi güçlü görüyodumda noldu.iyiki bankaya girdim diyorum.kpss var diye başlamıcaktım şimdi kadroya geçmek üzereyim
herşeyde var bi hayır.
en sinir bozucu sevdiceğim haklı çıktı
sölemedim açıklandığını
canım üzülmen normal ben de matı iyi olanları şanslı buluyorum hiç çalışmıyorlar ne güzel. direk 27-28 net yapan arkadaşlar var maşallah. ben aylarca çalıştım üç ay oldu biteli şimdi elime alamıyorum matı. mat bile unutuluyor inan bana göre. şimdi tarih anayasa arasında gidip geliyorum. ama zor geldi çok bilgi var dışardan göründüğü gibi kolay bir şey değil bence.Bnm mat zayif gec kaldim onun icin. Sinvda hic mat ypmadim ki yni yapabilsemde ytismickti. 20 sdc turkce 30 Kusur gk ypmisim Yani cok bklentim yoktu zatende bukdr da n bilim uzuldum galiba. Dwrs konusunda haklisin unutuyrsun nkdr erkn baslasanda n yazikki
Anmamam sonuclar açıklanmış sanki ben girdim valla nasil heyecan yaptım anlatamam delirdim sanırım ders çalışmaktankizlar puanlarınız hayirli olsun
Evet haklisin unuttuklarimi hatirldm. Birdahakine girersm mat yuklenirim. Artik hayrlisi sagligim yerinde olsun yeter k
Erkeklerin hkli cikmasina uyuz oluyorumBnm cnmin ici hep destektr olsun der. Hakkinda hayirlisi olsun quir ins gecersin cnm. Bk sana buradan acildi kapi kismet iste
canım neden öyle dedim biliyor musun süre fazla olunca şimdi öğrendiklerimi unutmamak için 2013 te de gireyim diyordum. tekrar gibi yani hafif bir çalışmayla çok kasmadan. en azından bildiklerimi unutmıyayım diye. alan dersleriyle uğraşamam galiba ordan da üç beş ders olsa yok baş edemem.iktisat canım.2013 e grme boşuna alan sınavına girmediğin müddetçe işe yaramaz.çift yıllarda düz memur ataması var sözleşme ile bile çift yıl istiyo .yoksa benim 2011 kpss 71
alan sınavına girincede bakanlıklarda çalıiıyosun denetmen olarak.ama sınavdan en az 80 alman lazım kurum sınav yapıyo yazılı sözlü bide onu geçicen öle işe başlıyosun malesef
o yüzden tavsiye 2014 e odaklan
Kesinlikleee cok sanslilar bnde oyle dusunuyorum. Ya tabi unutuluyor teml olmadigi icinzorlaniyorz.canım üzülmen normal ben de matı iyi olanları şanslı buluyorum hiç çalışmıyorlar ne güzel. direk 27-28 net yapan arkadaşlar var maşallah. ben aylarca çalıştım üç ay oldu biteli şimdi elime alamıyorum matı. mat bile unutuluyor inan bana göre. şimdi tarih anayasa arasında gidip geliyorum. ama zor geldi çok bilgi var dışardan göründüğü gibi kolay bir şey değil bence.
canım neden öyle dedim biliyor musun süre fazla olunca şimdi öğrendiklerimi unutmamak için 2013 te de gireyim diyordum. tekrar gibi yani hafif bir çalışmayla çok kasmadan. en azından bildiklerimi unutmıyayım diye. alan dersleriyle uğraşamam galiba ordan da üç beş ders olsa yok baş edemem.
Kesinlikleee cok sanslilar bnde oyle dusunuyorum. Ya tabi unutuluyor teml olmadigi icinzorlaniyorz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?