• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Napim canım deneme konu tekrarlariyla boğuluyorum sen napiyosun nasilsin görüşmeyeli? Açıklasınlar artık sonucları benim bilicim şişti ya bizimkilerde 2 ayda açıklanır kesin

şükür diyelm cnm, iyi olmaya çalışıyorum..

valla bu gidişle 2013 sınv sonuçlarıyla birlkte açıklanacak sonuçlar :9::9: yada sizinkiyle..

ösym'ye bu sene güven iyice sarsıldı..nasıl toparlayacaklar acaba? :47:

Su iki soruma yardımcı olurmusunuz çözemedim :26:

Boyları oranı 2/3 olan iki mumdan uzun olanın yanma hızı v1 kısa olanın yanma hızı v2 olup 3v1=5v2 dir. Bu mumlar aynı anda yakılıyor.Her iki mumun boyları birbirine eşit oldugunda kısa mumunun kalan kısmının ilk boyuna oranı kaçtır? Cevap 1/4

Ekoklari 105 olan birbirinden farklı iki doğal sayının toplamı en çok kaç olabilir? Cevap 140 mis

Boyları oranı 2/3 olan iki mumdan uzun olanın yanma hızı v1 kısa olanın yanma hızı v2 olup 3v1=5v2 dir. Bu mumlar aynı anda yakılıyor.Her iki mumun boyları birbirine eşit oldugunda kısa mumunun kalan kısmının ilk boyuna oranı kaçtır? Cevap 1/4

Ekoklari 105 olan birbirinden farklı iki doğal sayının toplamı en çok kaç olabilir? Cevap 140 mis

:43::43::43: çözemedimm

canım bıraz gecikti sonuc derdine dustuk:)

2. sorun oncelikle

(a,b)ekok=105 imişşşş
iki farklı doğal sayı olacaklar
105=3.5.7 çarpanlarıdır
ortak katın en buyuğu 105 ise toplamları en cok ne olur dıyordu şimddiii

sayılardan buyuk olanı 3.5.7=105 dir
küçük olanı farklı demeseydı o da 105 olurdu ama farklı dediği için çarpanlardan birini almayacağızzz o da en kuçuk olan olacak cunku en buyuk toplamı ıstıyor

5.7=35 de ikinci sayımız olur

35+105=140

Hala ilk soruyla uğraşıyorum çatlayacağım şimdi meraktan x=vt den yapmayı denedim son boylar oranını 3/5 buluyorum ama gerisi yok .baştaki boy oranı 2/3 ise nasıl 3/ 5 azalır bilemiyorum :37:

ilk sorun canım

$11082012.webp

kızlar açıklandı sonuçlar ablamın puanı 87 ben baktım çok sevindim yaaaa
sizin nasıl kızlar sonuçlar...

Son düzenleme:
kızlar açıklandı sonuçlar ablamın puanı 87 ben baktım çok sevindim yaaaa
sizin nasıl kızlar sonuçlar...

guzel puan basarılar seker

bende 83,25477 puan aldım ıdare etcez ıstedıgım degıldı ama sınav kotu gecmıstı hepimize gecmıs olsun kızlar

39-12
27-16 canım geçen seneden kötü bi gy :ssz:
1 seneye olan oldu o kadr ya özel sektör krubanı olucaksın yada ev hanımı yazıcak meslek bilginde başka çaresi varmı:31:

N guzeli zengin koca huzursuz bir hayat kisa yolu:34: bnimde vasatin alti kizlar mat sart cok ii anlasamda gec Kaldim. Hayirlisi demktn baska hakkim yok!

N guzeli zengin koca huzursuz bir hayat kisa yolu:34: bnimde vasatin alti kizlar mat sart cok ii anlasamda gec Kaldim. Hayirlisi demktn baska hakkim yok!

ay yok valla özel sektörde çalışırım en iyisi.şöle bi avantajım var şu an zaten mesleğimi yapıyorum.mesleğini yapmadan çalışmak zorunda olanlara allah kolaylık versin inşallah onlar daha önce atanırlar.benim rahatım iyi çok şükür şimdi :12:

sen kaç aldın erres :7:

39-12
27-16 canım geçen seneden kötü bi gy :ssz:
1 seneye olan oldu o kadr ya özel sektör krubanı olucaksın yada ev hanımı yazıcak meslek bilginde başka çaresi varmı:31:
canım genel yetenek zormuş zaten 23 net ordan genel kültürden 36 net toplam 59 nete 67 puan gelmiş.
sıkma canını ümidini kaybetme maalesef çok çok üzücü yıllarca oku ev hanımı ol. özel sektörde asgari ücretin altına çalıştım bu yıl istemiyorum kanıma dokunuyor. bizim sınava bir buçuk ay var hiç hazır değilim. kendimi veremiyorum sanki.

canım genel yetenek zormuş zaten 23 net ordan genel kültürden 36 net toplam 59 nete 67 puan gelmiş.
sıkma canını ümidini kaybetme maalesef çok çok üzücü yıllarca oku ev hanımı ol. özel sektörde asgari ücretin altına çalıştım bu yıl istemiyorum kanıma dokunuyor. bizim sınava bir buçuk ay var hiç hazır değilim. kendimi veremiyorum sanki.

geçen yıl alan snavına girdim o daha zor olmalıymış öle diyolar gy 6 yanlış şimdi 12 yanlış düşünebiliyomusunuz.ben ona yanıyom valla bide bu kadar kasan bi sınav bu kadar açık beyan ortada olan ispatlı hemde kopya olayına rağmen kopya yok diyen zihniyete kızıyorum.çok şükür zmaanında aldm mesleğimi elime istediğim işi yapıyroum allah böle durumda olmayanlara kolaylık versin:31:

ay yok valla özel sektörde çalışırım en iyisi.şöle bi avantajım var şu an zaten mesleğimi yapıyorum.mesleğini yapmadan çalışmak zorunda olanlara allah kolaylık versin inşallah onlar daha önce atanırlar.benim rahatım iyi çok şükür şimdi :12:

sen kaç aldın erres :7:

Haklisin isin var ve seviyorsun darisi basima:34: 59 kusur 60 bile degl hic cwlismayan insanlardan farkim bile yok :50:

geçen yıl alan snavına girdim o daha zor olmalıymış öle diyolar gy 6 yanlış şimdi 12 yanlış düşünebiliyomusunuz.ben ona yanıyom valla bide bu kadar kasan bi sınav bu kadar açık beyan ortada olan ispatlı hemde kopya olayına rağmen kopya yok diyen zihniyete kızıyorum.çok şükür zmaanında aldm mesleğimi elime istediğim işi yapıyroum allah böle durumda olmayanlara kolaylık versin:31:
amin canım o zaman tekrar denemeyi düşünmüyor musun?

Back
X